Şimdi Ara

İSTANBUL - ANTALYA YOL ÖNERİLERİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
13.762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İstanbuldan Antalyaya şu bela Adapazarı Bilecik yolu dışında önerebileceğiniz daha sakin ve ıssız yollar varmıdır acaba

• Feribotla yalovaya geçin sonra bursa-kütahya-afyon-antalya
  • quote:

Orjinalden alıntı: over and under

Feribotla yalovaya geçin sonra bursa-kütahya-afyon-antalya

Şu yolu biliyormusunuz acaba
    Feribotla uğraşmamak için tem İzmit batıdan çıkış İznik-İnegöl-Tavşanlı-Kütahya
  • İznik yoluda pek içi açıcı değil.

Ben tavsiye etmiyorum.

Ana istikameti istemiyorsanız en temiz yol; Yalova-Bursa-Kütahya-Afyon-Isparta-Antalya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi desiya -- 21 Haziran 2009; 13:48:51 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: desiya

İznik yoluda pek içi açıcı değil.

Ben tavsiye etmiyorum.

Ana istikameti istemiyorsanız en temiz yol; Yalova-Bursa-Kütahya-Afyon-Isparta-Antalya.

Daha önce İznik güzergahını kullandınızmı? Olumsuzluklar ndir acaba
  • İznik yolu da tavşanlı yolu da cok kotu tavsiye etmem, hem yol bozuk, hemde çift serıt cok fazla değil.Tavsanlı yolu virajlı ayrıca.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Little F.K

İznik yolu da tavşanlı yolu da cok kotu tavsiye etmem, hem yol bozuk, hemde çift serıt cok fazla değil.Tavsanlı yolu virajlı ayrıca.

Bilgi için tşk.
  • Golcuk - Yalova - Orhangazi - Bursa - Inegol

quote:

Orjinalden alıntı: toper

İstanbuldan Antalyaya şu bela Adapazarı Bilecik yolu dışında önerebileceğiniz daha sakin ve ıssız yollar varmıdır acaba
  • en temiz yol istanbul adapazarı bilecik kütahya afyon burdur antalyadır
    feribota neden fazladan 50 lira vericeksiniz ki ve yol kısalmayacak.Bence çok saçma
    Bileciğe gelmeden yeni yol yapılmış ve ortalama 50km yolu kısaltıyor.
    Afyondan sonra ıspartaya girip ordan antalyaya gidersenizde bi 50km daha fazla yol yapmış olursunuz.
    Daha yeni bu yol güzergahından geldim ve nerdeyse yolun %95i duble yol rahatlıkla gidip gelebilirsiniz
  • öneriniz için teşekkürler adapazarı bilecik bozhoyük yolu esas zorolan parkur burayla ilgili bilgi verebilirseniz sevinirim.
  • kemer tarafına ya da antalya'nın batı mahallelerine gidecekseniz afyon- burdur-antalya; lara, kundu, manavgat, alanya istikametine gidecekseniz afyon-ısparta-antalya en mantıklı seçim olur. böylece şehiriçi eziyetinden kurtulmuş olursunuz.
  • geçen hafta istanbuldan eskişehire gittim ve asıl zor dediğiniz parkurun büyük bölümünde yeni yol açılmış durumda ve çamlıca gişelerinden eskişehire çok rahat bi şekilde hiç sıkıştırmadan 3 saatte gittim yeni yoldan memnun kalacağınızı tahmin ediyorum
  • ben gittim geldim

istanbuldan ankara üstünden gittim cok rahat gittim yarısı otoyol ankaradan sonrada bölünmüş yol

yollarda güzel

anradadan cevre yolundan k-4 eskişehir yoluna sapıyorsun sonra afyon afyondan d-650 karayolu burdur antalya

1050 km 250 km uzuyor ama rahat gittiğim için hiç sıkıntı olmadı

kimi yerde 3 şerit kimi yerde 2 şerit yollar birde antalya istanbul calışan yük kamyonları olsun otobüsler olsun ankara üstünden gitmez o kısa olan yol kalabalık olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: hosmurat

geçen hafta istanbuldan eskişehire gittim ve asıl zor dediğiniz parkurun büyük bölümünde yeni yol açılmış durumda ve çamlıca gişelerinden eskişehire çok rahat bi şekilde hiç sıkıştırmadan 3 saatte gittim yeni yoldan memnun kalacağınızı tahmin ediyorum

Bende zaten tekrar bu yolu denemeye karar verdim bilgi için teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: NİTROUS666

ben gittim geldim

istanbuldan ankara üstünden gittim cok rahat gittim yarısı otoyol ankaradan sonrada bölünmüş yol

yollarda güzel

anradadan cevre yolundan k-4 eskişehir yoluna sapıyorsun sonra afyon afyondan d-650 karayolu burdur antalya

1050 km 250 km uzuyor ama rahat gittiğim için hiç sıkıntı olmadı

kimi yerde 3 şerit kimi yerde 2 şerit yollar birde antalya istanbul calışan yük kamyonları olsun otobüsler olsun ankara üstünden gitmez o kısa olan yol kalabalık olur

Herhalde Ankarada bir işiniz vardı yolu 250 km uzatmak hem masraflı hemde zaman ısrafı Feribotla Yalova inegöl bozüyük yolu daha mantıklı ama feribota 45 tl vermek bayaa bir lüks
  • yok ankarada işimiz yoktu

tamamen keyfi gittik geldik ayni yoldan oda rahat olduğu için

zaten aracımız dizel 5 lt. yakıyor 100 km de ortalama

2.60 x12.5 lt.= 32.5 tl yapıyor 250 km de

feribot 45 tl. kuyruğu sırası parkı sorun daha fazla tutuyor hesapladığımızda

ama amac benim görüşüm rahat gitmek

bence tabi...

sonuçta dikkatli sakin gidildiği sürece bir olumsuzluk olmaz yolda

ama otoyol gercekten rahat bu tartışılmaz birazcık uzuyor ama olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: NİTROUS666

yok ankarada işimiz yoktu

tamamen keyfi gittik geldik ayni yoldan oda rahat olduğu için

zaten aracımız dizel 5 lt. yakıyor 100 km de ortalama

2.60 x12.5 lt.= 32.5 tl yapıyor 250 km de

feribot 45 tl. kuyruğu sırası parkı sorun daha fazla tutuyor hesapladığımızda

ama amac benim görüşüm rahat gitmek

bence tabi...

sonuçta dikkatli sakin gidildiği sürece bir olumsuzluk olmaz yolda

ama otoyol gercekten rahat bu tartışılmaz birazcık uzuyor ama olsun

Aracınız gerçektende az yakıyormuş nedir acaba
  • istanbuldan ankara üzeri antalya mı :) biz gerçekten zengin bir ülkeyiz.
  • sakin ve ıssız olmasından ziyade işlek ve anayolları tercih edin bence daha güvenli ve sağlam olur.
    quote:

Orjinalden alıntı: toper

İstanbuldan Antalyaya şu bela Adapazarı Bilecik yolu dışında önerebileceğiniz daha sakin ve ıssız yollar varmıdır acaba
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.