Şimdi Ara

Laptop Isınma Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar eskiden oyunları hiçbir ısınma problemiyle karşılaşmadan, kasma olmadan rahatlıkla oynayabiliyordum ancak şimdi oyuna girdiğim zaman laptop oldukça fazla ısınıyor ve oyunlar kasmaya başlıyor büyük ihtimalle de bir süre sonra kapanıyor. Sizce laptoptaki bu değişimin nedeni nedir ? Eskiden ısınmayan laptop şimdi eriyecek gibi oluyor.

• birincisi eskiden yük azdı şimdi çok(aynı şeyleri yaptığını söylesen bile aynı değil)
    ikincisi eskiden batarya sağlamdı şimdi eski(elektrikte kullansan bile aynı değil)
    üçüncüsü eskiden macun+laptop temizdi şimdi eski(muhtemelen hiç bakım görmedi)
    dördüncüsü kullanıcı bunlara hiç gerekli ilgi-alakayı göstermedi
    saygılarımla....
  • quote:

Orijinalden alıntı: fraten

Arkadaşlar eskiden oyunları hiçbir ısınma problemiyle karşılaşmadan, kasma olmadan rahatlıkla oynayabiliyordum ancak şimdi oyuna girdiğim zaman laptop oldukça fazla ısınıyor ve oyunlar kasmaya başlıyor büyük ihtimalle de bir süre sonra kapanıyor. Sizce laptoptaki bu değişimin nedeni nedir ? Eskiden ısınmayan laptop şimdi eriyecek gibi oluyor.

hava komprasoru ile bilgisayar bataryadan ayri iken acmadan icine hava ufletebilirsiniz % 80 90 sorun toz kaynakli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevaplar için teşekkürler.
    Hava komprasörü işlemini nerede yapacağım ? Bir de soğutucu çare olur mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fraten -- 7 Nisan 2013; 16:38:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fraten

Cevaplar için teşekkürler.
    Hava komprasörü işlemini nerede yapacağım ? Bir de soğutucu çare olur mu ?

Böyle bir soğutucu çare olur

http://www.ereyon.com.tr/store/ProductDetails.aspx?productId=309912

Komprasörü satın alabilir veya bilgisayarcılarda yapabilirsiniz watt ı fazla olursa daha iyi olur

Laptop Isınma Sorunu

• İster arkadaşların dediği gibi hava kompresörü kullan; istersen, eğer ben işimi dikkatli yaparım dersen, biraz da daha önceden bilgisayar kasası kurcaladıysan, dizüstünün altını açıp, fan ve soğutucu bloğun çevresindeki toz katmanını temizleyebilirsin, diğer türlü bir bilgisayarcıya ve servisine götürüp temizlet. Ancak, öncesinde elinde adam akıllı bir tornavida takımı olsun, ayrıca küçük bir fırça da olursa temizleme işlemini daha rahat yaparsın, ufak, iyi ışık veren bir fener de işini yaparken yeterli ışık düşüremediğin durumlarda işine yarar. Ayrıca, yanında eli tornavida tutabilecek biri de olsun. Ne kadar kirlenmiş olabilir ki dersen, ben dizüstümü temizlediğimde (ana karta kadar sökmem gerekti) fanla soğutucu blok arasından, fan çıkışını tamamen kaplayan bir toz yumağı almıştım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.