Şimdi Ara

Küçükken yaptığınız yaramazlıklar :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
2.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlk önce ben başliyim; 11 Yaşımdayken balkondan yoldan geçen arabaya su balonu attım ve camdan girip kadının kucağıdna patladı

• ben sokaktan geçen arabalara çürümüş elma armut atardim hatta biri beni yakalayıp dövdüğü halde bırakmadim bu huyumu
  • ablam burnuna komple nohut leblebi sıkıştırmış,doktoru iyi uğraştırmış

ben 4 yaşındayken arı kovanına çomak sokmuşum,başımdan ve boynumdan 11-12 arı sokmuş,panzehir iğnesi yapılmış,1 gün uyumuşum,ve arılara karşı da alerjim yoktu,hala daha yoktur, şükür..
  • İnce çelik bir telin ucundaki çıkıntıyı elektrik tellerine taktırmaya çalışan süper zeka ben, çelik telin iki tane elektirk teli üzerine düşmesi sonucu kısa devre yaptırdı. Trafo yandı ve bütün ilçenin elektrikleri kesildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nickimi Düşürdüm -- 13 Aralık 2009; 2:46:23 >
  • komşu kızının sütyenini çekerdim. kızda gülerdi bana. ahhh ahhhh... şimdiki aklım olsa
  • Şehir dışından gelen misafirlere yemek hazırlanır. Ben 10 yaşındayımdır. Yemek yenirken yemem. Yemek kaldırıktan sonra yemek yemek isterim. Annem ise yemeğin kalmadığı söyler. Ben ise elimdeki bardağı yere çarpıp tuzla buz ederim. Misafirler gittikten sonra babam belindeki kemeri çıkarır, beni soyar ve eşek sudan gelinceye kadar döver. Eşek bir türlü gelmedi orası ayrı. Çıplak bir şekilde dışarı çıkarıp bütün mahalleyi koşturacaktı da zar zor kurtuldum elinden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seca2

komşu kızının sütyenini çekerdim. kızda gülerdi bana. ahhh ahhhh... şimdiki aklım olsa

çok şükürki allah zekayı yaşa göre ayarlamış.
  • İki tane uzun demir çubuk bulup prizin deliklerine birer birer sokmuştum ve beni fena fırlatmıştı ondan sonrasını hatırlamıyorum.

Bir de sabaha karşı kafama esip balkondan, geçenlere bakarken mutfaktan bardakları doldurup su atıyordum.

Hiç unutmam bir şişman sporcu abi vardı her sabah sövüyordu bana, ben de "ulen sportiii sendemi spor yapıyon ya, sportiiüüüüüeee... vb" tarzında haykırışlarla cevap veriyordum. Tabi 5. kattan bağırması kolaydı. Adam neden yukarı çıkıp şikayet etmedi beni anlamış değilim.

// Aklıma geldi bir de canımız sıkıldığında, arkadaşlarla paraları birleştirip yumurta alırdık. Sonra sokaklarda gezerken açık bulduğumuz pencereden içeri yumurta fırlatırdık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whiskey -- 13 Aralık 2009; 15:45:19 >

• tv kumandalarını ve kağıt paraları hep sobaya atarmısım bnde küçükken
  • yoldan geçen kel bir adamın kafasına ayna tutmak,evde patik yakmak,diş fırçasına su doldurmak,yatarken koşup babamın üstüne atlamak,piknikte komşunun çocuğunu mangala yatırmak ve en son 6. katın balkonundan aşağı işemek dahasına gerek varmı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :::biohazard::: -- 13 Aralık 2009; 12:56:08 >
  • mağazalarda giysi giydirilmiş bayan mankenler vardırya vitrinlerde işke öle bi manken vitrinde değilde dışarda duruyordu bizde arkadaşla mankenin eteğini kaldırıp bakardık
  • Ablama sinirlendiğimde eldiveninin içine mayonez doldurdum.

Sonra bir tane kamyonete kozalak atmıştım gerisi malum adam araçtan inip kovaladı bizi (arkadaşımlaydık)Yalnız kamyonetçi koca göbekli, göğüsü kıllık, uzun zamandır kız görmemiş gibiydi

Kışın milletin evinin camlarına kar topu atardık.

Birde 3-4 yaşlarındayken ablamın barbielerini soyar benim action man ile çiftleştirirdim.(Sexin ne olduğunu bilmiyordum ama hep içimde doğuştan gelen bir cinsel duygu ile farklı pozisyonlar denettiriyordum tabii TV filmlerininde etkisi vardı.Bnkz:Cine 5
  • 7 yaşındayken bir gün Ankaraya gidicektik. O zaman babam arabayı satmıştı halamlar bizi alıcaktı öyle geçicektik ankaraya.
    Ankaraya gidiceğimiz günün sabahı ( sabah saat 04.00 ) ben halamları arıyorum. Halam telefona çıkıyor uykulu uykulu. Ben ;

" Hala giderken bizi unutmayın "

• 6 yaşımda 2.kattan kapıcının kafasına işemiştim

3 yaşındayken akşam hiç yemek yemeyip gece çöpten balık kılçıkları ve domates kabuklarını yemişim
  • kırtasiyeden gidip küçük su balonları olurdu. onlara su doldururduk. bizim balkonda panjurlu ya yoldan geçenlere atardık patlardı bir tırsarlardı. atıp panjurun altına saklanıp gizlice izlerdik gülerdik kendimizden geçerdik. bikeresinde yoldan geçen arabaya atmıştım sürücünün yanında oturan adamın camından içeri girmişti ve arabanın içinde patlamıştı. bazı arabalarında camına atardım adamlar inip bakardı bi anlam veremezlerdi ama iyi küfür yemiştik ya
  • Annem bana oyuncak almadı diye intihar girişiminde bulundum.Başarısız olunca bütün makyaj malzemelerini terastan aşağıya atmıştım.
  • kızların kafasına solucan atardım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ViяTuË

kırtasiyeden gidip küçük su balonları olurdu. onlara su doldururduk. bizim balkonda panjurlu ya yoldan geçenlere atardık patlardı bir tırsarlardı. atıp panjurun altına saklanıp gizlice izlerdik gülerdik kendimizden geçerdik. bikeresinde yoldan geçen arabaya atmıştım sürücünün yanında oturan adamın camından içeri girmişti ve arabanın içinde patlamıştı. bazı arabalarında camına atardım adamlar inip bakardı bi anlam veremezlerdi ama iyi küfür yemiştik ya

Aynısı banada oldu ilk yorumu oku

• Küçükken yaramazdım ama artık yarabiliyorum.
  • yüksek yerlerden atlama merakımız vardı hep atlardık zıplardık
    mart ayından sonra doğan gayri meşru kedi yavruları toplardık boyunlarına ip gecirir gezdirirdik sonra çuvala sokup aşşağıdaki tazmanya canavarı gibi bi çoban köpeğinin önüne atardık çokda eğlenirdik neden bilmiyorum
    köpeğimi komsunun tavuklarının üzerine salardım onunla birlikte bende tavukları deli gibi koştururdum
    otobüs camlarına kozalak atardık bi ara fazla gaza gelip otobüsün camına sapanlataş atmıştım şoför saatlerce beklemişti orda
    en sevdiğim oyunsa komşu kızlarla evcilik oynamaktı

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.