Arka lastiklerim bu şekilde yorumunuz nedir ? Daha gideri var mı ? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Lastiklerimin Durumu
-
-
15 bin lira tasarruf edecek diye 1.5 milyonluk riske girilmez. Değiştirin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yani görünürde diş var ama bir sene daha çıkarır mı emin olamadım. Yoksa yazlık olarak tüm lastikleri yenileyeceğim.
Yazlıkları aldıktan sobra kışın son bir kez tekrar kullanma fikri de var.
Lastikleriniz güvenli kullanım ömrünü tamamlamış. Bana göre aciliyet durumu 9/10.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Lastiklerin diş var görünse bile ömrünü tamamlamış
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kanallar hep catlatmis en iyi sartlarda 4 yillik lastik degisim zamani coktan gelmis
Acil değişmesi lazım lastiğin 7-8 senesi var gibi duruyor.
-
Daha 2 yıl gideri var..
Kış lastiği değil mi bu nerede kullanıyorsunuz
Var tabi. Sanayiye kadar götürür :D
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
4 mevsim lastiği olarak geçiyor.
Lastiğim bu haliyle bile hiç kızaklama kayma yapmıyor veya en ufak bir güvensizlik hissiyatı vermedi. Görünürde diş derinliğine göre bakınca fazla kullanılmış gibi gorünüyor olabilir. Aslında kullananlar kullanmış olanlar daha iyi bilirer ki bu lastigin sıfırıda da diş derinliği fazla bulunmaz. Lastik 2.5 yıllık bir lastik 35-40 bin km kadar anca yaptı.
Yine de değistireceğim.
Falken as210ların artık değişim zamanı gelmiş.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
evet 1 sene çıkarır.
-
2.5 yıllık lastik için kötü durumda. bende falken kullanıyorum 7 yıllık lastik anca böyle görünüyor.
-
Hocam alacağın 4 tane Funtoma Roadfun.
Ben Funtoma Bey ile tanışmadan önce kabak 9 senelik 100 bin km yapmış Petlas Snow Master'lar vardı. Bu şekilde karadüzen direksiyon yerinden oynamıyor, araba en fak sert manevrada ciyak ciyak lastik sesi çıkarıyor, freni kökleyince hemen kızaklamaya başlayıp hızlanıyordu.
Geçtiğimiz kıştan önce yazlık Funtoma aldım. Millet dalga geçti kışa girerken yazlık lastik alıyorum diye. Kar bile yağmadı. Kış ve 4 mevsim lastikler para tuzağıdır bence, hayatımda hiç almadım daha da almam. Yazlık al geç.
Lastikleri 10 bin km'dir kullanıyorum, sağ rot bozuk olduğu için biraz dış taraftaki dişlerden yedi o kadar, aracın aynı yakıtla menzili %10'dan fazla arttı, direksiyon pamuk gibi oldu. Kuru zeminde sert frende yine kızaklama yapabiliyor ama aracın bakımsız olduğunu belirteyim. Çok memnun kaldım. Yerli malı yurdun mal herkes Funtoma kullanmalı. Islak zeminde de daha iyi yol tutuyor bu arada. (Rakiplerine göre bariz iyi su direnajı var.)
Arabaya yazık, yazlık al geç.
-
Lastikler 2.5 senede maaf olmuş. Üstte 9 senelik yaz-kış kullanılmış Snow Master var.
-
Çöp olmuş lastikler. Zaten yaz geldi, kışlık lastik takılmaz. Türkiye'de kış Kars, Erzurum gibi yerler araç zaten olmuyor. Kışlık lastik denize kıyı şehirler için gereksiz.
-
Hocam funtoma demin sordum 1700 lere kadar fiyat veren var. internet üzerinden satın alsam 1100 küsür fiyata denk geliyor. Funtomanın desen güzel ama Petlas'ın yan ürünü olduğu için çekincem var biraz.
Aslında Dayton ilgimi çekti ama belki Funtoma alır geçerim.
Bu arada günün 24 saati araç kullanıyorum. Yani kışın gündüz 5-7 derece iken geceleri -5, -7 gibi olabiliyor bu seferde yaz lastiği ne viraj aliyor ne de frende tutuyor. Mağlum zemin buzlanması.
Bu nedenle 4 mevsim tercih etmiştim. Ama maalesef artık Falken'de 13 jant ebatlarda lastik bulamıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi motograter -- 26 Mayıs 2024; 14:35:44 >
Hocam yine 2 sene sonra lastik çöp olacaksa ve yenileyeceksen Funtoma veya Petlas almak mantıklı.
Funtoma ihraç markası olduğu için kalitesi hiç fena deği. Hamuru vs. gayet güzel. Dengeli bir lastik. İthal firmaya iki katı para vereceğine bir takım Funtoma Roadfun bir takım da Snow Master 2 alabilirsin.
-
Hocam Snow master 2 ıslak zeminde kaymaz mı ? Tecrüben oldu mu o lastiklerle ? Kış dediğin zaten çoğunlukla ıslak zemin oluyor artık. Geceleri ve sabahın erken saatleride gizli buzlanma oluyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Var tabi. Sanayiye kadar götürür :D
|
Benzer içerikler
- en iyi akü takviye kablosu markası
- arabanın yağına ne zaman bakılır
- yağ seviyesini kontrol edin uyarısı
- elektrikli mi benzinli mi
- seat leon 1.2 tsi style yorum
- pejo 3008 fiyat listesi 2024
- nissan x-trail e-power fiyat
- honda elektrikli suv
- en ucuz engelli araç fiyatları 2024
- akü markaları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X