Şimdi Ara

İphone şarj adaptörü yandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (4 Mobil) - 1 Masaüstü4 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
4.769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler 4 gün önce telefonu şarja taktım telefon şarjdayken internette geziniyordum birden şarj adaptöründen çıt diye ses gedi. Kabloyu adaptörden çıkardım adaptör yanık kokuyordu. Allahtan çakma değildi alev falan çıkmadı. Şimdi yeni bir orjinal şarj aleti sordum telefoncuya 120 tl dedi 30 tl ye varmış birtane ama orjinali gibiymiş birde 10 tl ye çakma var dedi ama çakma almak istemiyorum 120 tl de bir şarj aletine vermek istemiyorum.

Sizce adaptör tamir olurmu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 120 mi tl mi ?! 120... Kimse kusura bakmasın ama o telefoncunun zerre vicdan korkusu yoktur yani bu kadar acımasızlık bu kadar müşteriye enayi gözüyle bakmak olmaz gerçekten, hocam hadi o gözü aç sen de hiç girip internete apple'ın sitesine bakmadın mı ? Buyur adaptor link 49 lirahttp://store.apple.com/tr/product/MD813ZM/A/apple-5w-usb-güç-adaptörü?fnode=45 aynı zamanda hem kablo hem adaptor alsan bile 100 lira eder ikisi, o telefoncuda orjinal cihaz olduğunu sanmıyorum ki olsa bile sadece adaptore o parayı istemiş, ayıp http://store.apple.com/tr/product/ME291ZM/A/lightning-usb-kablosu-05m

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: gokceonur

120 mi tl mi ?! 120... Kimse kusura bakmasın ama o telefoncunun zerre vicdan korkusu yoktur yani bu kadar acımasızlık bu kadar müşteriye enayi gözüyle bakmak olmaz gerçekten, hocam hadi o gözü aç sen de hiç girip internete apple'ın sitesine bakmadın mı ? Buyur adaptor link 49 lirahttp://store.apple.com/tr/product/MD813ZM/A/apple-5w-usb-güç-adaptörü?fnode=45 aynı zamanda hem kablo hem adaptor alsan bile 100 lira eder ikisi, o telefoncuda orjinal cihaz olduğunu sanmıyorum ki olsa bile sadece adaptore o parayı istemiş, ayıp http://store.apple.com/tr/product/ME291ZM/A/lightning-usb-kablosu-05m

Sağol kardeşim yarın sipariş vericem hemen hiç vicdan kalmamıl bunlarda gerçekten

• Rica ederim, sana da sert çıktım biraz ama gerçekten yaptığı ahlaka sığmıyor, kusura bakma, iyi akşamlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yalnız orjinalı 5w miydi acaba daha yüksekti diye hatırlıyorum bir bak istersen,demek istediğim bu biraz yavaş şarj edebilir gücü düşük olduğu için
    Edit:şimdi kendiminkine baktım 5v miş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Omer_Faruk. -- 3 Şubat 2014; 0:31:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokceonur

Rica ederim, sana da sert çıktım biraz ama gerçekten yaptığı ahlaka sığmıyor, kusura bakma, iyi akşamlar

Önemli değil iyi akşamlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Omer_Faruk.

Yalnız orjinalı 5w miydi acaba daha yüksekti diye hatırlıyorum bir bak istersen,demek istediğim bu biraz yavaş şarj edebilir gücü düşük olduğu için

Yavaş şarj etmesi önemli değil orjinal olsun 2 şarj edişte patlamasın yeter

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone Şarj Soketi
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ONE ONLY MUSIC

quote:

Yalnız orjinalı 5w miydi acaba daha yüksekti diye hatırlıyorum bir bak istersen,demek istediğim bu biraz yavaş şarj edebilir gücü düşük olduğu için

Bendeli abd przide 5v miş ben yanlış hatırlıyormuşum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ONE ONLY MUSIC

quote:

Bendeli abd przide 5v miş ben yanlış hatırlıyormuşum

Anladım iyi günler

• Neden garantiye yollamıyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sam0

Neden garantiye yollamıyorsunuz?

Garantisi bitti malesef

• 12 w olandan al iPad için olan. iPhone lari da sarj ediyor hem daha hızlı. Bi sorun da çıkmaz çünkü 12 w olan sarj aletinin altında iphone icinde geçerli yazıyor sorun çıksa apple iPhone icin kullanılır demezdi :)

• Garantinin bitmesi önemli değil.Apple durumu bildir.Sana ücretsiz sarz aleti gönderir.
    Ayrıca dava acmak ile tehdit edersen para bile kazanabilirsin.Dediklerim sarz aleti ve telefon pili kutudan cıktığı gibi orjinal ise gecerlidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OzgurUlupinar

Garantinin bitmesi önemli değil.Apple durumu bildir.Sana ücretsiz sarz aleti gönderir.
    Ayrıca dava acmak ile tehdit edersen para bile kazanabilirsin.Dediklerim sarz aleti ve telefon pili kutudan cıktığı gibi orjinal ise gecerlidir.

Tamam teşekkürler

• Sonuc Hakkında Bilgi Verirseniz Sevinirim.
  • Tabiki

• 2 yııl garantili şarjlar var 40 tl bence hiç gerek yok
  • 120tl nedir aga
  • quote:

Orijinalden alıntı: kenbu

2 yııl garantili şarjlar var 40 tl bence hiç gerek yok

Apple ın sitesinden sipariş verdim bugün 12 W luk

• quote:

Orijinalden alıntı: Master_Evil

120tl nedir aga

Bende öyle dedim

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.