Şimdi Ara

İyi bayramlar. ARAÇ ÖNERİSİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler ve iyi bayramlar şimdiden Araç almak istiyoruz. 150-160 bin TL bütçemiz var. Babamın engelli raporu var ondan dolayı ÖTV indirimi kullanabilmemiz için 0 olması lazım. Ama bir türlü karar veremiyoruz. SUV jip tarzı araba istiyorduk aslında başlarda Qashqai vs. Baktık hala da düşünüyoruz. Sonra Peugeot 3008 gördüm Allah'ım böyle bir iç dizayn olamaz. Ama fiyatı tuzlu geliyor ne yazık ki. Premium görüntüsü harika. Premium görüntüsü olan, piyasası olan dediğim fiyat aralıklarında araba önerir misiniz? Bu arada sedan da olabilir hatchback olmasın, SUV ve SEDAN. Teşekkürler şimdiden, iyi forumlar..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Vw Passat 1.6 TDI DSG Comfortline 152.000 TL net fiyat.

Geçen ay 1.6 TDI DSG İmpression'u 182'ye normal bırakmışlardı. Vergilerini düşünce Highline bile alınabilir.

Şimdi yeni çıkan tekerlekli böbrek ve Doğan göstergeli tasarımlı diğer Almanlara göre tasarımı çok çok daha iyi.

• 3008 tercih edilebilir. 179 a sıfır alıyor insanlar vergi indirimi ile ne olur bilmiyorum. Onun dışında benzinli Tiguan olabilir. Sedan 147 ye yeni insignia var dizel otomatik.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tabiki Dizel Otomatik full ( Elite ) paket 4x4 Tucson alabilirsiniz Hyundai bayileri gerekli indirimi yapiyo zaten bizim guruptan arkadas rapor indirimiyle 132 bine almisti bir gidin araci inceleyin en sonunda en dogru karari vericeginize eminim 3008 gercekten guzel duruyo ama o elektronik cockpit devamli ariza cikariyo ic hacmide Tucsondan daha dar bide 3008 in boya kalinligini karsilastirin cok ince en ufacik seyde zedeleniyo on koltuklarin plastikleri atiyo geri gorus kamerasi camur gibi goruntu veriyo on kaput 120 km den sonra sallaniyo cok elektronik sensor ve ekran oldugu icin devamli aku sorunlari yasatiyo ve daha nice problemleri var her sey gorundugu gibi degil Qashqayinin ise ici en dar olan arac Tiguan ise su gibi yakit yakiyo genede siz bilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sals -- 4 Haziran 2019; 14:43:58 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vergili hali 150-160 olan arabalar bence, vergisiz 110-120 arası olacak demek istiyor arkadaş, yoksa 3008, Passat alabilir zaten.

170 e Superb veriyorlar dizel otomatik Comfort, dizel manuel Passat olabilir bu paralara, 3008 için vergili 170 li fiyatlar bulunur ama tek tek araştırmak gerekir. Yada bir alt sınıf Golf, Cee'd, Focus bakılacak 150 civarı hepsinin fiyatı var.

• Passat ve Insignia düşünüyorum ama yakıt olarak sıkıntı sanki. Yoksa Passat direk makam aracı 😂😂

• road35 R kullanıcısına yanıt
    Tiguan a bakıyorum ama herkes çok yakıyor diyor. Görünüş olarak çok geçerli bi araç ama bakalım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İLK ARABA ÖNERİSİ
    2 yıl önce açıldı
    İlk araç önerisi
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: sals

Tabiki Dizel Otomatik full ( Elite ) paket 4x4 Tucson alabilirsiniz Hyundai bayileri gerekli indirimi yapiyo zaten bizim guruptan arkadas rapor indirimiyle 132 bine almisti bir gidin araci inceleyin en sonunda en dogru karari vericeginize eminim 3008 gercekten guzel duruyo ama o elektronik cockpit devamli ariza cikariyo ic hacmide Tucsondan daha dar bide 3008 in boya kalinligini karsilastirin cok ince en ufacik seyde zedeleniyo on koltuklarin plastikleri atiyo geri gorus kamerasi camur gibi goruntu veriyo on kaput 120 km den sonra sallaniyo cok elektronik sensor ve ekran oldugu icin devamli aku sorunlari yasatiyo ve daha nice problemleri var her sey gorundugu gibi degil Qashqayinin ise ici en dar olan arac Tiguan ise su gibi yakit yakiyo genede siz bilirsiniz
    Evet 3008 için okudum o yorumları ama 4-4lük bir araba yok. Ama Hyundaiye de bakayım. İç dizaynı sanki iyi değildi ama bakalım

• Tabii ki dizel dsg passat
    Sedan
    Çok geniş, arka koltuklar ve bagaj efsane
    2. Eli çok güçlü
    Az yakar (dün sakin kullanımla 4,6 yakaladım açık ist trafiğinde), fena gitmez

• quote:

Orijinalden alıntı: proftime

Passat ve Insignia düşünüyorum ama yakıt olarak sıkıntı sanki. Yoksa Passat direk makam aracı 😂😂
    Passat’ın mı yakıtı sıkıntı?

• Değilmiş

• quote:

Orijinalden alıntı: proftime

Passat ve Insignia düşünüyorum ama yakıt olarak sıkıntı sanki. Yoksa Passat direk makam aracı 😂😂
    Ben alacak olsam insignia alırdım. AFL farları olayı bitiriyor zaten.

Ama önermem. DSG ile Passat daha hızlı.

• Bir tanıdığım yakın zamanda ötvsiz olarak sıfır passat 1.6 tdi highline aldı duyduğum kadarıyla 250 binlik passat 165 civarı bir paraya gelmiş. Aklınızda bulunsun

• Manuel passat
    Manuel superb
    Dizel otomatik insignia( dizelleri çok yakmıyor)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.