Şimdi Ara

Iphone 4 mu Blackberry Bold 9700 mu.?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
7.939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaslar ben iphone 4 veya blackberry bold 9700 alicam da bb ile iphone arasindaki farklari soracaktim hangisi daha iyidir fiyat olarak fark pek yokta...Karasizim onerilerinizi bekliyorum...

• İphone 4 un ekranı yeter soru değil bence bu
  • elma ile armudu karşılaştırmak gibi hocam bu ya
  • Yanlis yerde yanlis konu...tabii ki iphone
  • benim aklimi kurcaliorda iphone 4 alicam da ama emin olamiorum siz kesin iphone agir basar mi diosunuz peki bu ara jail break ne durumda.?
  • Biri İş Telefonu Biri Eğlence Telefonu.İkisi Farkli Amaç İçin Kullanalıbilecek Cihazlar.Ama İkisinin Arasindan Seçim Yapmak Gerekirse iPhone 4 Tabiki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kazanci13

benim aklimi kurcaliorda iphone 4 alicam da ama emin olamiorum siz kesin iphone agir basar mi diosunuz peki bu ara jail break ne durumda.?

kullanma amacına göre seç birisini hocam.ancak iphone ile bb kıyaslanmaz bile.

jb de ise bekliyoruz,4.1 için daha çıkmadı.ancak yakın zamanda çıkar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Iphone 3GS mi yoksa Iphone 4 mü ?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tmm ozman cikmasada beklerim bb bold is adamai teli gibi gelior bana ama :) elde durusu iyi dicemde iphone agr basi hakkaten tereddut etmistim saolun yardimci oldunuz hemde mesela iphone alip kullandiktan sonra bb bold gibi fyati cok dusmuor ki satsam en azin ameirkadan alicagim icn cok fazla zarar etmem :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: T®an©e Addi©T

elma ile armudu karşılaştırmak gibi hocam bu ya

Elma ile böğürtleni karşılaştırmak abi bu
  • İkisi çokk çok farklı gurup dokunmatık kullanabileceksen tabiki iphone bide bb ye o kadar para verilmez
  • bb için o kadar para verilmez ama tabi amacına göre de değişir bu.. mesela tasarım olarak ikisi de muhteşem cihazlar ve bb de mail olayı daha gelişmiş ama yine de iPhone 4 hem özellikleri ile hem de appstore u ile her türlü ezer
  • 9700 kullanmadim ama 9000 ile karsilastiracak olursam kesinlikle iphone.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HyperioИ

quote:

Orijinalden alıntı: T®an©e Addi©T

elma ile armudu karşılaştırmak gibi hocam bu ya

Elma ile böğürtleni karşılaştırmak abi bu

dimi

hiç aklıma gelmedi valla

• 9700 kullanıyorum. gayet kalıtelı şık al benısı yüksek telefon.

ama telefonda fazla vakıt geçırmedığımden I4 almayı planlıyorum..

karar senın
  • quote:

Orijinalden alıntı: last2128
    İkisi çokk çok farklı gurup dokunmatık kullanabileceksen tabiki iphone bide bb ye o kadar para verilmez

İphone a 2.000 küsür para veriliyor da bb ye 1.100 tl mi verilmiyor arkadaş?

Eline bir defa olsun 9700 alan gider alır,parası da cebinde kalır.

İp çocuk oyuncağı oldu resmen,her m2 başı var.
  • tabikide iphone 4
  • bold u uzun uzadıya kullanmadım ancak curve ye benzerlik baabında çok uzak değilse iphone öneririm çok fazla uygulama çeşidi olmayan blackberry ailesi nokiaların menüleriyle çok benzerlik taşıyor gibi.. diğer taraftan iphone4 ü istek ve ihtiyaçların doğrultusunda çok rahat şekillendirebiliyorsun.. bb de bu durum nedir nasıldır malesef bilmiyorm.. iş telefonu dendiğinde blackberry akla geliyor ancak nasıl böyle bi kanı oluşmuş anlayamadım aslında tanıdığım çoğu mühendiste şunda bunda iphone4 var, kimisi bold da kullanıyor ip4 ün yanında ama can sıkıntılarını ip4 ile gideriyorlar gibi geldi bana..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuffkiLLe -- 26 Temmuz 2011; 21:05:43 >
  • oha buda sorulmazki. tabiki iphone 4
  • Valla babacım şimdi şöyle bir gerçek var.

Bana göre Apple iMac ile iPhone ile Air ile devrim açmış ve benim de sahibi olduklarım (olacaklarım) takibinde çokta sevdiğim bir firma.

iPhone 4 ü ele alırsak. Ekranı olsun kamerası olsun Apple Store'si ile olsun tamamen farklı bir bakış açısı. Kullanmayı bilen adama ne laptopa gerek var ne televizyona ne konsola.

Fakat şöyle birşey de varki telefonu dikkatli kullanmalısın (bkz:7 kere iphone camı kıran kişi)

Ama iPhone'a bal dök yala yani tadından yenmez. Fakat uzun süreli bir iPhone kullanıcısı olarak geçen hafta (inanması güç ama yerine takılı olmayan vidalı telefonu yere düşürdüm, arka kapağı açırdı ve ısırarak yerine sokma eyleminde bulundum ve camı arkasını komple çökerttim OHA) kırdım. Şimdi ki hedefim gene bana hitap eden BlackBerry Bold 9780 almak. Gayet hoş kullanışlı interneti maillerimi kontroledebileceğim BlackBerry 5 ile gayet senkronize işler çıkaran telefondur. Onun yanına da -çıkarsa eğer- yeni iPod'tan eklemeyi düşünüyorum hani 3G olacak dedikleri. Böyle düşünen adamlar için gayet mantıklı BB+i4 fakat seçim senin iPhone 4 tabikide alma demiyorum ama ki sorunlardan dolayı çeken sürüsüyle adam var. Camıdır sensorudur sarısıdır vb.

Ve seçimin kullanıcağın alana göre de değişir babacım yani hangisi daha kolay geliyorsa.

Not:Fanboy değilim kötülemeyin sadece bilgi vermek için yazdım.

Edit:lemeliyim ki evet @AhmedKaymakcı'nın da belirttiği gibi her önüne gelenin elinde var anasını satayım ne anlamı kaldı o zaman. Al BlackBerry'ni geç + Türkiye'de fiyatlar halen belli 2 milyar ona bayılıcağına ki aveada 24 kontratlı 3milyar üstü ediyor yazık abim kazıklanmış. Bu durumda en mantıklısı BB+i4 oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarolious -- 26 Temmuz 2011; 20:59:50 >

• Arkadaslar biraz gec kalmadinizmi 1 yil onceki acilan ve muhabbeti kapanan konuya 1 yil sonra cevap veriyorsunuz
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.