Şimdi Ara

Kilo vermem lazımsa spora gitmeye çekiniyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 110 kiloyum boyum 1.79 pandemiden önce ideal kilolarımdaydım 4 yılda bu hale geldim arkadaşlarım futbol oynarken halı saha muhabbeti döndürürken ulan bende oynayabilsem keşke diye iç geçiriyorum

Havuza ya da denize gidiyorlar ama ben halimden utandığım için girmiyorum dalga geçerler diye geçmekte de haksız değiller aslında

Kilo vermem gerektiği net azimsizde değilim ama spor salonuna gitmeye de utanıyorum kilom yüzünden dışarıda yürürken herkes bana bakıp dalga geçiyormuş gibi geliyor size saçma gelebilir ama bazen bakkala bile içerde insan varsa girmiyorum bu halim yüzünden ne yapabilirim salona yazılmaya çekinmeden nasıl kurtulabilirim  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eotrr -- 8 Temmuz 2024; 22:24:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Spor yapmadan da kilo veriliyor. Zamanında sporsuz 60 kilo verdim. Sarkmayı azaltmak için sporun faydası olur ama çok çekiniyorsan yapma. Şimdi takma kafana diyecem ama demekle olmuyor. Şişman olmak cidden zor.

• Cerade kullanıcısına yanıt

Ya aslında yapmak da istiyorum Bi kaç kere gitsem bidaha sorun yaşamayacağım onu da biliyorum ama işte şimdi gidince herkes benle dalga geçecek bana bakıcak hissi engel oluyor  

• Günlük kalori ihtiyacını hesaplayıp ona göre beslenmeni tavsiye ederim. Buradan kontrol edebilirsin:

kalorihesap.com.tr
    Kalori Hesaplama Aracı - Kalori Hesap
    https://kalorihesap.com.tr
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kilo Verdim Ama Geri Alacam.
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.