Şimdi Ara

Kazalı araba alınır mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar internetten bulduğum bi arabanın kaza sorgulatmasını yaptım. Araba 2 sene önce kazaya karışmış. Arabaya baklmaya da 1-2 günden gidecektim. Nette yazdığına göre kaza ışıklarda olmuş. Thminim araç önden ya da arkadan almış darbeyi. Sizce bu araç alınır mı ? Maddi hasar da 400 ytl diyor. Araç 2001 Avensis. Bu araca göre fazla da bi masraf değil. Sanırım ufak bi darbe....

• sen öyle dediklerine bakma masraf daha fazladır...peki arabaya kazalı haliyle kaç para istiyolar link varmı?eğer tanıdıgın ve güvenebileceğin çok iyi bi ustan varsa al ama araba daha sonrada başka arızalar çıkartırsa şaşırma..bence uzak dur..
  • sadece 400 ytl ise bişey değilki.belki tampon değişmiştir sadece.ama hasar o kadar değildir daha fazla olabilir.trafik memurları bazen hasar oranını tutturamıyor olabilir.
  • Aracın kaza fotoğraflarını fln görebilirsem ne olduğunu anlayabilirim. Yapıldığı serviste aracın hangi parçalarının değiştiği yazar sanırım. Öyle değil mi?
  • servisten al raporunu.
    ancak kaza sonrsında aracın parça değişmesi her zaman fiyatını %10 civarı düşürür.
    eğer önden yemişse bu oran daha da yükselir,arkadansa daha da düşebilir ,tabi hasarın büyüklüğüne göre değişir,bir tek tampon değiştiyse sorun yok ancak avensis tamponu 400lira kadar da düşük olamaz.

her ne olursa olsun hasarlı araç tercih etmem.
    fiyat çok uygun olursa arkadan ufak tefek şeyleri hoşgörebilirim.
    satarken de zor olur,alırken de bilmediğin ,masraf ve bozukluklar çıkabilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ecar limon

Arkadaşlar internetten bulduğum bi arabanın kaza sorgulatmasını yaptım. Araba 2 sene önce kazaya karışmış. Arabaya baklmaya da 1-2 günden gidecektim. Nette yazdığına göre kaza ışıklarda olmuş. Thminim araç önden ya da arkadan almış darbeyi. Sizce bu araç alınır mı ? Maddi hasar da 400 ytl diyor. Araç 2001 Avensis. Bu araca göre fazla da bi masraf değil. Sanırım ufak bi darbe....

buna nerden baktın? tmm trafiğin sorgulama sayfasında kazalı araçlar yazıyo ama maddi hasar vs de yazıyo mu?
  • arabam kaza yapmamış diyen doğru söylemiyordur.

Kazasız araba yoktur.

ama ciddi kaza var birde ufak tefek.

mesela takla atmış vs arabalar alaınmaz.

ama sürtme vs gibi ufak tefek kazalar önemli değil bence.

quote:

Arkadaşlar internetten bulduğum bi arabanın kaza sorgulatmasını yaptım. Araba 2 sene önce kazaya karışmış. Arabaya baklmaya da 1-2 günden gidecektim. Nette yazdığına göre kaza ışıklarda olmuş. Thminim araç önden ya da arkadan almış darbeyi. Sizce bu araç alınır mı ? Maddi hasar da 400 ytl diyor. Araç 2001 Avensis. Bu araca göre fazla da bi masraf değil. Sanırım ufak bi darbe....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dostlar bir arabaya baktım da, eleman kazalı değil ama ;
    ''Araba da önden hafif bir hasar sonucu tampon da ve kaputun ucunda hasar vardı. Ayrýyetten çamurluklarda da çizikler falan vardı. ikisini bir aradan çıkarmak için ön çamurluklar tampon kaput boyandı''
    diyo.
    nasıl bu arabanın darbesi büyük müdür acaba?ve böyle bir araba alınır mı(piyasa fiyatının 5-6 milyar aşağısında fiyat olarak)
  • quote:

Orjinalden alıntı: onur_er

dostlar bir arabaya baktım da, eleman kazalı değil ama ;
    ''Araba da önden hafif bir hasar sonucu tampon da ve kaputun ucunda hasar vardı. Ayrýyetten çamurluklarda da çizikler falan vardı. ikisini bir aradan çıkarmak için ön çamurluklar tampon kaput boyandı''
    diyo.
    nasıl bu arabanın darbesi büyük müdür acaba?ve böyle bir araba alınır mı(piyasa fiyatının 5-6 milyar aşağısında fiyat olarak)

bence araba kafadan açkık gibi duruyor ama yinede bakmak lazım. bak bakalım veya baktır, panel orjinal mi? iç çamurluklarda işlem var mı? alt podye nasıl? sistalar nasıl? ön çamurlukların kaputla beraber boyanması çizik işi olmaz genelde...
  • quote:

yaw nasil bakiliyor internette kaza yapip yapmadigi??
  • emniyet.gov.tr den kazalı araçlara bakılabiliyor ama onun için ölüm lü veya yaralanmalı kaza olması lazım. başka bir site varsa bilemiycem.
  • 550YTL lik bi masraf resmi. Bana vurdular. Ama karşı taraf %100 hatalı bulunduğu için benden 5 kuruş bile çıkmadı.

dört yol ayrımında bekliyordum dolmuş geldi karşıdan arabanın sol tarafına geçirdi. Yani bende kar lastiği var şu ana kadar hiç yolda kalmadım, kaymadım, kaza yapmadım ama etrafdaki insanlar tedbirsiz olunca gene kazalar meydana geliyor.

mavi araç dolmuş , kırmızı olan benim ben kırmızı ışıkda bekliyorum dolmuş da dönüp yanımdan geçip devam edecek ama ön lastikleri aşırı derece kabak olduğu için ( hiç diş yoktu dümdüzdü lastik) virajı alamadı ve kaya kaya üstüme geldi. Hazırlanan kaza raporunda dolmuşcu %100 hatalı bulundu.

Kazalı araba alınır mı

Kazalı araba alınır mı

Dün aldım arabayı servsiten aldım, kopmle o hasar gören kaporta ve iç davlumbaz değişti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazılımcı Online -- 19 Şubat 2006 21:23:30 >

• Twingom vardı 97 model tam 115000 km de sattım bir tek kazaya karışmadı. Ondan önce 84 model R12'im vardı sadece park halinde iken arkadan vurdular tamponu ve stopu değişti. Yani kaza şans işi 8 sene kullandığım arabayla hiç kaza yapmadım. 4 yıl kullandığım R12 ye de başkası çarptı. O yüzden hasarsız araba yoktur diye kesin bir şey söylenemez
    quote:

Orjinalden alıntı: acu___men

arabam kaza yapmamış diyen doğru söylemiyordur.

Kazasız araba yoktur.

quote:

• Kaza ufakta olsa büyük de olsa aracın fiyatını düşürüyor. Bizim eski arabaya yandan çarpmışlardı 2 kapı değişmişti. Sonuçta motora veya yürüyen aksama hiç bir şey olmamıştı. 2-3 milyar düşürdüler fiyatını.
    Alcaksan arabanın yürüyen aksamını etkilemicek bir kaza olmasına dikkat et ve piyasadan düşük fiyata al.
  • quote:

Orjinalden alıntı: onur@

quote:

buna nerden baktın? tmm trafiğin sorgulama sayfasında kazalı araçlar yazıyo ama maddi hasar vs de yazıyo mu?

http://www.trafik.gov.tr/sorgulamalar/sorgulamalar.asp#

adresinden bakabilirsin.

• quote:

Orjinalden alıntı: acu___men

arabam kaza yapmamış diyen doğru söylemiyordur.

Kazasız araba yoktur.

quote:

Bizim, Opel Frontera jip 98 model, Kazası yok!! Ama bunun en buyuk sebebi aracı annemin kullanıyor olması!

• quote:

Orjinalden alıntı: Yazılımcı Online

550YTL lik bi masraf resmi. Bana vurdular. Ama karşı taraf %100 hatalı bulunduğu için benden 5 kuruş bile çıkmadı.

dört yol ayrımında bekliyordum dolmuş geldi karşıdan arabanın sol tarafına geçirdi. Yani bende kar lastiği var şu ana kadar hiç yolda kalmadım, kaymadım, kaza yapmadım ama etrafdaki insanlar tedbirsiz olunca gene kazalar meydana geliyor.

mavi araç dolmuş , kırmızı olan benim ben kırmızı ışıkda bekliyorum dolmuş da dönüp yanımdan geçip devam edecek ama ön lastikleri aşırı derece kabak olduğu için ( hiç diş yoktu dümdüzdü lastik) virajı alamadı ve kaya kaya üstüme geldi. Hazırlanan kaza raporunda dolmuşcu %100 hatalı bulundu.

Kazalı araba alınır mı

Kazalı araba alınır mı

Dün aldım arabayı servsiten aldım, kopmle o hasar gören kaporta ve iç davlumbaz değişti

1999kasa corolla war bende de yuwarlak farli olanlardan, 3-4yil once bi Dogan arabanin sol on camurluguna surtmustu, doganda cizik bile yoktu bizim tekerin ustu iceri cokmustu:) malesef 99-2002 kasa arasi corolla`larin ayni bolgede sorunlari war hemen cokuweriyo iceri walla fotografi gormeseydim de sadece yazdiklarini okusaydim derdim dolmus carpmissa araba hasat olmus ama neyseki yine de ucuz atlatmissin pek bisey yok..

• dostum o adam yalan söylüyor sana kimse 3-5 çizik için kaput boyatmaz,hele ki darbeyi önden almış,bence elenmesi için yeterli sebep,arkadan olsa önemsenmeyebilir.ama çok beğendim olmazsa olmaz diyorsan,git bak servise götür,serviste yapılmışsa değişeni var mı diye sor varsa yanaşma,serviste yapılmamışsa kaç ordan hemen. 10 gün önce araba aldım,ve insanların ne yalanlar söylediklerini gördüm,güvenme kimsenin lafına adamlar can havliyle elinden çıkarmaya çalışıyor bu piyasa şartlarında.
    quote:

diyo.

• quote:

Orjinalden alıntı: hayathonda

dostum o adam yalan söylüyor sana kimse 3-5 çizik için kaput boyatmaz,hele ki darbeyi önden almış,bence elenmesi için yeterli sebep,arkadan olsa önemsenmeyebilir.ama çok beğendim olmazsa olmaz diyorsan,git bak servise götür,serviste yapılmışsa değişeni var mı diye sor varsa yanaşma,serviste yapılmamışsa kaç ordan hemen. 10 gün önce araba aldım,ve insanların ne yalanlar söylediklerini gördüm,güvenme kimsenin lafına adamlar can havliyle elinden çıkarmaya çalışıyor bu piyasa şartlarında.
    quote:

diyo.

bence hayathonda yı dinlemeni tavsiye ederim...bende araba satarken önden kazalıydı arayana şu değişti bu değişti diyodum ve onlarda saol bize yaramaz deyip kapatıyorlardı...yalnız kendimi onların yerine koydum bende aynısını yapardım...(ki o arabada 2 kaza geçirmesine rağmen hiç bir sorun yoktu!) ben dürüst davrandım ama sanırım sana dürüst davranılmıyor...kesinlikle başka araç bulmanı tavsiye ediyorum...

• Türkiye'de insanların nasıl hoyratça araba kullandıklarını hepimiz biliyoruz. Kazasız bile olsa 2. el araç alınmaz bence.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.