Şimdi Ara

Konya İstanbul Rota Önerisi bilmediklerim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
3.271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ilk defa aracımla istanbula gideceğim.havalimanına konyadan 2 tane rota var aralarında 50km oynuyor.hangisinden gitmek daha mantıklı?saat 10.00 da çıksam 17.00de havalimanında olabilirmiyim.?

• 7 saatte o iiş zor hele ki Eskişehir üzerinden giderseniz imkansız. EEskişehir-konya yolu full calisma. Eskişehirden sonrası düzgün fakat bu sefer de hava koridorları radarlarla dolu aaynı şekilde istanbulda trafiğe gireceksiniz. Onun yerine sabah 8de çıkın İstanbul trafiğine kalmayın erken varirsaniz oturur bir yerde kahve icersiniz.
    Kullanmaniz gereken Rota ise Konya ankara İstanbul.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • peki ankara üzerinden gidersem kaç saatte varabilirim.740km yolu.otoban ve köprü ücretini nasıl veriyoruz bende hiçbir kart yok.manuel ödememiz mümkün mü. bilginiz var mı?
  • Ankara üzerinden daha rahat gidersiniz, otoban girişinde hgs veren yer var oradan temin edebilirsiniz giderken, yada otobanı hgs gişelerinden kullanıp bir hafta içerisinde istediğiniz yerden hgs etiketi alırsıniz otomatik olarak hesabınızdan düşer. Hesapladığınız saatte İstanbula girebilirsiniz ama hava limanına varmanız zor trafiği hesaplamayı unutmayın.

• Ankaradan istanbul Atatürk Havalimanı trafik ile temiz 5 saat sürer. 120km hız sabit biraz önce Ankara - istanbul Kartal 4 saat sürdü. Siz hesap edin.

Konya -Ankara arası çok rahat ama 110km hız limiti var. Dümdüz yol. Biraz sıkıcı. Ne kadar sürdüğünü hatırlamıyorum. Geçen sene ben konya Istanbul yapmıştım. Ankara guzergahini kullanmıştım. Gayet rahat.

Ben yerinizde olsam hızlı trenle gelirdim.

• istanbula 6 saatte varabilirsiniz ama istanbula varınca havaalanına ne kadar zamanda gidersiniz bilemem.eğer gidersenizde ankara merkeze girmeden gölbaşını geçtikten sonra otobana girerseniz ankara trafiğinide görmezsiniz hemde otobanda gitme hız avantajıyla hızla varırsınız.
  • ozzyken kullanıcısına yanıt
    Hocam geç mi kaldım bilmiyorum ama kesinlille Kütahya üzeri gelin.Çünkü Kütahya yolu yeni asfaltlandı, kaymak gibi yol.Ayrıca Eskişehir yolu arkadaşların da dediği gibi komple radar.

Ayrıca Akşehir civarında da temkinli olmakta fayda var.Ben 360 TL ceza yemiştim, mutlaka radar oluyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Akilli telefonun varsa kur yandexi seni alsin gotursun. Internetede gerek yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: allstar34

Ankara üzerinden daha rahat gidersiniz, otoban girişinde hgs veren yer var oradan temin edebilirsiniz giderken, yada otobanı hgs gişelerinden kullanıp bir hafta içerisinde istediğiniz yerden hgs etiketi alırsıniz otomatik olarak hesabınızdan düşer. Hesapladığınız saatte İstanbula girebilirsiniz ama hava limanına varmanız zor trafiği hesaplamayı unutmayın.

En mantiklisi YHT.

Yani benim en çok şasırdigimda 250km süratle o tünellere nasil giriyorlar şaşarsin hocam. Tüneller o kadar dar ki, o hizda direksiyonu azicik kirsa duvara carpar ama hic kaydirmadan falan tünelden geçip gidiyorlar.

• Bilecik üzerinden giden yolda saçmalamış google maps. O yolu kullanabilirsiniz ancak biraz değiştirerek; Bozöyükten sonra Kütahya-Afyon-Akşehir. Ankara'ya gitmeye gerek yok bu güzergah için. Ben Bolu-Afyon arası bazen Kütahya yolunu, bazen Ankara yolunu kullanıyorum (mesafeler aynı), ikisi de benzer kalitede yollar.
  • arkadaşlar henüz yolculuk yapmadım.nasipse haftaya.rotayı çizdim.hgs almayacağım dönüşte yenikapı yalova arabalı vapura geçmek istiyorum hem deneyim olur.

rotam konya>afyon>kütahya>bilecik>sakarya>istanbul avrupa şeklinde.sormak istediğim bir soru var.acaba sakaryadan sonra otobana girersem ücret ödeyecekmiyim.ödeyeceksem D-100 devlet yolunumu kullanayım?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.