Şimdi Ara

Lastik yamasi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Iyi aksamlar arkadaslar. Otoparktan cikarken kapana duz girdim. Ama kapan oldugunun farkinda bile degilim. Sonra araba geldi karsidan onumdeki geri geldi bende hafif geri gittim kapana tersten girdik yani anliyacaginiz. On 2 lastik yarildi. Lastikci yama yapti ondekileri arkaya aldi rot ayarlarini yapti. Haftaya uzun yola cikicam Yalovaya. Her ne kadar cok uzak olmasa bile 130 un altina dusmem. Yama yolda sikinti olur mu ? Patlama yapar mi yolda ? Deneyimli arkadaslardan yorum bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• değiştirsen daha iyi olurdu,ben güvenemezdim.

• Yarildi da nasıl yarildi ? Civilerde vs sorun olmuyor ama erik boyutunda delik olduysa ve lastikci düzgün yapmadiysa patlayabilir hatta aninda hava indirip yanaklardan boydan boya yarilabilir basima geldi

• Bozuk para uzunlugunda yarik var. Yeni lastik baya pahali tanesi 300 bridgestone turanza. Lastikci hicbisi olmaz dedi. Uzun yola cikicam dedim falan ama lastik eskiyene kadar kullanirsin dedi. Zaten lastik 2 yillik. Yarigin ustune bisi yapistirdi elinde bisiyle ustunden gecti eski lastige ne kadar guveniyosan buna da guven dedi. Ama aklima takildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çaysimit -- 19 Ağustos 2015; 22:38:08 >
  • öncelikle geçmiş olsun eğer 130 un altına düşmem dediğiniz hız ise allah şimdiden taksiratınızı affetsin mekanınız cennet olsun

2 yamalı lastikle 130 üstü bir hıza çıkçaksanız yanınzda hiç yolcu olmasın birde dikkat edin yolun boş olduuğu zamanlarda yola düşün
  • quote:

Orijinalden alıntı: korkanadam

allah şimdiden taksiratınızı affetsin mekanınız cennet olsun

• quote:

öncelikle geçmiş olsun eğer 130 un altına düşmem dediğiniz hız ise allah şimdiden taksiratınızı affetsin mekanınız cennet olsun

2 yamalı lastikle 130 üstü bir hıza çıkçaksanız yanınzda hiç yolcu olmasın birde dikkat edin yolun boş olduuğu zamanlarda yola düşün

Allah sana da yardımcı olsun kardeş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kiralik arac lastik patlamasi
    10 yıl önce açıldı
    hankook lastik aliyorum
    13 yıl önce açıldı
    Lastik yanak hasari yardim
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: krstarica

quote:

öncelikle geçmiş olsun eğer 130 un altına düşmem dediğiniz hız ise allah şimdiden taksiratınızı affetsin mekanınız cennet olsun

Allah sana da yardımcı olsun kardeş

amen

• korkanadam kullanıcısına yanıt
    Sanada gecmis olsun kardesim. Kafayi yiyeli kac yil oldu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: çaysimit

Sanada gecmis olsun kardesim. Kafayi yiyeli kac yil oldu ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.