hocam uzun uzun çok şey anlatmak isterdim size ama yapı meselesi allah herkesi aynı yaratmıyor bazı şeyler insanın elinde olmadan anlık gelişebiliyor sonucunu düşünemiyorsunuz umarım siz sadece kanunlarla hakkınız yenmeden hayatınıza devam edersiniz :) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kiracıyı evden çıkartamıyoruz, sıkıysa çıkartın diyor. (8. sayfa)
-
-
Adam evden niye çıksın. Mahkeme kanalı ile çıkar.Mahkemede tahliye taahhütnamesini zorla imzalatildigini iddia eder, sonuçta şekle bağlı bir sözleşme değil. İşi bilen kiracıyı kolay kolay çıkaramazsiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Acımayın zam yapın enflasyon oranları nekadarsa şimdiden geçirmeye başlayın. hukuk önünde haklı durumda olun.
ayrıca mahkemeye başvurun. avukat sizi yönlendirecektir zaten. elektrik kesmek hikaye baskı kurun sürekli.
-
birde mahkeme zorunlu şartlar dışında kiracıyı kolay çıkartmıyor diye biliyorum.
örneğin kayinçon evleniyor ve evi yoksa bu evde ona ait ise bunu zorunlu şart olarak görebilir. fakat kayinçonun mesleği ne bilemiyorum asgari ücret alıyorsa yeterli bir sebep olarak düşünüyorum.
veya emeklisin evin var kirada ama sen de kirada oturuyorsun maaşın yetmiyor diyorsun ki bir gün ben evime taşınacağım maaşım yetmiyor bu duruma göre mahkeme kiracıyı çıkartabiliyor.
mahkemeye sunacağınız sebep zorunlu bir sebep olmalı.
-
Evet yapi meselesi kismi var ama hocam siz siz olun, olabildigince sakin olun. Maddi seyler icin ki burada maddiyat kira bedeli kadar birkac aylik, kendi hayatinizi mahvetmeyin. Surada baska ev tutar dava suresince hadi diyelim 1yil baska evde oturur sonra gelir kendi evine her halukarda yerlesir. Tasinma masrafi vs ve ugras olur. Diyelim 20bin. Gidip oldurse veya darp etse ne olacak. Karsidaki daha manyak cikip onu oldurse ne olacak?öldü bitti gitti iste, daha istesede kendi evinde oturamayacak.
Çok güzel bir laf var: Acırsan yetime, döner koyar g....e
-
Başka bir formda vardı.
Alım satım işini hiç düşünmeyin. O kadar masraf yapacağınıza kiracıya biraz para teklif edin. Taşınma ücreti, depozito vs. Bunlara yardımcı olacağınızı söyleyin. Taahhüt alın. Hemen taşınsın.
Bak beyim, sana iki çift lafım var. Koskoca adamsın. Paran var, pulun var, her şeyin var, binlerce kişi çalışıyor emrinde. Yakışır mı sana ekmekle oynamak? Yakışır mı bunca günahsızı, çoluğu çocuğu, karda kışta sokağa atmak, aç bırakmak? Ama nasıl yakışmasın! Sen değil misin öz kızına bile acımayan, bir damlacık saadeti çok gören. Anlamıyor musun beyim, bu çocuklar birbirini seviyor. Ama ben boşuna konuşuyorum. Sevgiyi tanımayan adama, sevgiyi öğretmeye çalışıyorum. Hıh, sen, büyük patron, milyarder, fabrikalar sahibi Saim Bey! Sen mi büyüksün? Hayır, ben büyüğüm! Ben, Yaşar Usta! Sen benim yanımda bir hiçsin, anlıyor musun, bir hiç! Gözümde pul kadar bile değerin yok. Ama şunu iyi bil, ne oğluma ne de gelinime hiçbir şey yapamayacaksın. Yıkamayacaksın, dağıtamayacaksın, mağlup edemeyeceksin bizi. Çünkü biz birbirimize parayla pulla değil, sevgiyle bağlıyız. Bizler birbirimizi seviyoruz. Biz bir aileyiz. Biz güzel bir aileyiz. Bunu yıkmaya senin gücün yeter mi sanıyorsun? Dokunma artık aileme! Dokunma çocuklarıma! Dokunma oğluma! Dokunma gelinime! Eğer onların kılına zarar gelirse, ben, ömründe bir karıncayı bile incitmemiş olan ben, Yaşar Usta, hiç düşünmeden çeker vururum seni! Anlıyor musun, vururum ve dönüp arkama bakmam bile!
-
Sen iyisin ben işgalci yi 3 ayda zor çıkardım şaka değil .
Alt kat kiralık yaşlı çift geliyor adam hacı sakllli kadın türbanlı 70 lik anama eve bakabilirmiyiz diyorlar anam buyur ediyor eve bakıp beğeniyorlar anahtar alıp yarın gelir sözleşme yapar temizlerim, zavallı anam inanıyor ertesi gün evde sarışın boyalı saçlı iki karı karılar yollu, sonra öğreniyoruz bu hacı tipler bu kadınlara kendi evlerini kiralamış mahalleli şikayet edince kadınlar ev bulun çıkalım diyor ve böyle bir kurnazlık geliyor akıllarına.
Gelip bizim evi tutmuş gibi yapıp anahtarı verip karılar kurtuluyorlar, Neyse sözleşme vs yok karakola şikayet vs sonuç yok ocaktan ekibi topladık karılar kurnaz onlarda pezo ekibini topladı itiş kakış biz keseriz dograriz falan sonuç yok, sözleşme yok elektrik suyu kestirdim avukata gidip fikir aldık karokoldan ekip getirip pezolari evdeyken tutanak tutup kimlik tespiti yaptırdım baktılar işin sonu yaş çıkıp gittiler ama bu hayatta 3 ay umumhane işletme tecrübesi bile kazandırdılar bize hayat böyledir bin bir türlü insanla karsilasirsin.😁
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Bu yazıda tebessüm ettirdi..) Silah zoru nedir..)
Tahliye taahhütnamesini imzalamazsam evi kiraya vermeyeceklerini söylediler, imzalamak zorunda kaldım derse yeterli.
Not : "Tahliye taahhüdü kiralanan şey teslim edildikten sonra verilmek zorundadır."
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geng -- 17 Ağustos 2022; 18:45:56 > -
acıma yetime döner koyar bi yerine diye bir laf var. bu devirde kimseye acımak yok. senin iyi niyetini su istimal etmiş.
-
Hukuki haklarını bilen bir kiracıyı evden çıkarmak, geçerli bir mazeretiniz yoksa gerçekten çok zordur. Ama ben tahliye taahhütnamesi imzaladım, icradan yazı geldi, evi boşaltmam lazım deyip, hukuki yollara başvurmadan evi kendiliğinden boşaltırsa da yapacak bir şey yok.
-
İşe yaramaz. Eskiden uzuyordu artık yargıtay kararı var. Düzgün hazırlandı ise geçerli itiraz kabul edilmez. 3 ayda falan çıkardı normalde aşırı yük var mahkemelerde biraz daha uzun sürer ama çıkar.
Ha anlaşma yoluna gitmek her zaman en iyisidir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 17 Ağustos 2022; 20:3:34 >
Konuya son mesajımdır, millet internet bulduğu yazılar ile buraya yarısı doğru, yarısı yanlış şeyler yazıyor.
Kiracı tahliye taahhütnamesi imzalamadan evi kendisine kiralamayacaklarını mahkemede ileri sürerse evi boşaltmak zorunda değil, çünkü ortada sakat bir sözleşme oluyor, kiracının iradesi sakatlanıyor vs vs.
Not: Tahliye taahhütnamesine dayanılarak açılacak olan tahliye davasında görevli mahkeme sulh hukuk mahkemesidir.
Benden bu kadar..)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geng -- 17 Ağustos 2022; 19:8:40 > -
Yeminle illallah ettiriyor şu iş 2-3 ay önce benzer durum yaşadım fiyatta anlaştık çözüme kavuşturduk lakin gerçek yüzünü gösterdi bu süreçte. Kendi malında söz sahibi olamıyorsun lanet olsun sisteme. İyilik felan yapmican karşılığında kötülük gördüm. 1.5 yıl sonra 10 senesi doluyor direk şutlucam.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yıgıdo5858 -- 17 Ağustos 2022; 19:18:17 >
Ufak bir google aramasıyla süreci öğrenebilirdiniz. İhtiyaç dolayısıyla kiracıyı evden çıkarmanın usulü var. İhtarname şart. Ancak 3 yıl boyunca evi kiraya veremezsiniz. Verirseniz eski kiracının tazminat hakkı doğar. Evi boşaltmasını istediğiniz tarihe göre noterde düzenlenmiş bir tahliye taahhütnamesine imza attıracaktınız. Yoksa mahkemeden başka bir yol yok. O da en az 1 sene sürer.
Malesef kiracılara çok fazla hak tanınmış. Ev sahipleri mağdur oluyor karaktersiz bir kiracıya denk gelirse.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X