Şimdi Ara

Kilo verdikten sonra body building

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi forumlar vücut geliştirmede aklıma takılan bazı şeyler var daha önce 3 ay fitness yaptım ama cardio yuzunden spor yapmaktan soğudum ve bıraktım 9 gün önce diyet yapmaya başladım yaklaşık 10 günde 3 kg verdim su an 87,5 kg im ve yaşım 15. Kararlıyım bu kiloları vermeye hic ekmek yemiyorum şeker yemiyorum fast Food hic yok kola yok aklınıza sağlıksız ne kadar besin geliyorsa Hiçbirini kullanmıyorum diyebilirim şimdi asıl konuya gelelim 87,5 kg dan 70 kg a düştüğümde vücut geliştirmeyle uğraşacağım ve cardio yapmayacağım sadece dumbell ve spor aletleri ile vücut geliştireceğim sizce düşüncem doğrumu bana yol gösterirseniz sevinirim yani sadece hareket yaparak cardio yapmadan yağlari tamamen yakıp vücut geliştirebilir miyim ? Şimdiden yazan abilerime kardeşlerime teşekkür ederim...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Evladim yasin daha cok kucuk bence gelisimini tamamla 19-20 li yaslarda baslarsin bu islere ama illede yapicam diyosan gunde 2 saat parklardaki eliptik bisikletin uzerinde yogun tempoda calisarak 5-6 ayda istedigin kiloya ulasirsin

• senin ulaşmak istediğin yağ oranına bağlı body building yaparken kardiyodan fazla kalori yakamazsın profesyoneller bile yaz sezonuna girerken kardiyo çalışmalarını arttırıyorlar sen hiç yapmıcam diyorsun bu senin istediğin vücuda yağ oranına bağlı.
  • Yakınımda biyoloji hocası var ve 75 kg a ulaştığında vücudunda yağ denilen birşey kalmaz diyor.Ben profesyonel body buildingciler gibi vücut yapmak istemiyorum sadece fitleşmek ve daha belirgin kas yapısı istiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: neoprim80

Yakınımda biyoloji hocası var ve 75 kg a ulaştığında vücudunda yağ denilen birşey kalmaz diyor.Ben profesyonel body buildingciler gibi vücut yapmak istemiyorum sadece fitleşmek ve daha belirgin kas yapısı istiyorum

Vücutta yag kalmassa olursun o nasil biyo hocasi ?
    Zaten bodybuildingciler gibi kas yapamassin merak etme Bu yasta kardio falan gereksizbence yuzme + diyet yeterli bence

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • neoprim80 N kullanıcısına yanıt
    15-16 yaş iyidir yardır gitsin.
  • StoryBro kullanıcısına yanıt
    He yani yüzme kardiyo değil?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Diyetle Ayda 15 Kilo Verdim
    4 yıl önce açıldı
    1 AYDA 25 KİLO VERDİM ( SSLİ )
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mırmırcann

He yani yüzme kardiyo değil?

Yüzme kardio'dur.
    Ama Kardio her kilolu olana önerilmez Ayrıca Testoyu durduruyormus Savaş Hoca demişti galiba.
    Hem konuyu açan arkadaşın yaşıda genç 15 yaşında yüzmeye başlarsa hem alt yapısı olur hemde ileride BB'ye başlarsa iyi bir vücudu olacağına eminim.

• Yüzme ile gelistirebilecegim en belirgin kas yapısı kanatlarda olur. Ama tabii ki vücut fitleşir

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.