ensonhaber Memleketi Elazığ'a gelen gurbetçi: Varım yoğum memleketim! https://www.ensonhaber.com/yasam/memleketi-elaziga-gelen-gurbetci-varim-yogum-memleketim< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kurulu Düzenini Bozan Gurbetçi: Türkiye’de Refah Var Huzur Var Memleketime Döndüm
-
-
Linkteki yabancı plakalı lüks araçlar dikkat çekici. Euro ile emekli maaşı alıp cennet vatanda yemeleri de ayrı konu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 3 Ağustos 2024; 20:55:55 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
çok mantıklı hareket, almanyadan aldığı emekli maaşı ile krallar gibi yaşar burada.
-
Dayı o kadar samimiyetsiz ki, 90da gitmiş, ilerde dönecem diyor.. Belli ki emekli olunca dönecek. Sıkıyorsa emekli olmadan dön... Sevmedim diyor, sevmediğin yerde 34 yıl niye kaldın diye sormuyor muhabir. 2. eleman nispeten dürüst, orda işimiz var burada da iş yapacağız diyor, kıvırmaca yok.
-
Yurtdışındayken bu ülkeyle iltisaklı bir allahın kuluyla muhattap olmam,görmek dahi istemem.Sebebi belli.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu konuda neyi eleştiriyoruz tam olarak ?
Ayrıca adam dönüş yaptık demiyor ileride DÖNMEYİ DÜŞÜNÜYORUZ DİYOR ...
Not: Bu arada siz kesin dönüşe flanda karşı değilsiniz dimi ? Veya Gurbetçilerin tatilde Türkiye ye gelmesini bile eleştirecek seviyede körlemesine değilsinizdir heralde !
-
Kendi dayım ve çocuklarından biliyorum akrabalık hikaye burda bir iki yakın akraba dışında kimseye gitmiyorlar genelde buraya gelmelerinin sebebi yazlıklarında tatil yapmak alışveriş (özellikle giyim) ve her sene değiştirdikleri lüks araçlarla çevresine hava atmaktan ibaret.
-
kesin dönüş yapmamış ki? ileride düşünüyorum diyor :) habere bak.
-
Özellikle şu son zamanlarda Türkiye'nin fiyatları Avrupa ile yarışır hale geldi. Dolar ve Euro bazında bile fiyatlar Madrid ve Berlin ile eşitlenmiş oldu, hatta pahalı oldu. Eğer bir yere gitmek Güneydoğu Asya'ya giderdim, hala ucuz yerler.
-
orada euro kazanıp burada yesem banada refahın ana vatanı gelir.
ha bir avrupalı içinde hayat pahalı artık vergiler kiralar faturalar heryerde uçtu avrupa abd de eskisi gibi değil kariyersiz niteliksiz amele olana hayat heryerde zor, özellikle büyük şehirlerde parise madride giden tanıdıklarım bile ne olmuş böyle herşey uçmuş diyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 4 Ağustos 2024; 14:12:35 > -
avusturyadan emekli akraba var aylık 40bintl maaşı var 12.500tl verin bakın nasıl kaçıyor geri
-
Bende orada emekli olsam bende Tr de tatil kafasında emeklilik yaşarım. Boş beleş konuşmuş.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayırdır Gurbeçilere sallama seansınızı böldüm diye dert mi oldu içinize mi oturdu bu ne hallar böyle ?
-
Kurulu düzenini bozmayan ama Türkiye'nin ticari ahlak durumuna binaen bazı gerçekleri söyleyen bir gurbetçi de şöyle:
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 4 Ağustos 2024; 21:33:59 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
çok mantıklı hareket, almanyadan aldığı emekli maaşı ile krallar gibi yaşar burada. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X