Şimdi Ara

Konuşmalar 110 dk olunca kapanıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
14.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kullandığım bütün WP telefonlarda aynı durum var(L 520, L1520, Prestigio 8500), konuşma süresi tam 110 dk olduğunda görüşme kendiliğinden kapanıyor. Sizde de böyle mi? 110 dk sınırını ayarlardan filan çözmem mümkün mü?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 110 değil de 1saat 10dakika da kapanıyor. Hattım Avea sanırım hat ile alakalı bir durum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selvolution S kullanıcısına yanıt
    İlk defa duydum. Bilgilendirme için teşekkürler. Kulaklık ile konuşmada da aynı durum mu var? Sağlık açısından getirilen bir yazılımsal onlem olabilir bence. Zira bilenler vardır, samsung da telefon çalarken ses önce kısık başlıyor sonra artıyor, kulak sağlığı için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiç dk ya dikkat etmedim ama 110dk yı geçmişimdir mutlaka, kesin olmamak ile birlikte kapanmıyor diyebilirim.

Telefon 1520 hat vodafone.

• Avea 110 dkdan sonra kapatıyor. Telefonla hiç bir ilgisi yok merak etmeyin

• Alacaktım, almıyım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WinterSoldier

Avea 110 dkdan sonra kapatıyor. Telefonla hiç bir ilgisi yok merak etmeyin

avea da 110 dak konuşursun başka operatörden ararsan ama o 110 dak olmayacak 1 saat 10 dak oda 70 dakika yapar düzgün yazarsak daha doğru olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • O kadar ne konusuyorsunuz ya? Bi de kac dk konusma var o pakette yazik gunah.

• quote:

Orijinalden alıntı: Angel of the Lord

O kadar ne konusuyorsunuz ya? Bi de kac dk konusma var o pakette yazik gunah.

3000 dak var bende avealılara ben 6000 dak konuşuyorum :)

woops lularla sınırsız konuşma var 6 ay :)
  • Evet belki Avea'dan kaynaklanıyor olabilir.. Avea ve Vodafone kullanıyorum şuan Vodafone ile 110'nu geçmedim sanırım hiç(tam emin değilim) uzun konuşmaları sürekli Avea ile yapıyorum. Avea tam 110'da kesiliyor konuşmaları.

WP'den önce İphone 5 ve Turkcell kullanıyordum, Turkcell'de hiç kendi kendine belli bi dakikada kapandığını hatırlamıyorum.
  • heymannn kullanıcısına yanıt
    Ayyyy allah aşkına al lumia. Lumia alana iş,güç veriyorlar

Kafan güzel ya aldığın yerin adresini yollasa burada bi kaç arkadaş daha var onlara da alayım,çok sevinirler

Neyse bu kadar şaka yeter,iyi ki almıyorsun bu bünyeler bi blok,bi şikayet,bi gotham daha kaldıramaz. Git diskovery 2 çıkmış onu al.

Şu bölümde en çok neye laf ediyorum biliyor musunuz;çoğu insan(!) bir telefon alırken ya parasına göre yada popülaritesine göre alması. Hiç araştırmadan soruşturmadan paat ios alıp "aaaaayyyyy o kadar para verdiiiiim bluytutla bişeyyy atamıyooom" veya android alıp "çok kasıyor duvara fırlatıp parçalayacağım,yorumum üstte gözüksün diye 1yıldız veriyorum" veya wp alıp "reeeeetrikaa yok çöp gibi"

İnsanlar(!) özellikle Türkiye'mde çok ot gibi. İhtiyacına göre olanı değil daha şatafatlıyı alacak illa. TELEFON ALACAKLARA KISA VE ÖZ BİR LAF;ihtiyacını belirle,kararsız kalınca sor!

Hat konusuna gelirsem Avea'da iphone kullanırken de, 520 kullanırken de,920 kullanırken de 1saat sonra telefon kapanıyor. Buda aveanın alt yapısı ile alakalı. Baz istasyonunu yormamak/yoğunlaştırmamak adına yapılan bi işlem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cangunner -- 31 Mart 2015; 22:13:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cangunner

Ayyyy allah aşkına al lumia. Lumia alana iş,güç veriyorlar

Kafan güzel ya aldığın yerin adresini yollasa burada bi kaç arkadaş daha var onlara da alayım,çok sevinirler

Neyse bu kadar şaka yeter,iyi ki almıyorsun bu bünyeler bi blok,bi şikayet,bi gotham daha kaldıramaz. Git diskovery 2 çıkmış onu al.

Şu bölümde en çok neye laf ediyorum biliyor musunuz;çoğu insan(!) bir telefon alırken ya parasına göre yada popülaritesine göre alması. Hiç araştırmadan soruşturmadan paat ios alıp "aaaaayyyyy o kadar para verdiiiiim bluytutla bişeyyy atamıyooom" veya android alıp "çok kasıyor duvara fırlatıp parçalayacağım,yorumum üstte gözüksün diye 1yıldız veriyorum" veya wp alıp "reeeeetrikaa yok çöp gibi"

İnsanlar(!) özellikle Türkiye'mde çok ot gibi. İhtiyacına göre olanı değil daha şatafatlıyı alacak illa. TELEFON ALACAKLARA KISA VE ÖZ BİR LAF;ihtiyacını belirle,kararsız kalınca sor!

Hat konusuna gelirsem Avea'da iphone kullanırken de, 520 kullanırken de,920 kullanırken de 1saat sonra telefon kapanıyor. Buda aveanın alt yapısı ile alakalı. Baz istasyonunu yormamak/yoğunlaştırmamak adına yapılan bi işlem

Lumia en sevdiğim telefon serisi. Bu nasıl bir fanboyluk nasıl bir kendini bilmezlik azizim, kendine gel. 110 dk konuşmanın benim için absürtlüğünden dem vurdum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heymannn -- 31 Mart 2015; 22:36:10 >

• heymannn kullanıcısına yanıt
    ilk 3 satır sana ait. Fanboy olsam elimde ipad değilde Windows tablet,ps3 yerine xbox360 olurdu.

Bu arada hiç belli etmiyorsun. Öyle bir yazdın ki... Herneyse

• quote:

Orijinalden alıntı: cangunner

ilk 3 satır sana ait. Fanboy olsam elimde ipad değilde Windows tablet,ps3 yerine xbox360 olurdu.

Bu arada hiç belli etmiyorsun. Öyle bir yazdın ki... Herneyse

Sana hiç bir şeyi ispatlamak zorunda değilim tabi ki, sen nasıl istersen öyle olsun azizim. Berhudar ol.
  • Hocam bırak kapansın ya 110 dk nedir aralıksız :D İnsan o süre boyunca kulağının yerini unutur
  • quote:

Orijinalden alıntı: krkmz1666

quote:

Orijinalden alıntı: WinterSoldier

Avea 110 dkdan sonra kapatıyor. Telefonla hiç bir ilgisi yok merak etmeyin

avea da 110 dak konuşursun başka operatörden ararsan ama o 110 dak olmayacak 1 saat 10 dak oda 70 dakika yapar düzgün yazarsak daha doğru olur

Kusura bakmayın bi an yanlış yazmışım. Hızlı cevap vericem diye oluyor bunlar

• Lumialarda veya Windows Phone'da böyle bir opsiyon yok. Bu tamamen operatörle ilgili, fatura fazla yazmasın, şebekeyi meşgul etmesin diye hattın açık kalma ihtimaline karşı kapatıyor. Avea kaç yıldır kullanıyorum bütün telefonlarda böyle yani Avea'dan kaynaklı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.