Şimdi Ara

Low Carb başlıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar arkadaşlar low carb diyetini sitede bir arkadaş daha önce yapmıştı ve 40 günde karın kaslarını çıkarmayı başardı.Bende uzun zamandır bu diyeti yapıp yağ yakmayı düşünüyordum.Boyum 178
    kilom 80 endomorph vücut tipine sahip birisiyim yarın resminide ekliyecem.Hergün en az 3 litre su , haftada 3 gün fitnessa gidiyorum ağırlık olarak 5x5 programı cardio olarak ise normal 45 dk lık kardiyo düşünüyorum diğer boş günlerde ise sabah yürüyüşleri yapabilirim sanırım ama aynı zamanda okul+tiyatro vs. gibi yerlere de gitmem gerekiyor ve beslenme olarak tavuk gögsüne hergün para yatıramadığım için protein ihtiyacını günde 10 tane haşlanmış yumurta 3 sarı 10 beyaz şeklinde+ve 500 gr lor protein shake şeklinde protein ihtiyacını karşılamayı düşünüyorum sonrasında yağ ihtiyacını zeytinyağ salata şeklinde kalori miktarı kadar alıp karbonhidratı ise 3-5 kaşık pilavla karşılamayı düşünüyorum.bu şekilde beslenmem ne kadar doğru bilmiyorum ama 1200-1500 arası bi kalori ihtiyacını karşılayarak bunu 40 gün sürdürmeyi düşünüyorum.Yarın güncellerim ve ilk günü yazarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hafiy -- 6 Ocak 2016; 21:13:37 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.