|
Bildirim
|
Okulla alakası yok bu islerin özel devlet farketmez önemli olan niteliğiniz hukuk mezunu olunca kimse sizin lys sıralamanızı sorgulamaz.bu arada konuyu açan arkadas özele gidip konusmayı bilmeyen adamlar demiş asıl istanbul hukukta okuyan arkadaslarım konusmayı bilmiyor ot gibi ineklemekten(lys donemi).simdi de dersleri filan salmışlar ne okula gidiyorlar ne bir sey yapıyolar hicbir sey bilmiyorlar kalıyolar derslerden.okulda yoklama yok ödev yok bildigin açık ogretim yukarıdaki arkadasın dedigi gibi.ingilizcenin i sinden haberleri yok ilkokul 5 ingilizcesi bile yok adamlarda .bilkent koç gibi hukuklar burslu ya da burssuz ezer geçer istanbul hukuğu filan kendinizi kandırmayın. istanbul ya da marmara hukuğa girebildigi halde koçta sıfır burslu olan bir tanıdıgım londraya gitmisti mesela. yani bu geyikleri bırakın artık baba parasıymıs filan bunlar sadece kıskançlık bilkentte baba parasıyla okuyanların cogu istanbul hukuktakilerden daha yuksek puan almıs kisiler.bunu soylerken beni hukukçu sanmayın benim alakam yok sadece hukuk okuyan bir suru arkadasım var bunların hicbirisinde okumadım yani herhangi biriyle derdim yok bu okulların
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|