Şimdi Ara

İphone 6s İle 7 Arasında Tam Olarak Farklar Nedir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 6s 32gb şuan 2750 lira 2-3 ay içinde 2400-2500 rayına oturur
    7 32gb 3150 lira oda 2-3 ay içinde 2900-3000 olur.

Tasarımlarında biraz fark var + yeni renk seçenekleri gelmiş fakat yeni renkler ilgimi çekmedi açıkcası. Uzay grisini mat yada parlak siyaha tercih ederim
    Kamera olarak zoomlanan netlikle ilgili değişimler var galiba + f1,8 e geçmiş f1.8 normal fotoğraflarda fark yaratır mı ?
    Çift hoparlör olmasıda benim için gerekli birşey değil müziği kulaklıkla dinliyorum.
    Oyun perfonmansıda çok önemli değil oynayacağım oyunlar koca kafalar futbol falan olur büyük oyunlar oynamıyorum telefonda.
    Ekran önemli çok fazla video film dizi vs izlerim.
    Alınca 3-4 sene kullanırım

Hani değer olarak arada ki 400-500 lira fark sabit kalır bi değer kaybı yaşamam.

2500 üstü fazla geliyor gözüme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Possmate -- 12 Eylül 2016; 13:47:27 >

• iphone 7 nin 3150 lira olduğu nerde yazıyor
  • Adam kafasından fiyat vermiş üstüne birde fiyatı rayına sokmuş. 😄
    Samsung'mu ki bu fiyatlar 2 ayda düşsün..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Analize bak ulan bunu ülke için düşünseniz dış borç sıfırlanır altı üstü bi telefon alırsın veya almazsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kamera
    Hız
    Simsiyah(piano black) renk
    Home tuşu
    Kulaklık girisinin olmaması(dezavantaj bence)
    Başka da önemli bir değişiklik yok bence

• iPhonelar sadece yeni telefon çıkınca ucuzluyor. 6S çıktıktan sonra 2 kere zam yedi telefon hiç ucuzlamadı, bilginiz olsun da. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hk@n

Kamera
    Hız
    Home tuşu

toz ve suya dayanıklı ayrıca.
    home tuşunun hareketsiz olmasıda uzun seneler kullanacaklar için önemli.
    şarjı daha fazla dayanıyor birde

plusta 3gb ram var :)
  • Şöyleki ben olsam sıfır 6s alıcağıma aynı paraya ikinci el 7 alırım böylece 3150 tlde vermemiş olurum. Yada madem ucuza kaçıcaksak gene sıfır 6s yerine 2000 tlye ikinci el 6s alırım daha mantıklı olur. Eski kasa telefona 2500 tl çok fazla bence o kadar vermişken 3000 daha verip 7 almak daha mantıklı , 2500 tlde az para değil sonuçta vermişken 3000 de verilir.

• SaB0 kullanıcısına yanıt
    6S GİRİŞ FİYATI 3000 16GB
    GÜNCEL FİYATI 2750 32GB.

NOTE 5 GİRİŞ FİYATI 2400
    NOTE 5 GÜNCEL FİYATI 2400

Note 4 GİRİŞ FİYATI 2150
    GÜNCEL FİYATI 1700

İPHONE 6 GİRİŞ FİYATI 2400
    GÜNCEL FİYATI ? SEN BUL BAKALIM 6S 32GB 2750 Olduğu piyasada 6 16gb kaç eder sence ? ben söliyeyim 2000 den fazla etmez.

Ray sokma olayına gelince
    Türkiyede İphone Apple Tr dışında mağazalardada satılıyor bunu biliyorsun sanırım ?
    Peki bu mağazalar Apple ile aynı fiyattan mı iphone satacaklar ?
    6s apple tr 3000 lira iken mağazalarda ne kadardı ?
  • Hocam tespit güzel, lakin cihazlara vergi koyarlarken çok ilginç kanunlar var. Bende 3150 diye bekliyorum fiyatı ama yeni vergilere girerse 100-200 lira fark oynayabilir. Çünkü yeni gelen özellikler var malum. Apple da bir senelik cihazı değilde her zaman ya 2 senelik ya sıfır cihazın alınmasını mantıklı bulmuşumdur. Çünkü 1 sene önceki cihazla çok fiyat farkı olmuyo, o parayı verince üstüne ekleyip yeni ve iyi olanı almak bana daha mantıklı geliyo. 2 sene önceki cihaz ise (şuan iphone 6) fiyat performans olarak en alınabilir seviyedeki ürün oluyo, o yüzden almak cazipleşiyo. Şuan 6s 16 lar 2500 civarı olacağına göre 6 16 ların sıfırları 1900-2000 e gidecektir. Buda onu daha alınası bir cihaz yapıyo benim gözümde

• Şöyle düşün kardeş , uzun yıllar aldığım cihazı kullanırım diyorsun bu durumda sen Zaman geçtikçe aradaki 400 liralık farkı kapatacaksın haliyle güncel olanı Alman her türlü daha iyi olacaktır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Possmate kullanıcısına yanıt
    Ee biz ne diyoruz? 6S çıkalı 1 yıl olmadı mı? Kaldı ki zaten Apple her yeni modelle bir önceki modelin fiyatını düşürür bu bilindik birşey. Siz 2-3 aya fiyatın düşeceginden bahsetmişsiniz ve bende 2-3 ayda iphone7'nin fiyatının düşemeyeceginden bahsediyorum. Samsung'un amiral modellerinde 3 ayda 250-300 liradan fazla düşüşe geçtigini bilmeyen yoktur zaten. Örnegide o sebeple verdim..
    İyi bayramlar..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Possmate

6s 32gb şuan 2750 lira 2-3 ay içinde 2400-2500 rayına oturur
    7 32gb 3150 lira oda 2-3 ay içinde 2900-3000 olur.

Tasarımlarında biraz fark var + yeni renk seçenekleri gelmiş fakat yeni renkler ilgimi çekmedi açıkcası. Uzay grisini mat yada parlak siyaha tercih ederim
    Kamera olarak zoomlanan netlikle ilgili değişimler var galiba + f1,8 e geçmiş f1.8 normal fotoğraflarda fark yaratır mı ?
    Çift hoparlör olmasıda benim için gerekli birşey değil müziği kulaklıkla dinliyorum.
    Oyun perfonmansıda çok önemli değil oynayacağım oyunlar koca kafalar futbol falan olur büyük oyunlar oynamıyorum telefonda.
    Ekran önemli çok fazla video film dizi vs izlerim.
    Alınca 3-4 sene kullanırım

Hani değer olarak arada ki 400-500 lira fark sabit kalır bi değer kaybı yaşamam.

2500 üstü fazla geliyor gözüme

iPhone 📱 7s çıkana kadar 2750 TL kalır.

• quote:

Orijinalden alıntı: e_capkan

quote:

Kamera
    Hız
    Home tuşu

Suya dayanıklı degil de su geçirmez olsaydı tam anlamıyla yenilik olurdu iphone için, ancak suya ne kadar dayanıklı ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: e_capkan

quote:

Kamera
    Hız
    Home tuşu

Suya dayanıklı degil de su geçirmez olsaydı tam anlamıyla yenilik olurdu iphone için, ancak suya ne kadar dayanıklı ?

IP67 sertifikası var.
    kısa süreli suda kalabilir.

• Türkbey kullanıcısına yanıt
    Bak kardeşim
    Apple tr'de 2750 olan bir telefonu Mağazalar çeşitli kampanyalar ile daha çok ürün satmak için daha cazip fiyatlarla satarlar.
    6s 3000 tl satış fiyatı varken 2800 den satıldı.
    Ayrıca zaten apple'de havale ile 2600 e alınabiliyor
  • SaB0 kullanıcısına yanıt
    Diyorum ki 6s çıktıktan 1 ay sonra mağazalarda 2900-2800 lere satıldı.
    Aynı şey 7 de de olacak 3150 den çıkıp 2900 3000 e satılacak mağazalarda.
    Apple tr bir indirim yapacak demiyorum

Samsung düşüyorsa madem note 5 neden aynı fiyatını koruyor yenisi çıkmasına rağmen
  • quote:

Bak kardeşim
    Apple tr'de 2750 olan bir telefonu Mağazalar çeşitli kampanyalar ile daha çok ürün satmak için daha cazip fiyatlarla satarlar.

Hocam onlar yeni ucuzladı 2hafta sonra hb de falan daha ucuza bulacaksın.Tr deki apple mağzalarının amacı telefon satmak değil zaten
  • quote:

Bak kardeşim

Zaten düşeceği kadar düştü. Bekleyip görelim üstad.

• Ras0 R kullanıcısına yanıt
    sen iphone u 650 dolara değil 700 euro'ya alıyorsun %18 kdv 126 dolar kdv geliyor 826 oluyor 100 dolar trt+ötv alınıyr 926 +- 5-10 ile şuan ki güncel fiyatını buluyor.
    Gelen 100 euro bunların üzerine geliyor 330-340 tl ediyor + o 100 doların getirdiği ek vergi oluyor 700 iken 126 dolarsa 800 iken 144 dolar oluyor vergi ve buda en yakın değere yuvarlanıyor yani 400 tl ye ve fark yansıtılıyor mükemmel zekada arkadaşım
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.