Mayıs ayında aldığım aracımın şanzımanı 1 haftalıkken değişmişti. (Burada konusu da bulunuyor.)
Aracı kullanmaya devam ettim, 2. el de zarar ediyordum eğer satacak olsaydım bende kullandım. 20.000 oldu (evet bayağı aktif bir araç kullanıcısıyım)
ama maalesef Clio beni bir kaç anlamda üzdü. C segmenti bir araç için yakışmayacak hataları bulunuyor. 90bg S&S Icon aracım.
Servise "Araç 90 km ye çıktığında tüm rüzgar içeride hissediliyor, ses anlamında özellikle bunun bir çözümü yok mu Renault tarafından sunulan" dedim ve cevapları ise "Maalesef yok, kabul ediyorlar bu hatayı ama bir çözümü yok" dendi.
Komik, bir dahaki aracın neden Fransız olmaması gerektiği konusunda çok iyi bir ders oldu bana. Alman ya da Kore gibi bir ülkenin aracını bile alsak sanırım bundan daha kaliteli malzeme kullanırlar.
Egzos konusunda bir boru koymuşsunuz bunu değiştirmenin bir yolu var mı orjinal parça ile dedim, ona da cevapları yok ama Kadıköy e inin orada yapıyorlar dediler. Bu tip bildiğiniz bir yer mi, aracı satmadan önce süslemeyi düşünüyorum.
clio c değil b segmentidir..
şirkette dci kullanıyoruz ve 90km hızda rüzgar sesi falan ben almadım... aynayı bir yere vurmuş olabiilirmisin ?
rüzgar sesi clio 4lerin çoğunda var ve servisler şimdiye kadar bir çözüm bulamadı. clio forumlarında takip ediyoruz çözdüren olmadı. aynı sorun bendede mevcut.
Rüzgar sesi her clio 4 lerin hepsinde var diye biliyorum ön kelebek camınun oradaki plastikten geliyor. aradaki boşluk çok fazla bunun çözümüyle ilgili bir video var ama ben orjinalliği bozmamak adına dokunmuyorum.