Şimdi Ara

kaldığımız otelde minibardaki ürünleri yersek ne olur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    mini bar ücretldir
    adam çıkarken soruyo minibar kullandınız mı diye?
    ben tabi kullanmıyorum
    fakat çıkarken kullanmadık desek ama minibardaki ürünlerin hepsini yesek
    napıyolar arkadan icra mi gönderiyorlar?
    yoksa polise mi veriyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi syrialin -- 5 Aralık 2016; 20:24:8 >

• Odadan çıktıktan sonra temizlerken kontrol ediyolardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fus Ro Dah

Odadan çıktıktan sonra temizlerken kontrol ediyolardır.

fark ederlerse napıyolar onu soruyorum
  • Sen çıkış yapana kadar odayı kontrol ediyorlar zaten. Bir anda kaçar gibi çıkamıyorsun otelden. Sen çıkış yapmaya gelince bir görevli direkt gidiyor kontrol ediyor odayı. Sana çaktırmazlar ama ağırdan alırlar her şey kontrol altında mesajı gelene kadar.

Bir kere avrupada arkadaşların başına gelmiş. Minibarın ücretli olduğunu bilmiyorlarmış onlar da sömürmüş. Tam çıkacaklarken sormuşlar minibardan bir şeyler içmişsiniz onların ücretini vermediniz diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: by-ko

Sen çıkış yapana kadar odayı kontrol ediyorlar zaten. Bir anda kaçar gibi çıkamıyorsun otelden. Sen çıkış yapmaya gelince bir görevli direkt gidiyor kontrol ediyor odayı. Sana çaktırmazlar ama ağırdan alırlar her şey kontrol altında mesajı gelene kadar.

Bir kere avrupada arkadaşların başına gelmiş. Minibarın ücretli olduğunu bilmiyorlarmış onlar da sömürmüş. Tam çıkacaklarken sormuşlar minibardan bir şeyler içmişsiniz onların ücretini vermediniz diye.

• quote:

Orijinalden alıntı: turbolinea

quote:

Orijinalden alıntı: by-ko

Sen çıkış yapana kadar odayı kontrol ediyorlar zaten. Bir anda kaçar gibi çıkamıyorsun otelden. Sen çıkış yapmaya gelince bir görevli direkt gidiyor kontrol ediyor odayı. Sana çaktırmazlar ama ağırdan alırlar her şey kontrol altında mesajı gelene kadar.

Ne öbüyon la garı mıyım ben?

• minibardaki her seyin sayısı bellidir. mesela minibardaki kolayı içmek mi istedin ama markete gitmeye mi useniyosun? ic ama disari ciktiginda markete de ugra da aynısından alıp yerine koy. böylece kazık yememis olursun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Salon hocam ekmek yeme dedi.
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.