Şimdi Ara

Kasa çalısıyor Ekran gelmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Sorunuma gelirsek kasam eskisi gibi calısıyor ama hic ekrana görüntü gelmiyor bir cok yazı okudum bu k9nuyla ilgili ama faydası olmadı

Bios pilini cikartip taktim olmadi
    2 ram kullaniyorum (tek ram kabul etmiyo pc 4+4 ram) ramlerin yerini degistirdim olmadi ram ve ekran kartimi 1 ay once degistirdim

Ekran kartini sokum onboard taktim acilmadi baska bi ekran karti taktim acilmadi

Pc komple sokup temizledim gene olmadı
    CMOS islemi yaptim oda olmadi

Sorunu anlayamadim cevaplarinizi bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Halaaaa çözüm çıkmadıysa çok yüksek ihtimal hard diskinde sorun.Hard diskler çok kolay zarar görebiliyor farketmeden çizmiş olabilirsin bi yerlerini.Baska bir hddyle denedin mi kasanı?

Denemediysen başka bir HDD'yle dene buda olmazsa bi bilgisayarcıya götürceksin artık
  • baska monitorde denedinmi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • işlemci yada hdd olabilir yada anakart
  • Baska monitorde denedim bide Hdd degistip denerim

• quote:

Orijinalden alıntı: sessizlerin_umudu

işlemci yada hdd olabilir yada anakart

Sorunun hangisinde oldugu onemli bnm icin gunumuzdeki bilgisayarcilara pek guveneniyorum arızali parcayi bulup onu degistirmeyi dusunuyorum ha sorunu bulamazsam mecbur goturucez birine

• quote:

Orijinalden alıntı: asdat95

Oncelikle merhaba
    Sorunuma gelirsek kasam eskisi gibi calısıyor ama hic ekrana görüntü gelmiyor bir cok yazı okudum bu k9nuyla ilgili ama faydası olmadı

2 ram kullaniyorum (tek ram kabul etmiyo pc 4+4 ram) ramlerin yerini degistirdim olmadi ram ve ekran kartimi 1 ay once degistirdim

Ekran kartini sokum onboard taktim acilmadi baska bi ekran karti taktim acilmadi

Merhaba,

Anlattığınız problem sorunu büyük ihtimal ile Anakart üzerinde ki bios dan kaynaklı. Bunun içinde büyük ihtimalle bilgisayarcıya gitmek zorundasınız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Oncelikle merhaba

Muhtemelen ram'lerdeki sorundan kaynaklanıyor tek ram takarsan çalışır "2 ram kullaniyorum (tek ram kabul etmiyo pc 4+4 ram)" böyle bir durum olmaması lazım tek ram i kabul etmeme gibi bir durumu ilk defa duyuyorum. Birini dene olmazsa diğerini dene o da olmazsaza stotu değiştirip ram leri bir daha dene kolay gelsin.

• elinizde baska pc olsa sök tak ona tek tek dene derim ama yoksa bilgisayarcı en mantıklısı
  • quote:

Orijinalden alıntı: shpynx

quote:

Oncelikle merhaba

Muhtemelen ram'lerdeki sorundan kaynaklanıyor tek ram takarsan çalışır "2 ram kullaniyorum (tek ram kabul etmiyo pc 4+4 ram)" böyle bir durum olmaması lazım tek ram i kabul etmeme gibi bir durumu ilk defa duyuyorum. Birini dene olmazsa diğerini dene o da olmazsaza stotu değiştirip ram leri bir daha dene kolay gelsin.

Ramlari aldigim bilgisayarci bana oyle dedi tek ram taktiginda hata veriyodu bende 2sinide aldim ama bnmde kafami kurcalamiyor degil o konu kendi 2b ramini calistiriyo tek ama bunlari calistirmiyo neyse yorumlariniz fikirleriniz icin hepinize tesekkur ederim

• Arkadaslar sorunu çözdüm daha once bi kac kez denedim aslinda ama acilmamisti sorun ramin 1inde sikintidan oturdum basina kasan8n ramlari deniyodum calistirdim tek ram gelmiyodu gene ekran kapadım actim tekrar o arapowera vurdum bi kere sesi degisiyodu ekrana bi baktim acilmis :) ama tek ram de windows acilmiyo ona bi ayar cekebilirmiyim acaba sirada o var onuda halletimmi isim bitmistir

Hepinize tesekkur ediyorum tekrardan

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.