Şimdi Ara

Jeoloji Mühendisliği Öğrencisine İkinci Üniversite?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Jeoloji mühendisliği okuyorum, derslerim pek parlak değil ilerde bölümü bırakabilirim, bırakmaz mezun olabilirsem çift diploma daha güzel olur.İkinci üniversite olarak sağlam bi bölüm okumak istiyorum.Mümkünse sayısal ağırlıklı olmasın hatta sayısal hiç olmasın.Bitirdiğimde diploması bir işime yarayacak bir bölüm olsun.İngilizce-Tarih-Edebiyat-Bilgisayar gibi derslerden sanırım muaf olacağım hepsini verdim daha önce.İşletme-Kamu Yönetimi arasında kaldım ama önerilere de açığım.

• işletme yazdım, bilmiyorum iyi mi yaptım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • cevo_61 kullanıcısına yanıt
    istanbul auzef mi
    atatürk aöf mi
    anadolu aöf mi istiyorsunuz.
    3 ü içinde hızlı olmanızda fayda var zaman azalıyor.

jeoloji mühendisliği güzel bölüm sınavda dereçe yapılarak girilen bölüm ama siz istemiyorsunuz vallahi içimden kızmak geldi size.
  • quote:

Orijinalden alıntı: evandevan

istanbul auzef mi
    atatürk aöf mi
    anadolu aöf mi istiyorsunuz.
    3 ü içinde hızlı olmanızda fayda var zaman azalıyor.

jeoloji mühendisliği güzel bölüm sınavda dereçe yapılarak girilen bölüm ama siz istemiyorsunuz vallahi içimden kızmak geldi size.

Derece ? ODTÜ Jeoloji bile 53.000 sıralama istiyor.
  • Sirkadyen S kullanıcısına yanıt
    benim gibi sıfır çekmiş biri için 53000 çi sıra çok büyük bir sayı meslek lisesi mezunu olarak sınavsız geçiş hakkı yararlanıcısıyım.

istanbul teknik üniversitesi kocaeli ünde var bildiğim yüksek puanlı alan.

hakkınızda hayırlısı olsun.
  • Ben de meslek lisesi mezunuyum, jeoloji için derece falan lazım değil hocam barajı geçip giremeyeni dövüyorlar :) ktü jeoloji 2011'de 200 kişi almıştı açıkta kalan da çok vardı bu sene bölüm 30 kontenjan açtı 7 kişi başvurdu. Bölüm kapanıyor yani. İyi bir bölüm falan da değil işletme okuyun daha iyi.

ANADOLU Aof işletme yazdım bu arada. Kaydımı yaptırdım 7 dersten muaf oldum. Hayırlısı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cevo_61 -- 7 Eylül 2016; 17:35:15 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cevo_61

Ben de meslek lisesi mezunuyum, jeoloji için derece falan lazım değil hocam barajı geçip giremeyeni dövüyorlar :) ktü jeoloji 2011'de 200 kişi almıştı açıkta kalan da çok vardı bu sene bölüm 30 kontenjan açtı 7 kişi başvurdu. Bölüm kapanıyor yani. İyi bir bölüm falan da değil işletme okuyun daha iyi.

ANADOLU Aof işletme yazdım bu arada. Kaydımı yaptırdım 7 dersten muaf oldum. Hayırlısı.

Gereken önemi görmüyor ülkede maalesef. Petrol krizlerinin olduğu dönemler hariç ABD, Norveç gibi petrolcü ülkelerde mesela gırla gidiyor jeoloji mühendisleri. Hem yakın olduğundan hem de mühendislik kadar sayısal olmadığından coğrafya önerebilirim ama bizim de iş imkanları pek parlak değil.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.