Bildirim
Kış Lastiği aldık diğer 4 lastiği nereye koyacaz
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Lastiklerde jant varsa yatay, jant yoksa dikey saklamanız gerekmektedir. Ayrıca balkonunuz açık balkon ise direkt olarak yağmur, güneş vb. etkenlerden koruyunuz. -
Müsait bi yere koyabilirsiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben apartmanın bodrumuna dikey vaziyette yanyana dizdim. Ayda bir çeviriyorum yarım tur.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
:) yahu bizde öyle koyduk zaten farklı koyamayız ama benim ufaklıklar sürekli oynamaya çalışıyor.
yukarda ki resimdeki stant hakkında bilgisi olan yokmu, bunu almayı düşünüyorum. -
getir bizim evin kömürlüğüne koyalım...
yaa işte böyle.. eski sobalı evlerin kömürlükleri olurdu.. -
Yakında bir lastikçi varsa ver 20 tl atsınlar depoya ... bazı lastikçiler yapıyor o işi
Yukarıdakini alsanız onu nereye koyacaksınız -
quote:
Orijinalden alıntı: bozak07
Yakında bir lastikçi varsa ver 20 tl atsınlar depoya ... bazı lastikçiler yapıyor o işi
Yukarıdakini alsanız onu nereye koyacaksınız
Daha derli toplu bir şekilde balkona koyayım diyorum kolay kolay devrilmez ve çocuklarda çıkartamaz dikeyde durduğu için yer kaplamaz.
Üstünede bir örtü örttümü sorun kalmaz. Artık her kış başı ve sonu zırt pırt bu sorunu yaşayacaz o yüzden geçici değilde daha kesin bir çözüm bulmak lazım -
G.antep te isen benimle irtibata geç benim büyük garaj ve bolca yer var yardimci olayım(ucretsiz )
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: emrullahberat46
G.antep te isen benimle irtibata geç benim büyük garaj ve bolca yer var yardimci olayım(ucretsiz )
Teşekkürler ama İstanbuldayım -
Bu sacma yasayla onlari salona masa yapıyoruz biz. Tavsiye ederiz :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: zgn61
Müsait bi yere koyabilirsiniz.
-
Lastikçilere bir sakal atsan saklarlar, sana da bir fiş verirler baharda gider kışlıkları verir yazlıkları alırsın üstad. Bir 10-20 sakal daha atarsın kışlıkları da saklarlar. sana da bir fiş verirler. o fişle gider değişirsin mevsimden mevsime -
Apartmanın kömürlüğündeki ahşap rafın üzerine koydum, lastikçi dik olarak koy demişti
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X