Şimdi Ara

İşten ayrıldım! (Çalışmayı düşünenler gelsin) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
366
Cevap
4
Favori
48.181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
346 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

TAB GIDA yapacak birşey yok Bende sbaroo da çalıştım 2.5 yıl servis supervizörlüğümü vermedikleri için istifa ettim 2.5 YILLIK SÜRE İÇİNDE 2-3 KERE GİRİŞ ÇIKIŞ YAPMIŞLAR SİGORTADAN 3 ay işşşiz kalınca da little caesars pizza ya girdim 8 saatın 3.5 saatını çalışıyordum oturmuş bir sistem üzerinde sonra malum kazayı geçirdim engelli oldum

Hiç birşey senin saglıgından önemli değil iş bulunuyor

Şuan TGS yer hizmetlerinde çalışıyorum görünüp geliyorum diyelim rahatım yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreylcn06 -- 5 Kasım 2019; 19:53:16 >
  • AlphaKnight kullanıcısına yanıt
    Böyle adamlara hastayım. Beğenmiyorsan çık, para kolay kazanılmıyor, yok ağlama vs. Ben buraya harçlık çıkarmaya gelmişim istediğim zaman çıkarım sanki kendisine soracağım Girmek isteyen kardeşlerim ne yaşayabilir bunu göstermek için açtım konuyu sen ego kas millete dayılan diye değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Scalh kullanıcısına yanıt
    Senin millete faydali olsun diye actigin konu insanlara zorluğun ne demek oldugundan uzaklaştırıyor haberin yok. Ama belli henuz o kivama gelememissin. Dusunememen normal.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Alim

3 gün çalıştım. Üniye giderken acil para lazim oldu. Akşam gidip basvuru yaptim. Ertesi sabah kibar biri aradi. Gelebilirsen ofisteyim konuşalım dedi. Kostum gittim yanına.
    O akşam part time olarak başladım.
    İlk gun zordu 2. günde oyle ama 3.gün müdürün bana 2dk şu kolileri taşır misin demesine ben niye taşıyorum benim görevim değil dedim
    Herif bu lafimdan sonra cellada dönüştü. Sesini yükseltti. O bağırdıkça bende bağırdım. Üzerine yürüdüm defol dedi bana.
    Olum çıkışta bekliyorum seni dedim.
    Avm nin önünde bekledim. Baktım hızlı hızlı arabaya binmeye çalışıyor yapıştım enseye. Noluyor kardeşim kimsiniz gibi laflar etmeye başladı. İmdat dilenmeye başladı. Biraz sıktım kolunu yusuf yusuf oldu. Arabaya soktum bastı gitti.

Size tavsiyem. Hep derim. Ülkemizdeki köyler boş. Gidin bir köye. Bir arsa alın ucuz zaten. Birde prefabrik ev dikin. Tarım ve hayvancılık yapın.
    İlla müdür avukat olacak değilsiniz. Geleceğin mesleği toprakta. Kendi işiniz ve rahat edersiniz.
    Benim kendi işim. İstediğim zaman telefonu kapatıp kafami dinliyorum. Mis gibi.
    Müdüre yapılan az bile. Lakin prefabrik ve arsa alımında para gerekiyor. Babadan varsa o kadar para zaten her türlü bir iş kolu bulup çalışılır. Beş parasız birine prefabrik al arsa al öğütü geçersiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Scalh

Böyle adamlara hastayım. Beğenmiyorsan çık, para kolay kazanılmıyor, yok ağlama vs. Ben buraya harçlık çıkarmaya gelmişim istediğim zaman çıkarım sanki kendisine soracağım Girmek isteyen kardeşlerim ne yaşayabilir bunu göstermek için açtım konuyu sen ego kas millete dayılan diye değil
    Saginizi solunuzu yakmaniz biraz iş kazasına benziyor. Ve iş kazaları gerekli önlemlerin alinmamasindan daha çok işçinin dikkatsizligi ve sakarsizligindan kaynaklanıyor. Benim şirketim her türlü güvenlik önlemini aldığı halde yine de işçinin dikkatsizligi ve düşüncesiz tavırları yüzünden yine de iş kazası oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: shankssan

Saginizi solunuzu yakmaniz biraz iş kazasına benziyor. Ve iş kazaları gerekli önlemlerin alinmamasindan daha çok işçinin dikkatsizligi ve sakarsizligindan kaynaklanıyor. Benim şirketim her türlü güvenlik önlemini aldığı halde yine de işçinin dikkatsizligi ve düşüncesiz tavırları yüzünden yine de iş kazası oluyor.

Alıntıları Göster
    Elimi kesip 4 dikiş artırdıktan sonra whizard eldiveni adında çelik bir eldiven olduğunu ve elin kesilmesini engellediğini öğrendim. Tabi kullanmak istediğimde izin verilmedi. Aynı şey ısıya dayanıklı kısa eldiven için de geçerli. İstediğimde verselerdi elimin üst kısmı yanmazdı.

Henüz ezilmeye tahammül edemiyorum. O kıvama gelenler karşımda

Ezilmeyle adam olmayi karistirmissin cocuk. O senin dedigin ezilmek degil adam olmak. Adam ol oyle gel. 😎

Madem ben henüz adam olamamışım çocuklarla laf dalaşına giren sen mi adam olmuşsun

Ço cuk olduğunu kabul etmen guzel bravo 😀 O zaman buyukluk bizde kalsin sana hayatta bol şans diyecegim.ama bu kafayla zor 😂

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlphaKnight -- 5 Kasım 2019; 20:15:30 >
    Aynen kardeşim konuyu kirletme sağdan sağdan

• söylediklerin doğruysa bi daha bok giderim oraya . zaten orada 21 tl anca doyabileceğim hamburgere yığacağım parayla mezeli çaylı fıstıklı extralı 25 tl ye iskender yerim . allah belalarını versin .
  • quote:

Orijinalden alıntı: estimates29

söylediklerin doğruysa bi daha bok giderim oraya . zaten orada 21 tl anca doyabileceğim hamburgere yığacağım parayla mezeli çaylı fıstıklı extralı 25 tl ye iskender yerim . allah belalarını versin .
    Hocam bir gün fare girdi restorana (hâlâ dolanıyor) ekmek poşetinin içine girip yarısını yemişti biz diğer yarısını atmadık kullandık. Yere düşen donuk etleri alıp pişirdiğimiz oluyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scalh -- 5 Kasım 2019; 20:20:9 >
  • Emeğin karşılığı maalesef yok. Bir işçi 1 gün boyunca çalışır karşılığı olarak 1 günlük çalışma bedeli borçlanılıp bu borç para ile ödenir. bir günlük aldığınız ücret bir ustanın saatlik ücretini bile karşılamaz örneğin berber doktor yada otomobil ustası anca 10 günlük çalışmanın karşılığı 1 gün çalıştırabilirsiniz. Her işi asgari ücrete yapmayı kabul eden siz enayiler suçu devlete ve sisteme atmayı bırakıp hatayı kendinizde aramalısınız. Siz eşek olduktan sonra size semer vuran çok olacaktır. İşçi çok ancak işte çok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emreylcn06

TAB GIDA REZİLLİKTİR ....

TAB GIDA yapacak birşey yok Bende sbaroo da çalıştım 2.5 yıl servis supervizörlüğümü vermedikleri için istifa ettim 2.5 YILLIK SÜRE İÇİNDE 2-3 KERE GİRİŞ ÇIKIŞ YAPMIŞLAR SİGORTADAN 3 ay işşşiz kalınca da little caesars pizza ya girdim 8 saatın 3.5 saatını çalışıyordum oturmuş bir sistem üzerinde sonra malum kazayı geçirdim engelli oldum

Hiç birşey senin saglıgından önemli değil iş bulunuyor

Şuan TGS yer hizmetlerinde çalışıyorum görünüp geliyorum diyelim rahatım yani
    ne oldu. nasıl engelli oldun?
  • en iyisi ailenin yanında yaşayıp 1-2 sene birikim yapıp o sırada dil öğrenmek. Dil öğrendikten sonra bir yolunu bulup yurtdışına kapak atmak. Bu ülke artık onlardan olmayanlara bir gelecek vaat etmiyor.

• Burger Kingte çalışacagıma pazarda limon satarım.Çöpten çöp toplarım daha iyi.
  • IVANGUARDI kullanıcısına yanıt
    Cahillik işte hocam bilemedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Scalh

Hocam bir gün fare girdi restorana (hâlâ dolanıyor) ekmek poşetinin içine girip yarısını yemişti biz diğer yarısını atmadık kullandık. Yere düşen donuk etleri alıp pişirdiğimiz oluyordu.

Alıntıları Göster
    mesele direkt hijyen , hizmet yada sundukları yemek kalitesi değil . sizin gibi çalışanları eşşek gibi kullanması . müşterilere gülümse çalışanlara işkence yap . bu mudur yani insanlık be . hizmetini emeğini sunuyorsun onlara , para alıyorsan kendini de kullandırıyorsun , beğenmeyen s. olur gider mantığıyla eşşek gibi sömürmeye hakları yok kimseyi .. aslında bu onların kendinde hak gördükleri şey kendi egolarından değil ülkemizdeki sosyo ekonomik durumdan işsizlikten para yiyicilikten halkı her yönden sömürmeden kaynaklanıyor .. ben de zamanında yaşadım sırtımda eşşek gibi çantalarla kargoculuk yaptım , dağıtımcılık yaptım bir de namussuz o . çocuğu merdiven altı kargo hizmeti yapan iki tane şerefsiz eşşek paramı ödemedi ,yok efendim dağıttım hizmetini yaptıkları firmanın herkese davetiyesi gitmemişmiş .. özel sektörü bilirim . arkanda baban bile olsa belli yere kadar tutuyorlar .. beğenmediklerinde gönderiyorlar . allah herkesi korusu bu şerefsizlerden . o yüzden diyoruz bir yerden tutup kendinizi geliştrin siz çaba sarfettikçe ardı berisi gelir yeterki isteyin biraz da Allahtan .

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.