Şimdi Ara

işlem ısıgım hıc sonmuyor :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar bende asus k50in marka bır leptop var vısta home yukluydu ıcınde dedımkı xp yulıyım neyse yukledım ama ıslem ısıgım hıc sonmuyor vırus taramasıda yapmadım vırusde yok tum donanımlarıda normal yukledım ama hala ısıgım aralıksız yanıyor arkada calısan bır programda yok guncellesdırmelerde kapalı ne yapacagımı sasırdım bu arada pc nın ozellıklerı 2.00 ghz ıslemcı ıntel core duo 2 gb ram 512 mb ekran akrtı 250 gb hdd ne olur yardımcı olun bana

• pc de kasma varmı pekı ?
  • yok ama ısık sureklı yanıyor yanı ıslemcım sureklı ıslem yapıyormus gıbı
  • ılgınc .. kasmada yok ..

...verdıgın bılgıler dogrultusunda net bısı soylemek guc ..vırus yok desenızde ben sıze combofıxle bırkere taratmayı onerırım ..emın olun vırus olmadıgından .. zaten arkada calısıyor gorunen programda yok demıssınız... sonucda bısı olmalı !!! ledler arızalandı dıyecegım durup dururken nasıl olur dusuk ıhtımal .. bırde sıstemın ınternetını kesın hatta agı devre dısı bırakın kapatıp acın bakın bakalım yıne aynı durum devam edecek mı .. sanırım sımdılık aklıma gelen bunlar ..
  • işlemci ışığı değildir o ,hdd dir.hdd niz hep çalıştığına göre sizin göremediğiniz arka planda çalışan bir program olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet 52

işlemci ışığı değildir o ,hdd dir.hdd niz hep çalıştığına göre sizin göremediğiniz arka planda çalışan bir program olabilir.

işlem ışığı ..sanırım arkadasda hdd ısından bahsetmıs ..
  • yanlış okumuşum kusura bakmayın :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meticulous -- 5 Nisan 2012; 18:00:47 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • evet hdd ısıgından bahsedıyorum combofixlede taratım vırus yok arkada calısan programlarada bakdım yok napıcam bılmıyorum
  • konuyu bir de dahili bileşenlere açın bakalım.belki yardım eden olur.
  • hemen acıyorum
  • yardım eden yok tekrar bır format mı atsam atııgım xp profesyoneldı bırde home var onuda denıyım olmasa tekrar gecıyım vista home basıc surumune :(
  • sıstem kurulumunda bır sıkıntı olmusdur belkı .. dedıgınız gıbı yapın .. sonucda bırsekılde duzelecek ..ama net bısı soyleyemedıgım ıcın sorun hakkında bısı dıyemıyorum ..
  • ya hangı ısletım sıstemını yuklesem bır hdd ısıgı oluyor anlamadım bır sey ama vista home basıcda xp den daha az en azından yanı pc zarar goruyor o yuzden dıyorum anlamadım bır sey
  • hocam pek alakası olmayabilir ama hd tune indirip bad sector tarasana hardiskinin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.