Şimdi Ara

kızı çok seviyorum fakat bir şeyden utanıyorum, lütfen yardım edin :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.093
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lovelylovelylovelytime -- 10 Aralık 2014; 18:29:48 >

• Aykadaslay ben de anasinifinda okuyoyum geçen kızin saçını çektim o da bana vuydu sanıyım veyicek (gönlünü)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stan Marsh -- 21 Ekim 2014; 20:07:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lovelylovelylovelytime

Merhaba arkadaşlar lise öğrencisiyim ben okulda yan sınıftan birine aşık oldum fakat kıza açılamıyorum çünkü devamlı 4-5 kişilik gruplar halinde geziyorlar. tek başına yakalamk mümkün değil. arkadaşlarının yanında açılamıyorum çünkü reddederse diğer arkadaşlarıda bunu duyar ve alay konusu olur diye. kaç kere de göz göze bakıştık. devamlı göz göze geliyoruz. konuşmalarımız oldu. aramızda iyi. facebook u yok. bulamadım ne kadar arasamda. neler öneririzsiniz?? yardım lütfen. kapılmasından korkuyorum :(

Kimsenin alayı umrunda olmasın yarın git ve söyle ne olacaksa olur eğer böyle devam edersen hiç bir şekilde sonuç alamazsın ilk adımı at devamı gelir ya da gelmez.

• yukardaki arkadaşın söylediğini aynen yap neden korkuyorsun olum birşeyleri yapmak için bekleme sonra pişman olursun ne kaybedersin ki
  • Sen şimdi yanlız kızı yakalayıp söylediğinde diğer arkadaşlarının olaydan haberi olmayacak sanıyorsun öylemi.Daha çok toysun anlamamışsın kızları kadınları

• quote:

Orijinalden alıntı: UsainBolt

Sen şimdi yanlız kızı yakalayıp söylediğinde diğer arkadaşlarının olaydan haberi olmayacak sanıyorsun öylemi.Daha çok toysun anlamamışsın kızları kadınları

arkadaşlar dalga geçmeyin lütfen. ben öneri almak için açtım bu konuyu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Medeniyetsiz

yukardaki arkadaşın söylediğini aynen yap neden korkuyorsun olum birşeyleri yapmak için bekleme sonra pişman olursun ne kaybedersin ki

korkuyorum çünkü açılıp reddedilirsem bidaha yüzüme bakmaz diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lovelylovelylovelytime -- 21 Ekim 2014; 19:47:27 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stanley Marsh

Aykadaslay ben de anasinifinda okuyoyum geçen kızin saçını çektim o da bana vuydu sanıyım veyicek (gönlünulü)

• yanına git

(atıyorum) öğle arasında arka bahçedeki merdivenlere gelir misin de, gelsin konuşun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6 kişilik bir kız grubunun arasından kızı alıp teklif etmiştim. Redetmişti
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Medeniyetsiz

yukardaki arkadaşın söylediğini aynen yap neden korkuyorsun olum birşeyleri yapmak için bekleme sonra pişman olursun ne kaybedersin ki

korkuyorum çünkü açılıp redderersem bidaha yüzüme bakmaz diye.

Normal bir kizsa dene sansini senle konusmaya devam eder sadece 1 ay falan soguk kalir araniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SmallKing1 -- 21 Ekim 2014; 19:48:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OguzhanY

Kardesim sana net bisey soyliyim. Sen diyosun ya arkadaslariyla degil tek tutmam lazim diye. Oyle birsey yok. Cunku tek konusup reddedilsen bile o gidip butun arkadaslarina anlatacak.

işte bundan da korkuyorum aslında. düşünmedim değil.
  • quote:

quote:

quote:

Kardesim sana net bisey soyliyim. Sen diyosun ya arkadaslariyla degil tek tutmam lazim diye. Oyle birsey yok. Cunku tek konusup reddedilsen bile o gidip butun arkadaslarina anlatacak.

işte bundan da korkuyorum aslında. düşünmedim değil.

bana sorarsan takma. Git konus. Guven kendine. Nolucak anlatsin yani. Konussnlar arkandan bu cocuk x'e yazmis reddedilmis diye. Senden bisey eksilmez. Bu benim gorusum tabii. Eger simdi bunu kafana takarsan yasin ilerledikce engel olur sana baskalarnin dusunceleri.

o kadar kolay olsa keske

• konuşursan kazanma ve ya kaybetme ihtimalin %50 - %50 konuşmayıp kaybetme ihtimalin ise %100 kızın yanına arkadaş grubunun yani hey pardon seninle bir şey konuşabilir miyim de sonra derdini anlat ve ya öğle arasında bir şey konuşabilir miyiz de çok basit bir şey korkma yemezler
  • Kızla ilk konuştuğunda seni seviyorum demek zorunda değilsin. Önce arkadaşlık yap. Hani bir yerde denk getir. Naber ben Ali de mesela. Senin adın ne falan. Hangi sınıftasın vs. Derken teneffüslerde karşılaşırsın falan. Yemek yerken eğer yanlızsa yemek yiyelim mi dersin falan. Sonra bir de kader biraz yardım eder genelde. Bir kaç yerde karşılaşırsın falan. Teneffüslerde arada yanına gidersin, ilgi alanlarını öğrenirsin falan. Bir gün çıkışta sinemaya davet edersin falan diye gider muhabbet. Seni seviyorum seninle çıkmak istiyorum dersen direk zaten sen en yakışıklı olsan bile kabul etmez. Önce sohbet etmek lazım falan. Yavaş yavaş açılırsın zaten. Seninle çıkmak istiyrum gibi saçma cümlelerde kurmamak lazım. Tecrübeyle sabittir. Onun yerine böyle daha hoş şeyler, mesela senden hoşlanıyorum veya seni ne zaman görsem heyecanlanıyorum gibi cümleler daha nazik ve daha etkili olabilir. Bu sohbet ilerleyince telefonunu falanda alırsın. Ama kesinlikle arkadaşlarından bulmaya çalışma. Kendisinden istersen daha iyi olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: CardaQue

Kızla ilk konuştuğunda seni seviyorum demek zorunda değilsin. Önce arkadaşlık yap. Hani bir yerde denk getir. Naber ben Ali de mesela. Senin adın ne falan. Hangi sınıftasın vs. Derken teneffüslerde karşılaşırsın falan. Yemek yerken eğer yanlızsa yemek yiyelim mi dersin falan. Sonra bir de kader biraz yardım eder genelde. Bir kaç yerde karşılaşırsın falan. Teneffüslerde arada yanına gidersin, ilgi alanlarını öğrenirsin falan. Bir gün çıkışta sinemaya davet edersin falan diye gider muhabbet. Seni seviyorum seninle çıkmak istiyorum dersen direk zaten sen en yakışıklı olsan bile kabul etmez. Önce sohbet etmek lazım falan. Yavaş yavaş açılırsın zaten. Seninle çıkmak istiyrum gibi saçma cümlelerde kurmamak lazım. Tecrübeyle sabittir. Onun yerine böyle daha hoş şeyler, mesela senden hoşlanıyorum veya seni ne zaman görsem heyecanlanıyorum gibi cümleler daha nazik ve daha etkili olabilir. Bu sohbet ilerleyince telefonunu falanda alırsın. Ama kesinlikle arkadaşlarından bulmaya çalışma. Kendisinden istersen daha iyi olur.

keşke bu kadar kolay olsa be abi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.