Bildirim
LASTİK RAF ÖMRÜ 5 YILDIRCILAR İÇERİ:)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
düzgün saklanmışsa ama kim düzgün saklıyor -
Büyük harflerle yazmış orda Lastik raf ömrü uygun saklama koşullarına bağlı olarak 10 yıldır diye.
Burada önemli olan uygun saklama koşullarının içeriğidir. -
Yok 20 yil
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Eski lastik eskidir, yapacak bir şey yok. Bir yıllık lastik de eskidir... -
"Demokrasi devletiyiz." geldi aklıma...
Her söylenene inansak vay halimize... -
Allah aşkına hanginiz rafta 10 yıl beklemiş lastiği arabasına takar ? Varmı bunun yanıtı -
Bana hic inandirici gelmiyor.
Aracimin orijinalinde gelen 2011 yili 30 küsur hafta olan lastikler dis derinligi gayet yeterli olmasina ragmen benim icin bitik lastikler bu yazida gecirsin seneye yaz yeni bi takim almayi planliyorm.
Cunku sertleşmişler, normalde herkes kislik lastik cok ses alir der ama bende durum tam tersi 2013 uretimi taze hamurlu UG8 leri takinca aracin lastik sesinin azaldigini fark etmistim, ama psikolojik dedim gectim, yaz lastiklerine geri donunce hakikatten UG8 ler daha sessiz geldi Yokohamalarim sertlesmis cunku, en ufak firsatta patiye dusuyorlar. Dis derinligi cok iyi olmasina karsin
Evet hatta ses kayıtları da yalan... -
Bu konu daha önce de açılmıştı, orda da aynı cevabı vermiştim.
Halkın bilinçlenmesi ve doğru bilgiye daha kolay ve hızlı bir şekilde ulaşması işlerine gelmeyen ve bu yüzden eskisi gibi halkı kafalarına göre kazıklayamayan esnaf takımının Ato'ya yazdırttığı palavra bir bildiriden ibaret.
Zerre itibar edilmemesi gerekir. -
Beni pek ilgilendirmiyor açıkçası
Lastikçiler insanlar daha sık lastik değiştirsin diye 'hiç kullanılmasa bile 4 senede bir lastiklerin değişmesi gerekir' tezini ortaya attılar. Sonra bu olay geldi kendilerini vurdu, şimdi 0 stokla çalışmak zorundalar. Kimse geçmiş senenin lastiğini almak istemiyor. -
saçmalık. Kauçuk hangi ortamda olursa olsun zamanla sertleşir. Ayrıca uygun saklama koşullarına da hangi firma uyuyor ki. Bir diğer konu üreticiler her sene teknoloji yardımıyla daha iyi karışımlar buluyor daha iyi desenler üretiyor. Hepsi yıl yıl birikim sonuçta. Kim gidip 5 senelik lastiği alır. -
quote:
Orijinalden alıntı: The Division Bell
Bu konu daha önce de açılmıştı, orda da aynı cevabı vermiştim.
Halkın bilinçlenmesi ve doğru bilgiye daha kolay ve hızlı bir şekilde ulaşması işlerine gelmeyen ve bu yüzden eskisi gibi halkı kafalarına göre kazıklayamayan esnaf takımının Ato'ya yazdırttığı palavra bir bildiriden ibaret.
Zerre itibar edilmemesi gerekir.
+1907.
Birilerinin çıkarlarını korumak için çıkarılmış bir yazı. İtibar etmeyiniz kesinlikle.
Lastik alırken tarihine bakıp en yenisini almaya çalışın herzaman 4-5 senelik lastik almayın sakın -
Şahsen en fazla 6 ay beklemiş lastik alırım.
O bayide olmazsa diğer bayiden alırım. Onda da yoksa öbüründen.
Taze lastik bulmak baya zor.
Belki ben 1-2 haftalik hamur istiyorum??
Ayrica bunu bilimsel calismalari kanit gostererek yazmalari lazim.
Ben de derim 15 yil??
en yeni hangisi ise onu alırım bende elbet bir bayide yeni lastik vardır -
En fazla geçmiş seneye ait lastik satın alırım. 10 yıl bekleyen lastik , özelliğini yitirmesi bir yana , en yeni lastiğe göre her konuda geride kalır.
10 yıl beklemiş lastiği ATO da bu ilanı veren ve verdirenler gönül rahatlığıyla taksınlar.
Kac km olursa olsun enfazla 5 senede bir lastik degistirin tezi de yanlış o zaman ..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
![](/static/forum/img/enbegenilen_icons/tumyanitlarigenislet.png)
Lastikçiler insanlar daha sık lastik değiştirsin diye 'hiç kullanılmasa bile 4 senede bir lastiklerin değişmesi gerekir' tezini ortaya attılar. Sonra bu olay geldi kendilerini vurdu, şimdi 0 stokla çalışmak zorundalar. Kimse geçmiş senenin lastiğini almak istemiyor.
|
Benzer içerikler
- en iyi fren hidrolik yağı
- lastik üretim tarihi yazmıyor
- motul 8100 x-clean efe 5w30 yorumları
- dizel motor sesi azaltma
- peugeot periyodik bakım fiyatları 2024
- 2022 fiat egea
- togg 4x4 ne zaman çıkacak
- paul walker ne zaman nasıl öldü
- yeni tesla
- byd iş ilanları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X