Şimdi Ara

Kilo Vermek...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 17 yaşındayım. 1.70 Boyum var 80 Kiloyum.Kilo Vermem Gerektiğini söylüyorlar.Yemek açısından problem yok sadece aburcuburu kesmemi söylediler onun dışında çok ağır şeyler yemem zaten kaybettiğim nokta cips falan.Baskette oynuyorum.Sorun şu ki Spor salonuna yazılmalımıyım.Biraz erkenmi.Bide kas falan yapmak istiyorum yağ erittikten sonra hafif body gibi.Boy kısalması vb problemlerle karşılaşırmıyım.Bilgi almak istiyorum...

• Evet boyunla kilon alakasız :), ne kaddaar sık spor yapıyorsan yararınadır, body ye yazıl, ama çok fazla yüklenme, 6,7,8den sonra yemek yememeye çalış
    suyu fazla tüket, abur caburuda şimdilik yememeye çalış, ne kadar az yersen, o kadar çabuk kilo verirsin unutma :)
  • önce kiloyu neden aldığının nedenlerini incelemen lazım. Şayet bir gün içerisinde harcadığın kaloriden fazlasını alırsan mantıksal olarak kilo alıyorsundur. Bir erkek için günde 1500 - 2000 kalori arası normaldir. Bence yediklerinin kalorisine mutlaka bak . Kola bir bardağı hemen hemen 300 kalori civarında. Keza ayranda öyle. Cips uzun zaman oldu yemeyeli ama oda sanrımsa 700 kalori vardır paketi. Çikolata , gofret vs hepsine bakacaksın bir öğün ev yemeği 500 kalori civarında olmalıdır.Ekmek tuz şeker bunları keseceksin. Bence salona git ama kas yapmak için değil sadece fit görünmek için gitbenöyle yapmaya karar verdim ve 3 haftadır gidiyorum 5 kilo verdim ama istediğim fit görüntüye sanırsam 6 ay da ulaşacağım. Ben şunu öğrendim bira göbeği yapmak emin ol ki fit miğde yapısına sahip olmaktan daha zor. Düşündümde ben bu bira göbeğini 7-8 senede yaptım :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kilo alıp, verememe
    4 hafta önce açıldı
    KİLO VERME GÜNLÜĞÜM
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.