Şimdi Ara

Kilisede kızının mezuniyet töreni ne katılan İbrahim ÖZKAN duygulandı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kilisede kızının mezuniyet töreni ne katılan İbrahim ÖZKAN duygulandı.
    Kilisede kızının mezuniyet töreni ne katılan İbrahim ÖZKAN duygulandı.x (formerly twitter)
    İbrahim ÖZKAN (@ibrahim_ozkan61) on X
    https://x.com/ibrahim_ozkan61/status/1836092484478243322

Bugün büyük kızım Gülşah’ ın Londra’daki yüksek lisans mezuniyet törenine katıldım. Eğitimli ve güçlü kız çocuklarının dünyayı güzelleştireceğine inanan biri olarak ne kadar duygulandığımı anlatamam. Bu büyük gururun tarifi yok inanın…

Dilerim bundan sonraki yolculuğunda da tüm hayallerini özgürce ve dilediğince gerçekleştirirsin güzel kızım... Ne kadar güçlü ve değerli olduğunu ve babanın her zaman yanında olduğunu sakın unutma…Mezuniyetin kutlu olsun ilk göz ağrım

• ee ??

• ülke ve dünya gündemiyle ilgisi?

• Hiç sevmiyorum ya şu hristiyanlık dinini keşke herkes müslüman olsa müslümanlık daha iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biraz seksist bir mesaj olmuş. İbrahim beyin eğitimli ve güçlü her insanın dünyayı güzelleştirebileğine inanması dileğiyle.

• Harbi sorun ne burada ki neden konu açtınız ?

İbrahim Özkan kimdir kızı kimdir veya mezun olmasından bize ne kime ne ? Allah yolunu açık etsin de babasının duygulanmasının Ülke / Dünya Gündem bölümüyle alakası ne çözemedim.

• İbrahim Özkan

kim ki ?

niye bunu bilmemiz gerekiyor ??

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    sami yusuf büyük sanatçı
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben de tanımıyorum ama kilise ile birlikte anılıyor ise muhalif biri galiba. Ama bu konuda, kilisede mezuniyetin ben sakıncasını anlamadım.

• Cahil, Bağnaz ve Yobaz Beyni

Kilise, Türk, Mezuniyet, Müslüman, Mutluluk, Etkinlik = Katliam, Dışlama, Beddua, Kin, Recm..

Napalım indirelim mi hacı? Sonra namaz da kılarız.

• 0zkanK. kullanıcısına yanıt

adam twit atmış, gündem yaratıyor işte. burada konusunun açılması, neden ilginç olsun? bence tam twersine gündem olabilecek bir konu.

yaoay zekaya soruyorum bu tören hangi kilisede yapıldı diye? (St. Marylebone Kilisesi) cevap yok. bak bu kilisede yapıldı diyorum, tamam şimndi öğrendim diyor. Kilisede kızının mezuniyet töreni ne katılan İbrahim ÖZKAN duygulandı.  peki bu kilisede düzenlenen mezuniyet töreni hangi okula aitti diyorum, yine cevap yok. törenler neden kilisede düzenleniyor? sorusuna klasik cevap veriyor. mezun olan öğrencilerin boynuna asılan kırmızı kurdele ne anlam ifade ediyor? dedeğinde, başarı ve onuru temsil ediyor diyor. tabi bu şahsa ait olduğu gibi okula da ait. vs vs..

• haykoatmaca kullanıcısına yanıt

Arkadaşım adamı ben tanımasına tanıyorum kendisi MHP'li idi sonradan İYİ partili oldu sonra iyi partiden istifa etti veya kovuldu CHP'yi destekledi İmamoğlunu destekledi İstanbul'da bütün belediye meclis üyelerini ve belediye başkanlarını İYİ partiden kopartıp CHP'yi desteklemesini sağladı neredeyse flan ama şuan siyasi bir kimliğide yok PARTİLİDE DEĞİL.

Ayrıca kızının yaşantısından hayatından kime ne ? Benim eleştirim ona. Buradan CHP'ye veya İmamoğluna vurmaya çalışıyorlar belki ama SAÇMALIK. İnsanların aileleri çocukları siyasete alet edilmemeli.

Videoda her yerde UWS yazıyor. UWS Londra yazdımı google a bilgiler çıkıyor. Yabancı öğrenci kabul eden bir İskoç Üniversitesi ve Londra da kapmüsü var olay bu. Diplomayı aldıkları yer tarihi bir bina mı kilisemi ne fark eder ? Maksat diploma almak olduktan sonra. Kilisede diploma alınca gavur olmuyorsun. Kiliseye girdin diye Hristiyan olmuyorsun. Veya aile yada kız hristiyan ise bile bize ne kime ne ? Saçma sapan muhabbetler ve boş konular bunlar.

Bu ülkede çoğu konuya sığ bir bakış var Üstünme çok bağnaz insanlar var azcık aydınlanmak lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 18 Eylül 2024; 16:8:39 >

• Hocam siz yurtdisindaki okullari cok gozunuzde buyuttugunuz icin kongre saraylari falan var saniyorsunuz :), Kiliseleri toplanti yeri gibi kullaniyorlar yurtdisinda, hatta ben covid asilarimi kilisede yaptirdim, her universiteyi Odtu - Itu sanmayin lutfen artik, kampusu olan universite sayisi cok yok yurtdisinda. Hatta ben resmen Ahir'dan bozma bir yerde toren yapildigini bile gordum bakiniz Concordia University, Ann Arbor, Michigan Kilisede kızının mezuniyet töreni ne katılan İbrahim ÖZKAN duygulandı. 

Kilisede kızının mezuniyet töreni ne katılan İbrahim ÖZKAN duygulandı.

Boyle universitelerde okuyup da ben yurtdisinda okudum diyenlere aciyorum :D:D:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensaura -- 18 Eylül 2024; 16:21:33 >

• EE bundan bize ne? kim evladını nerede okutmak isterse okutsun

• ya dam x'de mesaj atmış işte kızım mezun oldu diye. mesajı kendisine atmıyor ki; sana, bana okuyana atıyor işte. mezuniyetin verdiği mutluluğu paylaşmış. sonuç olarak siyasetin içinde olan birisine ait x mesajı. niye gündem olmasın? gündemi siz mi belirliyorsunuz? ayrıca konu sahibinin konu başlığında bir kinaye var ise bana değil ona sorun. tarihi binalar veya kiliselerin mezuniyet töreni için seçiliyor olması, ingilizlerin gelenek ve göreneği. iyi midir kötü müdür ben bilmem. şakacı'ya sorun. Kilisede kızının mezuniyet töreni ne katılan İbrahim ÖZKAN duygulandı. 

• Nasrettin Hoca ilçeye pazara gitmiş, dönüşte köyüne girerken onu gören tanıdığı HOCA HOCAA deyip: "şu karşı köydeki İsmet emmi var ya, işte o buraya geldi" demiş. Nasrettin Hoca: "e bundan bana ne" demiş. adam hocanın kulağına yaklaşıp: "senin eve doğru gitti hocam" demiş. hoca da: "e bundan sana ne" demiş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şakacı açacak konu bulamayınca ne yapacağını şaşırmış. "hristiyan olan insanlar var, nasıl olabilir böyle bir şey" diyecek de utanıyor herhalde.Kilisede kızının mezuniyet töreni ne katılan İbrahim ÖZKAN duygulandı. 

• Konu başlığında Türkçe katliamı yapılmış.

• troll nedir ve kendini nasıl belli eder

• İbrahim Özkan kim bilmiyorum, ama bir okulun mezuniyet töreni niye kilisede yapılıyor? Eğer dini (Katolik) okul değilse kilisede yapılmaz. Eğer öyleyse bu adam kızını niye Katolik okuluna gönderiyor? İmam Hatip Lisesi mezuniyet töreni camiide yapılsa burada kavga gürültü eksik olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitokiri_johndoesai -- 19 Eylül 2024; 11:55:44 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.