Şimdi Ara

İTÜ MATEMATİK MÜHENDİSLİĞİ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2019'da 25797 ile kapatmış ben 26071. oldum sizce gelir mi ?

• gelmese de seneye ytü mat müh.'den yatay geçiş yapmak ne kadar mümkündür?
  • Son senelerde öne çekmiş gelmeme ihtimali var
  • Walter H.White kullanıcısına yanıt
    Bana da gelmeyecek gibi geliyor ama yapay zeka müh. açıldı falan bir umut bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZeytinliKek

Bana da gelmeyecek gibi geliyor ama yapay zeka müh. açıldı falan bir umut bekliyorum.
    Sağlık kontenjanları falan eklendi,özel okullar kontenjan açtı bunlar sizin için önemli şeyler ama öndeki tercihler nasıl olacak acaba
    En kötü ihtimalle ytü'den yatay geçiş düşünüyorum hocam. İTÜ'nün yatay geçiş yürütmeliğini okudum, yatay geçiş puanının %49'u üniversite yerleştirme puanı geri kalan gpa vs. İTÜ kaçarsa az bir şeyle kaçacağından %49'luk kısımda avantajlı olacağımı düşünüyorum, gpa için de ilk sene kasarız artık yapacak bir şey yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZeytinliKek

En kötü ihtimalle ytü'den yatay geçiş düşünüyorum hocam. İTÜ'nün yatay geçiş yürütmeliğini okudum, yatay geçiş puanının %49'u üniversite yerleştirme puanı geri kalan gpa vs. İTÜ kaçarsa az bir şeyle kaçacağından %49'luk kısımda avantajlı olacağımı düşünüyorum, gpa için de ilk sene kasarız artık yapacak bir şey yok.
    Umarım her şey istediğiniz gibi olur hocam
    Teşekkür ederim, sizin de aynı şekilde.
  • Bölüme talep artıyor ama yukarıdaki kontenjan artışları olumlu etki yapabilir. %49 diyorum.
  • 23bindeyim ben de yazdım hocam gelmez diye korkuyorum ama size olumlu yorumlar gelince benim de içim rahatladı biraz. artan tıp ve diş kontenjanı, açılan yapay zeka ve veri müh., mezuna kalan sayısında olacak artış bunların hepsi etken umarım ikimiz de gireriz.
  • enestizman16 E kullanıcısına yanıt
    Umarım hocam.
  • Bence maalesef gelmeyecek.
  • Murat_Erman kullanıcısına yanıt
    ytü'den itü'ye yatay geçiş hakkında bilginiz var mı hocam? Geçebilsem de ders saydırmak konusunda sorun yaşar mıyım onu soracaktım.
  • ZeytinliKek Z kullanıcısına yanıt
    Kurumlar arası yatay geçiş hakkında neredeyse hiçbir bilgim yok.
  • hocam bilkent mat patlatsaydın ya;?
  • Yok hocam düşündüm de matematik mühendisliği çok daha uygun bana.
  • sizce gelmez mi?
    Gelmedi sanırım size de hocam :(
  • ZeytinliKek Z kullanıcısına yanıt
    21700 ile kapatmış hocam teknik olarak AYT'de 1 soru ile kaçırmış oluyorum ama sağlık olsun, böylesi nasipmiş. YTÜ'de mutlu olmamız dileğiyle.
    Ytü mat mühendisliğinde forumdan 3 kişi miyiz şu an?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.