|
Bildirim
|
Ben de kendi sorumu sorayım;
Bir dinin kurucusundan sonra başa geçen ilk 4 kişiden 3'ü, ki bu üçünden biri peygamberin damadı, yine o dine inandığı söylenen kişiler tarafından öldürülüyor. Daha sonra ise, o dinin kurucusunun torunları yine aynı dine inandığı söylenen kişiler tarafından öldürülüp, peygamberin soyu tüketiliyor. Olay burada bitmiyor ve bu ölümlerin perde arkasındaki adamlar o dinin yönetimine geliyor. Dinin iktidarını ele geçiren bu adamlar zamanında, daha önceden kağıda dökülmemiş, hiçbir yerde kaydedilmemiş cümleleri "Peygamberin sözleri" diyerek dine ekliyor ve bunları dinin kuralları haline getiriyor. Bu durumu bilen ve bugün hayatta olan insanlar ise, peygamberin sülalesinde insan bırakmamış adamların iktidarı döneminde yazılan şeyleri dinlerinin gereği olarak görüp uyguluyor. Bu durum garip değil mi? |
Her şeyin çok çabuk eskidiği hatta bilim dallarının 10 yılda bir adeta dönüşüme uğradığı çağda yaşıyoruz
Kölecilik 1700lerin meselesidir ve ahlaki olduğu kadar siyasi ve politiktir de Ve ben siyasetin komple ahlaksızlık olduğunu düşündüğümden çeşitli kesimlerin pastayı bölüşme çabalarını uzaktan izlemekle yetiniyorum |
Zodyon beyfendi burada bahsedilen şey kanunlar karşısındaki eşitlik. İlişkilerdeki köle efendi psikolojisinden filan bahsetmiyoruz. Direkt olarak örneğin annemin parayla alınıp satılabilen bir mal hukukunda olması konu. Ben çocuğum doğduğunda ağladım. Mal hukukunda doğmasının anlamını düşün de sonra geliriz üstyapıya. Sahip denilen Arap paşam diyor ki "sen malımsın, bu doğmuş bebek de malım." Alooo insan bu yahu hukuken mal deniyor bebeğe. Aman perde arkasından konuşun diyen yaradan da hukukunuza başlarım demiyor da işte sosyolojik olarak çok zormuş da Araplara haksız rekabet olurmuş da diye şimdilik uçakta sigara içilirmiş ama küllük varmış yapıyor.
Adam çocuğu elinden alındığında öyle bir paralamış ki yüreğini hala Mısır'da halk şarkısı diye söyleniyor. Önce bir insan ticaretini halledelim. Ticari bebek meselesi hallolsun. |
|
|
|
|
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WILDBOYS -- 22 Kasım 2018; 18:25:8 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2BA6261ED -- 24 Kasım 2018; 0:5:48 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |