Temmuz ayında bir bebeğimiz olduğu için Ankara'da yaşamanın gerekliliği olarka bir araba almaya karar verdim.Bayramdan önce iş bankasından 12.000 Tl kredi çektim ve hummalı bir arayışa girdim.Malum bu aralar piyasa çok dalgalı olduğu için kafam iyice allak bullak oldu.Bunda onca üniversite hayatımda senelerce Broadway kullandım ve beni gayet memnun eden bir arabaydı , eğer onu satmasaydım sanırım hiç böyle bir arayışa girmeyecektim..Sonra iş hayatımda uzun bir süre dizel clio lar kullandım tabii masraflarını bilmediğim için o arabalardan da gayet memnundum.Şimdi elimdeki parayla almak istediğim arabaya gelince forumdan okuduğum ve öğrendiğim kadarıyla bir Toyota Corolla sahibi oluyum diyorum.
Bayramdan önce arabayı görmeye gittiğimde ; arabadan oldukça tırstım çünki araç bir turlu çalışmadı ve sıralı sistem olmayıncada gaza gecmede problem yasadı bu sebeple bu arabadan tamamen sogudum..Sanırım birde gövdeden darbesi vardı bu arabanın.
İlk sorum şöyle sizce nasıl bir corolla almalıyım?
2-Aslında en fazla istediğim araba ford focus ; bundan 6 ay once cok yakınım 12.000 TL ye 2-3 parca boyalı 00 focusunu 12 ye sattım deyınce acaba bu civarlarda focus bulunur mu ? Piyasası yıl sonuna kadar 13'e kadar dusermıs az boyalı darbesiz 150.000 km LPGli altı focus bu paraya alınır mı?
3-Kayınbiraderimin Renult CLio 01 RTE'si, var gecen sene 11 e aldı ; aracı bazen bende kullanıyorum aslında bu arabada işimi gorur de ; kayınbiraderım sene içinde bu arabaya hararet ti amortisordu derken 1.000 TL masraf edince bu arabalardan korkar aldım.Daha gecen gun kullandım altından tak tuk sesler gelıyordu ..Bu yuzden ıyıce soğudum...Siz bu tur Renaultlara ne dıyorsunuz..
4-Hyundai olabilir diye dusunuyorum ama en azından havayastıkları olsa biraz daha guvenli olsa dıye biraz kaygılarım.
Bu arabalar hakkında ya da diğer araba tavsiyelerinizi bekliyorum..
Şimdiden teşekkürler...
98-99-00 polo classic bakabilirsiniz..Konfor ve performans olarak focus un altında kalmaz..CLio sembol'ün de çok üstünde bir araç..O paraya iyi durumda focus biraz zor gibi..Polo classic in de 100 ps olanına bakın.. İkinci el kaygınız yoksa corolla nın 99-00 yuvarlak farlı olanlarını da inceleyebilirsiniz..Araba almak zor iş,şimdiden kolay gelsin..
Temiz ae101 Corolla olabilir.
corolla...kolay kolay seni yolda birakmaz..temiz bir tane bulursan, al..
Carisma'lar değeri bilinmeyen arabalar.O fiyata alacağın diğer arabalar içinde en iyisi diyebilirim.Fakat birkaç handikapı bu durumda olmasına sebep,1.8GDI motor yakıt ekonomisi ve performansta oldukça iyi bir motor fakat LPG uygulaması yapılsa da normal uygulamalara göre pahalı oluyor.Eğer LPG ve vergiyi gözardı ederseniz çok güzel araba
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme