Şimdi Ara

Kiloluyum boks yapabilirmiyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
1
Favori
2.739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gençler benim boyum 170 kilom 85 ( feci bira göbeği var bende) 3 ay fitness gittim bi arkadaşta vardı o 1 ayda 27 kilo verdi sarkmada olmadı full koştu bende 3 ayda anca 4 kilo verdim bu vasat sonuçtan sonra fitness bıraktım yine 85 kilo oldum şimdide boksa merak saldım sizce bu kiloyla boksa gitmelimiyim başlasam ordakiler benle dalga geçerlermi oranın ortamını bilen biri varsa yazarmısınız lütfen ağır küfür etmeyin hafif küfürler edebilirsiniz şimdiden teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1 ayda 27 imkansız gibi eminmisiniz

• Kötü bir yere denk gelmediğin sürece boks idmanları çok kalori yaktırır. Ne kadar sürede ne kadar kilo verilir ben pek anlamam ama sana tavsiyem varsa devlet hastanesinde bir diyetisyen yardımıyla dengeli bir şekilde kilo ver. İlla bir ayda süzülmene gerek yok.
  • bulnt05 B kullanıcısına yanıt
    kimse kimseyle dalga geçmez için rahat olsun. sen zaten mevcut durumunu düzeltmek için ordasın geçecek olsalar dahi sen kilo verdikçe işler değişip seni takdire başlarlar.
    1 ayda 27 mi ?
  • Hiç agırlık girmedi ful koştıiu diyeti sabah kavaltıda kuru yemiş fındık badem vb öglen yok ara çgün yok akşam 2 haşlanmış patated yarım kase light yogurt yiyordu günlük 3 ltre su içiyodu bide yazdıklarınız için çok teşekkür ederim

Hocam harcadığınız kaloriden fazlasını almaya devam ederseniz hiç bir şekilde kilo veremezsiniz önce diyet konusunda yardım alın. Aksi halde 3 ay sonra boksa bok atarken bulursunuz kendinizi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Judo mu Güreş mi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Boks değil de muay thai antrenmanları sana çok kilo yaktırır ne kadar sürede ne kadar kilo verirsin bilinmez ama fazlasıyla kilo verirsin tabi bunun yanında da düzenli ve dengeli beslenmek çok önemli.

• Ben de kiloluyum hocam boks yapabilirsin ama fit olmakta fayda var zorlanırsın fit değilsen. Alışmak için önce çok zorlamamak lazım bence. Ağır ağır başlıcaksın kendini çok zorlamadan. Yani ertesi gün normal hayatına devam edebilmen lazım. Sonra gün geçtikçe ve alıştıkça tempoyu arttırırsın. Ha bu arada kilo verme konusunda kickboks ya da muay thai daha iyi bir seçenek olur, bacaklar da işin içine giriyor. Beslenme çok önemli burda. Kilo konusunda beslenme spordan daha önemlidir bana göre. Beslenmeni iyi ayarlayıp sporunu da yaparsan kilo verebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulpi -- 24 Mayıs 2016; 1:20:13 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.