Şimdi Ara

Linea 1.4 T-Jet Alınır mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
12.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir kaç konuda açtım uzun süredir araçta arıyorum babam için ilk önceliğimiz focus 2006 oldu aslında aradıklarımızın hepsi onda var sedan, yol tutuşu içeri ses alması gayet makul düzeyde, görünüş olarak güzel ve ikinci el piyasası olan bir araç. Fakat bu aracı gördüm yaşadığım şehirde satılıyor biraz araştırdım özellikleri olsun fiyatı olsun uygun geldi fakat etrafımda kullanan ve forumlarda güncel yorumları olmayan bir araç olduğu için burada fikrinizi almak istiyorum hem ilana bakın fiyat nasıl ve ne tür bir yol izlemeliyim teşekkür ederim.
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-fiat-linea-1.4-turbo-120-beygir-735777322/detay/

• 1.4 t-jet yaygın olmayan bir motor yarın problem açtığında sanayide ustasını bulabilir misiniz?
    Bizim ustalar 1.4 fire'a anca bakabiliyorlar
  • Focus kalitesi ve yol tutuşu yok ama aynı paraya daha yüksek modelli, donanımlı ve performanslı bir araç, değerlendirilebilir.

Hafif kasa ve güçlü motor sayesinde performasnı gerçekten iyi 1.4 turbo lineanın, en keyifli kısmı o zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zenmavi

1.4 t-jet yaygın olmayan bir motor yarın problem açtığında sanayide ustasını bulabilir misiniz?
    Bizim ustalar 1.4 fire'a anca bakabiliyorlar
    Onu bilmiyorum hocam ama bravoda da aynı motor var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lojistisyen

Focus kalitesi ve yol tutuşu yok ama aynı paraya daha yüksek modelli, donanımlı ve performanslı bir araç, değerlendirilebilir.

Hafif kasa ve güçlü motor sayesinde performasnı gerçekten iyi 1.4 turbo lineanın, en keyifli kısmı o zaten.
    Gönlümüzdeki focus tabi ama 45-46 dan aşağı alınabilir seviyelerde hiç yok. Benzin/LPG ve manuel sedan özelliklerini taşıyan. Trend ve Ghia arasındada çok fark oynuyor hep bi arada bi derede kalıyoruz aklımızda bir araç oturtamadık maalesef.
  • bende 2010 model emotion plus var 4 aydır kullanıyorum.almadan önce de 3-4 ay araştırdım. bu dolulukta bu performansta bu fiyata başka araç yok. bu arabayı satınca da egea 1.4 turbo alacağım. bu motor performansı bu fiyatlarda zor bulunur. fiat fanatiği değilim ama bu fiyat artışlarıyla anca bu arabalar alınıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: jacks

bende 2010 model emotion plus var 4 aydır kullanıyorum.almadan önce de 3-4 ay araştırdım. bu dolulukta bu performansta bu fiyata başka araç yok. bu arabayı satınca da egea 1.4 turbo alacağım. bu motor performansı bu fiyatlarda zor bulunur. fiat fanatiği değilim ama bu fiyat artışlarıyla anca bu arabalar alınıyor
    Fiyat ve performans olarak çok ön planda oluyor, peki ilandaki araç nasıldır fiyat olarak ve alırken dikkat edilmesi gereken konuları söylerseniz sevinirim araç başında
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1.3 multijet alınır mı ?
    geçen yıl önce açıldı
    Opel Corsa 1.2 T Manuel Alınır mı ?
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aksphobia

Gönlümüzdeki focus tabi ama 45-46 dan aşağı alınabilir seviyelerde hiç yok. Benzin/LPG ve manuel sedan özelliklerini taşıyan. Trend ve Ghia arasındada çok fark oynuyor hep bi arada bi derede kalıyoruz aklımızda bir araç oturtamadık maalesef.

Alıntıları Göster
    Focus diye yıpranmış, feleğin çemberinden geçmiş araçlar almaya da hiç gerek yok tabi böyle seçenek varken. Önemli olan içinize inmesi, linea siniyorsa alınır binilir, kötü araba değil kesinlikle. Sıradan şirket paket linea değil sonuçta 120 hp donanımlı araba.

• Fiat dan uzak dur. Japon arabalarini bir arastir yozgatta iyi usta bulabilcegini sanmam sanayiye girmicek bi araba alman`lazim ve sanayiye girmiyen arabada tabi japon arabasidir yani toyota/honda
  • quote:

Orijinalden alıntı: cengizhan66

Fiat dan uzak dur. Japon arabalarini bir arastir yozgatta iyi usta bulabilcegini sanmam sanayiye girmicek bi araba alman`lazim ve sanayiye girmiyen arabada tabi japon arabasidir yani toyota/honda
    Honda sedanlarda civic var çoğu yıpranmış araçlar insan korkuyor bakarmen, cityler hakkında pek olumlu yorum yok. Toyota da corollolar 2003 modelleri o fiyata var donanım olarak çok zayıf bir avensisler 2004 donanım olarak gayet yeterli güzel duruyor 46.500 e bir tane bakıyorum.
  • Japon arabalarinda icin rahat olsun eski bir model alabilirsin ve sizi asirlarca goturebilir.

Avensisde 2000 ve alti alinir sadece cunku sonrakilerin hic biri lpg uyumlu degildir.

Honda accord da guzel bir sedan kendini kanitlamis bir araba ve cok guzel donanimli.

Ultra donanim istiyorsan toyota camry mutis bir araba ve rahat milyon km yi gorur, sonsuza kadar gider tabi iyi bakarsan
  • quote:

Orijinalden alıntı: cengizhan66

Japon arabalarinda icin rahat olsun eski bir model alabilirsin ve sizi asirlarca goturebilir.

Avensisde 2000 ve alti alinir sadece cunku sonrakilerin hic biri lpg uyumlu degildir.

Honda accord da guzel bir sedan kendini kanitlamis bir araba ve cok guzel donanimli.

Ultra donanim istiyorsan toyota camry mutis bir araba ve rahat milyon km yi gorur, sonsuza kadar gider tabi iyi bakarsan
    2003'ten aşağı Avensis göremedim hocam. Accordlar yakıt tüketimi nasıl peki ?
  • sehir ici 10 sehirler arasi 6. yani normal diger araclar ile ayni.

2.0 motor daha buyuk ve guclu oldugundan daha az sarfiyatla araci kaldiriyor. Yani piyasadaki bir cok 1.6 ile ayni yakiyor
  • Reis arkadaşım 2015 full modelini 50 bin liraya aldı 1.3 multijet 100 binde
  • quote:

Orijinalden alıntı: braveeHeartt

Reis arkadaşım 2015 full modelini 50 bin liraya aldı 1.3 multijet 100 binde
    1.3 multijetlerin fiyatı daha düşük bu tjet lere kıyasla hocam.
  • 1.3 multijet daha çok tutuluyor bildiğim kadarıyla
  • Tjet alacaksan punto ya da bravo al. İlla da linea alacaksan multijet al.
  • ÖlüyenYörüler kullanıcısına yanıt
    Tjet sevgimden ötürü önceliğim değil. ASR-ABS-ESP-EBD gibi özellikleri mevcut olması fiyatına göre cezbedici oluyor. Yoksa sedan/benzin/lpg/içeri ses almayan maksimum 45-46 bütçelere uygun bir araç arıyorum.
  • Linea kullakicisi olarak 2006 model focus 2010 linea dan herturlu ustun bir arac. trend de olsa focus alin derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aksphobia

Fiyat ve performans olarak çok ön planda oluyor, peki ilandaki araç nasıldır fiyat olarak ve alırken dikkat edilmesi gereken konuları söylerseniz sevinirim araç başında

Alıntıları Göster
    açıkcası turbo ve gidişine baktım. lpg ayarı iyi yapılmış olanı bulmanı öneririm.benim aldığım araçta 1 değişen 3 veya 4 parça boya vardı önemsemedim. sonuçta kasa düzgünse motor ve alt takım önemli.teyp bluetooth modelli olduğundan güncellemelerini ve ayarları düzgün mü kontrol et. en son lpg 3.26 tl den alıp 27 kuruş yaktım. iyi ayar ve iyi kullanırsan bu değerleri şehiriçinde çok rahat görürsün.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.