Şimdi Ara

Kedi Eros'u öldüren İbrahim Keloğlan serbest (Savcılık Karara İtiraz Etti.)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kedi Eros'u öldüren İbrahim Keloğlan serbest (Savcılık Karara İtiraz Etti.)

Başakşehir'de yılbaşı gecesi, Eros isimli kediyi asansörde sıkıştırıp tekmeleyerek öldüren İbrahim Keloğlan'a verilen 1 yıl 3 ay hapis cezasının üst mahkemece bozulmasının ardından yeniden yargılama bugün başladı. Duruşma için hayvanseverler adliyeye akın etti.

Cumhuriyet savcısı, esasa ilişkin mütalaasında sanığın cezalandırılmasını ve hükümle birlikte tutuklanmasını talep etti. Küçükçekmece 16. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya, taraf avukatlarının yanı sıra AK Parti İstanbul Milletvekili Müşerref Pervin Tuba da katıldı. Duruşma salonuna alınmayan onlarca hayvansever, duruşmanın olduğu koridorda izdiham oluşturdu.
    Av. İlke Acar (@acrilkeee) on Xtwitter
    Av. İlke Acar (@acrilkeee) on X
    https://twitter.com/acrilkeee/status/1767879286562656427?t=XDko5PSfcF8l1TmzyGYRzQ&s=19

Mahkemeden Keloğlan'a iyi hal indirimi, yurt dışına çıkış yasağı ve 2 yıl 6 ay hapis cezası verildi...

Habererk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeoNesil2025 -- 30 Mart 2024; 22:53:23 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• bu solcu tayfa garip.

milletin çoluğuna çocuğuna düşman kesilirler, bir kedi için , köpek için yaptıklarına bak. üstelik toplanmışlar, kendilerini sanırım 1 mayıs terör eylemi seviyesinde protestolarda sanmışlar.  

devletin kanun olarak eksik olduğu ortada. kendi torununa tecavüz edeni serbest bırakmış. kedi öldüren psikopata 2 yıl 6 ay ceza vermiş.

• 'Ağaoğlu My World Europe’ sitesinde doğup büyüyen altı yaşındaki Eros, site sakini İbrahim Keloğlan tarafından dövülerek öldürülmüştü.

Tutuklanıp ilk duruşmada serbest bırakılan Keloğlan için kamuoyu emsal niteliğinde bir ceza bekliyordu.

Keloğlan’ın yargılandığı davanın duruşması 10:30’da Küçükçekmece Adalet Sarayı’nda görüldü. Hayvanseverler adliyeye akın etti ve “Eros için adalet” sloganları attı.

Savcı mütalaasında ‘sanığın kediyi kaçmasına rağmen ısrarla takip ettiğini ve canavarca hislerle öldürdüğünü’ belirterek üst sınırdan ceza ve tutuklama talep etti.

Sanık savunmasında, “Kendimi kaybettim. Ben ve eşim insan içine çıkamayacak hale geldik” dedi: “Daha önceki ifademi tekrar ediyorum. Ben bir suç makinesi değilim. Yaşadığım bir anlık psikolojik çöküntüden dolayı öfke ve cinnet haliyle hayatım boyunca unutamayacağım bir hata yaptım. Ancak olaydan sonra hakkımda karar verilmesinin ardından her fırsatta dağlık ve köylük alalarda mama alıp hayvanları besledim. Bu bana terapi gibi geldi. Bunlarla yetinmeyip bir hayvan barınağına bağışta bulundum. Elimden geldiğince bunları yapmaya devam edeceğim. Psikolojik destek alacağıma söz veriyorum. Bu olay yanlış lanse ettirilerek halkı kin ve düşmanlığa teşvik ettiler”

Hakim sanığı “İçinden geleni söyle, ezber yapma” diyerek uyardı.

Sanık ‘kaçmadığını ve devlete güvendiğini’ söyledi: “Alacağım hiç bir cezanın şimdiye kadar yaşadıklarımın yanında bir önemi yoktur. Söylediğim her şey doğru ve gerçektir. Çok pişmanım. Hatamı kabul ediyorum. Benim hala kedim var. Bu olaydan önce de kedim vardı. Bunların hepsi mevcut delillerle sabittir. Ben zaten hayvan sevgisi olan bir insanım”

Diken

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeoNesil2025 -- 13 Mart 2024; 18:8:18 >

• Hyvana şiddet yasaları ceza olarak ağırlaştırılmalı Kedi Eros'u öldüren İbrahim Keloğlan serbest (Savcılık Karara İtiraz Etti.) 

• Acı çekerek geberir umarım, bir kedi için mi muhabbeti yapanların da sevdikleri eros gibi can versin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu solcu tayfa garip.

milletin çoluğuna çocuğuna düşman kesilirler, bir kedi için , köpek için yaptıklarına bak. üstelik toplanmışlar, kendilerini sanırım 1 mayıs terör eylemi seviyesinde protestolarda sanmışlar. Kedi Eros'u öldüren İbrahim Keloğlan serbest (Savcılık Karara İtiraz Etti.) 

devletin kanun olarak eksik olduğu ortada. kendi torununa tecavüz edeni serbest bırakmış. kedi öldüren psikopata 2 yıl 6 ay ceza vermiş.

• Ne bekliyordunuz ben onu anlamadim?
    Insan oldureni, yaralayani, tecavuzcuyu saliyor bu adamlar.

• O muhabbeti yapanlar da bu psikopatın kafasında. Forumda da bolca var.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hapis cezası almaması iyi olmuş. Eğer alsaydı 1-2 seneye unutulur giderdi. Şimdi serbest kalacak ama dışarıda barındırmazlar onu. Her görüldüğü yerde dayak yer en sonunda kendisi beni hapise atın der devlete.

• Thicknesse kullanıcısına yanıt
    dışarda sakal bırakır veya sinek kaydı traşı yapar. peruk veya gözlükle dolaşır. ses tonunu ve hareketlerini değiştirir.

örnekleri o kadar çok ki bunlardan en ünlüsü ve de profesyoneli bosna katliamının sorumlusu radovan karadzic'in yakalanana kadar kendini tip olsun, hareketler olsun değiştirip adını dragan dabiç yaparak tvlere psikolog olarak çıkmıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeoNesil2025 -- 13 Mart 2024; 18:10:5 >
  • Allahın sopası yok er geç cezasını verir.

Bizim burda, yaşlı bi amca vardı, gördüğü kediyi, köpeği tekmelerdi, ters adamdı, yüzü gülmez, ailesiyle bile geçinemez, burda yalnız yaşar, durmadan ayağını sürüyüp gezerdi, yakında midesi delinmiş, hastane gaz var diye iilaö verip göndermiş, geçen helvasıını yedik. Kediler ne oldu, bişey olmadı, yaşayıp gidiyorlar.

• Kedisi olan bir insan başka kediyi tekmeleyip öldüremez, böyle bir hayvanseverlik yok.

• Madem hapis cezası vermiyorsunuz, adama 3 ay her haftasonu iş kitleyin. Mahalledeki çöpleri temizlesin saatlerce. Hayvan barınağında, hayvanların altını temizlemek zorunda bırakılsın.(yetkili nezaretinde)

• Kediyi acımasızca öldürmesi çok şerefsizlik kısa süre bile olsa hapis yatmalıydı diye düşünüyorum ama merak ettiğim bir konu var cezası ne olmalıydı? Bıçakla yaralayanlar, gasp edenler, hırsızlık yapanlar, hakaret edenler v.s. bunlarda salınıyor. Açıkcası bir konu gündeme gelince tekrar yargılama yapılması benim adalete olan güvenimi sarsıyor acaba hakkımda dava açılsa suçsuz olsam bile bir şekilde gündeme gelip ceza mı alırım diye düşünmüyor değilim.

• bu mahluk'un hapis cezası falan boş, yaşatılması insanlığa hainliktir

• Abartmayın bence tamam yaptığı insanlık dışıda en gelişmiş ülklerde bile hayvan ölüdürmeye ağır cezalar yok 2 yıl dolu dolu dolu almış zaten.

Çocuklar bazı gençler yakalanmadan zevkine öldürüyor, bende cocukken çocuk aklıyla kediyi çatıdan atmıştım 4 ayak üstüne düşüp yaşıycakmı diye meraktan, aptal çocuk aklı işte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 13 Mart 2024; 21:7:57 >
  • Altı üstü bir kedi. İstediğiniz kadar tepki verin. Adam vursa 2 senede çıkardı. Kedi için kimse yatmaz. Bilmem kaç milyonluk dairelerin olduğu sitede başı boş kedi ne arıyor? Sanki kenar mahalle apartmanı.

• Bursaspor. kullanıcısına yanıt
    Olay budur. Kendisine hic bir zarari olmayan, ustelik de kendisi de bir kedi sahibi olup, duygulari olan bir canli oldugunu bildigi bir canliye bu kadar zarar veren adamin topluma hic bir faydasi olmaz,

Alabildigine zarari olur. Aldigi her nefes, ictigi her yudum, yedigi her lokma, bize kufurdur.

• Arkadaslar sorunun bir diğer boyutu şu.

Apartmanlarda, asansörlerde, alışveriş merkezlerinde kedi olmaması gerek.

Her tarafa kedi köpek sokulmamasi lazım.

Bh adamın yapması gerekende kediyi alıp dışarı atmak olmalıydı.

Kediyi veya köpeği ya evde beslemeli yada hiç beslememeliyiz bu kurallara hepimiz uysak emin olun bu surtusmelerin pek çoğu hiç yaşanmazdı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 13 Mart 2024; 21:9:37 >
  • kerimcem K kullanıcısına yanıt
    Orada senin sucun yok, seni kedi kopekten beter sekilde salan anne babanin sucu var. Kedi kopek bile basinda duruyor yavrusunun.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.