Şimdi Ara

kiralık araçlardaki yakıt hilesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
5.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Kiralık araçlar konusundaki bir bilgimi paylaşmayı çok gerekli gördüm. Bazı kiralık araç firmalarının araçlarına yedek bir depo ilave ederek yakıtın yarısını bu yolla ele geçirdiklerini duydum. Olay tamamen tesadüf eseri ortaya çıkmış, kiralanan aracın ufak bir işlem için sanayiye gitmesi ve ustanın bu yedek depoyu fark etmesi ile patlak vermiş, olay ile ilgili şikayetler yapılmış fakat bir sonuç alınamamış. yakıtın direk olarak yedek depoya aktarılması gibi bir durum yok, durumun anlaşılmaması için pompalanan yakıtın yarısının bu depoya aktarılmasını sağlayan bir düzenek kurulmuş bu sayede sürücü farkına varmadan araba çalıştığı sürece yakıtın yarısı bu depoya aktarılıyormuş.

Konuyu çok uzatmak istemiyorum, eğer sizler yada yakınlarınız kiraladığı aracın normalden çok daha fazla yaktığını görürseniz bu durumu bir kontrol ettirmenizde fayda var diyorum.

• Bence şehir efsanesidir aracı aldığında ister ana depo ister yedek depo olsun gösterge fulmü? teslim ederken de ful depo teslim edersen ne fark edecek ki
  • miş, mış, muş ile bir yere varılmaz.yaşamak lazım böyle bir şeyi söylemek için. hem insan kiralık araçla neden sanayiye giderki???
  • pek inandırıcı gelmediğinin farkındayım, zaten bir çok firmanın da bunu yaptığını sanmıyorum. Ben hayatımda iki sefer kiralık araca bindim, ikisinde de araçlarım kaza yaptığı için kasko 1 er haftalık araç tahsis etmişti, ilk araç benzinli linea idi, aracı 5 gün kullandım 150 tl lik benzin aldım toplamda 250 km gibi bir yol yapabildim, benzinli olduğu için diye düşündüm aklıma hiç böyle şeyler gelmedi, ikinci kiralama olayında ise araç kiralama firmasını dizel araç istediğim konusunda ikna edemedim daha doğrusu ellerinde dizel araç yoktu, aracı teslim etmeye gelen genç bir elemana bu durumu anlattım, oda daha önce yaşadığı bu olayı bana anlattı, bu nedenle bana mantıklı geldi.
  • garip bir bilgi tam bir kanıt yok elinizde sanıyorum o zaman pek inandırıcı degil .
  • ateş olmayan yerden duman çıkmaz, kanıt olmasa dahi bir kenara yazmalı
  • Herzaman full depo veren şirketlerden kiraladim ve kiraladık ( avis ozellikle ) full depo al full depo ver depo belli aldığı litre belli :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 3-4 tane rent a car işi yapan tandığım var. Ne duydum nede gördüm.

Ama olur mu olur...
    Yurdum insanından beklenir.
  • merdivenalti firmalardan her pislik beklenir,olmaz dememek lazim.

• Central rent a car en iyisi bana gore gerek şartlar gerek fiyatlar gerekse musterı memnunıyetıyle cok ıyı fırma ayrıca sınırsız km.15 Bin km uzerince aracı yok kazalarda tutanak olması durumunda 1 lira masraf odemıyorsunuz

Bi keresınde merdivenaltı bı fırmadan almak zorunda kaldım adamların yaptıgı olay aracta su bırakmıyolar kullanıcı farkına varmasa conta yakıp masrafı yıkıcaklar.Kıralık bakımlıdır dedım yola cıktım yanık kokusu gelmeye basladı 15 km yakın gıttım sonunda cekıp saga baktım milim su var ıcınde bıraz daha gıtsem ani hararet ardından conta yakcaktım dıkkat edin

• Yazın Gökçeada yazlıkta bir arkadaşımız Bodruma acil gidip gelmek için orada emlakçılık ve kiralık araba işi yapan bir dükkandan 3 GÜN için..clio dizel kiraladı..Adama arabayı saat 16 da boş depo teslim ettiler..Arabayı alıp depoyu fullayıp feribotla yola çıktı..Üç gün dolmadan sabah 8 de evine döndü...Hemen telefon açıyorlar...Arabayı getir isteyen var kiraya vereceğiz..Akşam 16 da 3 gün dolacak..Biz dedikki götürme..Kafayı vur yat uyu dinlen..Saat 16 da götür teslim et..Pisliğe taş atılmaz abi üstümüze sıçrar dedi..Depoda çeyrek depo mazot var..Hemen arabayı yüksek bir yere çıkarıp depoya hortum atıp iki büyük bidon mazot boşaltıp küfür ederek götürüp saat 10 da teslim etti..Bunlar ticaret yapıyoruz diye insanları soyuyorlar...ŞAHSİYETSİZ İNSAN HER YERDE KENDİNİ ORTAYA KOYUYOR...Ben olsam kapımın önünde saat 15,45 e ya kadar bekletip öyle götürürdüm..Laga luga edenin ağzını tıkardım..Çok şükür....Saygılarımla..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 11 Mayıs 2013; 5:39:08 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.