Şimdi Ara

Kar Lastiği Seçimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kullandığım yol köy yolları ama trakya bölgesinde sürekli kar olmadığı için sulu kar ve yağmur da olacak. sizce hangisini tercih etmeliyim?

Kar Lastiği Seçimi
    pirelli snowcontrol

Kar Lastiği Seçimi
    goodyar ultra grip 8

Kar Lastiği Seçimi

Kar Lastiği Seçimi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seten -- 21 Aralık 2012; 10:48:25 >

• 2010 aralık ayında goodyear ulgrip 7+ aldım , defalarca uludağa çıktım , ş.içinde karda çamurda kullandım , on numara lastik . goodyear beklentilerinizi karşılayacağını düşünüyorum .
  • ıslak zeminde dikey kanalları olmadığı için çok iyi değil deniyor. pirelli de kanallar daha fazla.
  • hangısı ucuzsa onu alın teknolojılerı hemen hemen aynıdır bu isi cok kurcalarsanız yok bu su testten su puanı almıs oburu bırbaska testten bunu almış işin icinden cıkamazsınız zaten bırbırıne yakın kaliteli 2 marka belirtmissiniz bana gore hangısı uygunsa onu alın petlasmı continentalmi diye sorsanız tabıkı o zaman conti derdim ama simdi boyle bır durum soz konusu degıl butcenıze gore davranın derım ben
  • Kar lastigi degil, kis lastigi, bunu belirteyim once.

UG8 su anda en cok tavsiye edilen kis lastikleri arasinda. Forumda kullanicilarinin goruslerini yazdigi konusu da vardi. Arastirabilirsiniz. Imzamdaki adac test konusuna da goz gezdirebilirsiniz. Fakat test sonuclarina bagli kalmamanizi tavsiye ederim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ultragrip 7+ kullanıyorum. mükemmel. yavaş yavaş ömrünü dolduruyor. seneye yine goodyear ug 8 alacağım..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.