Arkadaşlar yakın zamanda türktelekom sözleşmem bitti ve bende başka bir servis sağlayıcıya geçiş yapmak istedim. Son faturayı ödedim ve geçiş işlemlerini bekledim. Sürpriz bir fatura ile karşılaşmamak için sözleşme bitmeden önce bütün kablo, modem vs. her şeyi kaldırdım. Bağlantı vs. kalmadı yani kullanım olma ihtimali yok. Zaten kendi uygulamalarında bile 1 kb dahi kullanım olmadığı açıkça belli. Kullanım olmamasına rağmen bana tahattütsüz fiyattan fatura kesildi ve bu fatura öyle 15 20 günlük bir fatura da değil bildiğin 1 aylık fatura kesilmiş. Ben bu faturayı ödemek zorunda mıyım? Btkya şikayette bulundum, uzunca bir süre inceleme yapıldı güya ama sonra beni haksız bulup faturayı ödemem gerektiğini söylediler. Benim açıkça belirtmeme rağmen herhangi bir kullanım olmadığını bu konuya girmeden sırf ben servis sağlayıcımı değiştirdim diye işte değiştirdiğim için faturada herhangi bir sakınca bulunamadı tarzı bir şeyle geçiştirmişler. Şimdi ben sırayla neler yapmam gerekiyor? Ayrıca kullanım olmayan internetin faturası hangi adalet kitabında yazıyor? |
Bildirim