< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maje53 -- 5 Mayıs 2020; 21:13:59 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maje53 -- 5 Mayıs 2020; 21:13:59 > |
Kesinlikle hak veriyorum size, aynı sözü kendime ben de verdim. Ne yazık ki ne maillere ne twittera ne de telefonlara bakıyorlar. Tanıdığım kimseye de tavsiye etmiyorum artık. 14 günlük iade sürecimde geri dönüş yapmadıkları için hakem heyetine şikayette bulunmuştum ben de 2 aydır savunmalarını bekliyorum. Böyle müşteri karşıtı firmalar batsa da üzülmem şahsen, alışveriş yapmayarak gereken cevabı verebilirsiniz.
|
itopya pişmanlıktır. sağdan soldan buldukları çomar yayıncıları aptal youtuberları kullanarak kalitesizliklerini örtbas etmeye çalışan kötü bir firma. bir kere alışverişim oldu meblağ da yüksekti. bir daha bırak bir şey almayı sitesine bile girmiyorum. allah'a yakın buldukları kaliteyi umursamayan müsterilere yakın olsunlar.burada kötü yorumlarımı da zamanında sildirmiş bir firma olur kendileri. bu kadar da kendilerine güveniyorlar. donanımhaber de sağ olsunlar para için yapmayacakları şey yok. o gündür donanımhabere olan saygım sıfır. girmek için giriyorum yakında yok olup gidecek zaten
|
ARKADAŞLAR AZ ÖNCE YİNE GÖRÜŞTÜM İTOPYA İLE İSTEDGİGİN YERE ŞİKAYET ET YANITINI ALDIM TEŞEKKÜR EDERİM BU SAATTEN SONRA YAPILACAK BİRŞEY KALMADI
|
Yav Yıllardır O kadar yazılıyor çizliyor hala inatla gidiyor birileri şurdan alışveriş yapıyor. Sırf büyük yayıncılar reklamını döndürüyor diye. Siz alışveriş yapmaya devam ettikce bunları yapmaya devam edicekler.
|
Aynı tarihte sipariş vermişiz 27 nisanda aradığımda en geç 29 unda kargolayacaklarını bilgisini vermişlerdi.
İşin ilginç kısmı şu 28 sinde aradığımda özellikle stokla ilgili sorun var mı diye sorduğumda herhangi bir problem olmadığını stokta olmasa ürünleri satın alamayacağımı söylediler.30 unda neden gönderim yapılmadığını sorduğumda ürünlerin tedarik sürecinde olduğunu ellerine geldiği zaman göndereceklerini söylendi. Bu demek oluyor ki stok olmadan satış yapılıyor. Depodan gelecek vs yalan telefonda konuştuğum kişi Penta Teknolojiden (ithalatçı firma ) ürünün gelmesini bekliyoruz dedi. Bugün sabah aradığımda ise gün içerisinde kargolayacaklarını, kontrol ettiğimde ise herhangi bir işlem yapılmadığını Ürünleriniz hazırlanıyor ibaresini görünce tekrardan aradım yarın sabah göndereceklerini söylediler. Bu yarınlar ne yazık ki bir türlü bitmiyor. Müşteri hizmetlerine ulaşmak zaten mucize bağlanma süresi 40-55 dk arasında değişiyor.Her aradığımda en az 60 kişi bekliyoruz. Müşteri hizmetlerine ulaşsanız bile hiçbir zaman doğru bilgi alamıyorsunuz. Bu sorunlar bir şekilde çözülür firma göndermeyecek üstüne yatacak bir firma olmadığının düşüncesindeyim. Ancak bu kadar kişinin mağduriyete uğratılması sonucunda bir daha bahsi geçen firmadan alışveriş yapacaklarını yada yakınlarına tavsiye edeceklerini sanmıyorum. Özellikler şikayet sitelerinde çok fazla şikayet var. Herkes mağdur. Firma sahibi olarak şunu söylemeliyim ki daha zor bir sektöre hizmet vermekteyim. Müşteri memnuniyetini yönetmek bu kadar zor olamamalı. En geç 3 gün içerisinde taahhüdüyle satış yapılıyorsa firma bunun arkasında durmalıdır. Gecikmelerden dolayı müşteri aranıp bilgi verilebilir. Konu güzel bir dille anlatılabilir. Stoğunuzda ürün kalmamış olabilir. Başka bir ürünle değişim yapmayı önerebilirsiniz. Ancak firmanın niteliklerine bakılınca uzlaşmacı olmadığını memnuniyet amacı olmayan bir firma olduğun anlaşılmaktadır. |
İtopya parasını, yayıncılara ve forumlara reklam vermek için harcayınca herhalde mh'ye para bulunamıyor. Zaten herkes her yerde görünce güvenilirdir diye alışveriş yapıyor.
|
Bu kadar insanın yaşadığı sıkıntıya rağmen, burada açılan bir ton konuya rağmen bir firma yetkilisi şuraya gelipte iki kelime yazamıyorsa firma yaptıklarını kabul ediyor demektir. Ben bu sonucu çıkarıyorum okuduklarımdan...
Öyle youtube'da en çok izlenen youtuber'lara sponsor olmakla iş bitmiyor demek ki... |
https://forum.donanimhaber.com/delikli-laptop-ve-hukuk-tanimaz-itopya-rezaleti--143088688#143088688
Bana çektirdikleri de burada... Gerçekten de en kötüleri. Doğrudur, alemin tek rezili değiller ama kesinlikle ilk sıradalar. Batana kadar yazacağım her rezalet sayflarına.UZAK DURUN!!! |
lütfen konuyu destekleyin hocam, yukarı çıkartalım. aynı konu silindi az önce, yanlış yere konu açtığım için. bütün mesajlar, cevaplar silindi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|