Şimdi Ara

LPG'nin Zararları ? Sıfır Araca LPG ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
1
Favori
5.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • LPG nin zararları neler Yaşadğınız problemleri paylaşır mısınız ?

Ayrıca SIFIR ARACA LPG TAKMAK NE KADAR MANTIKLI ?

• güncel
  • Hocam hangi araca baglatmak istiyorsunuz. Aslinda bu konu cok saibeli. Markalar sifirdan bayi cikisli lpg li decenekler sunuyor ornegin honda civic suzuki sx4 vs gbi ama öte yandan lpg takip sayisiz sorun yaşayan kullanicilarda var. Bende armosferik benzinli ASX var ama kiyip takamiyorm gaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • forumda 100 tane konu var yahu biraz araştırın
  • Zararı illaki var.Bunu süreçte görürsünüz.

Benim ağzım uzun yıllar önce yandı bu anlamda,tövbe ettim.
  • Genellikle stabil ve guvenli bir sistem.

Fakat bazi araclarda sorunlar oluyor dogal olarak.

Atmosferiklerle arasi iyi ornegin

• LPG çok zararlı, genç yaşta başlayanlarda ciddi rahatsızlıklara yol açıyor.
    LPG bırakma hattını arayabilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aracina gore degisir.
    Atmosferik araclarda Euro v motor disindaki motorlarda lpgnin iyi iscilik ile bir zarari olmaz.
    Euro v motorlarda magnezyum alasimli subaplar ve subap yataklari nedeniyle subap sorununa neden oluyor, celik subap ve yatak takilinca sorun cozuluyor.

• çok zararlı arabanın anasını beller.
  • lpg eğer iyi bir ustaya yaptırılır,aracınıza göre lpg alınırsa,aracınızı da apaçi gibi kullanmazsanız bir zarar vermez.
  • Her zaman denir oncelik arac motorunun uygun olup olmadigi. Sonra iyi bir iscilik uygun kit montaji ile sorun cikarmaz. Etrafimda cayenne lpg ile 70 bin km yapmis sorun cikarmadan killaniyor. Diger araclarda binek sinifinda 200 bin km dir lpg ile binip sorun yasamayanda var. Tamamen uyumluluk ile alakali

• Hafif alaşım subap kullanılşan bir araca takarsan sıkıntı yaşama ihtimalin neredeyse kesin. Ayrıca direkt enjeksiyonlarada biraz sıkıntılı takanlar var ama çok pahalı neredeyse dizel fiyatına geliyor araç.
  • Lpg nin zararı yok yararı varBenzinliğe gidince yüzün gülüyor mutlu oluyorsun.Ben yıllarca lpgli araç kullandım hiçbir zararını görmedim.Eğer o araçları tüpsüz kullansaydım cebimden bi 15000 tl eksik olacaktı.
  • Hangi araca,hangi kiti taktıracağınıza da bağlı bu soru...
  • Lpg kaka kötü uf eder arabayı sakın kullanmayın.. biz kullanıyoruz siz kullanmayın zam gelmesin
  • lpg zararsız diyenler var kendi aracımdada kullanıyorum zararlı arkadaş... çekişten düşmeler ve motorunda ömrünü kısaltır buna bir şey diyemessiniz tek yararı yakıt tüketimi
  • quote:

Orijinalden alıntı: enrique.xs

Hocam hangi araca baglatmak istiyorsunuz. Aslinda bu konu cok saibeli. Markalar sifirdan bayi cikisli lpg li decenekler sunuyor ornegin honda civic suzuki sx4 vs gbi ama öte yandan lpg takip sayisiz sorun yaşayan kullanicilarda var. Bende armosferik benzinli ASX var ama kiyip takamiyorm gaz

sen kıyma taktırma yarın satınca 2. sahibi çatır çatır bi güzel kıyar tüpü çakar oh mis gibi biner bu şekilde sıfır arabanı 2. sahibine tertemiz vermiş olursun sana dua eder
  • quote:

Orijinalden alıntı: CakirAkinSen

lpg zararsız diyenler var kendi aracımdada kullanıyorum zararlı arkadaş... çekişten düşmeler ve motorunda ömrünü kısaltır buna bir şey diyemessiniz tek yararı yakıt tüketimi

litresi 5 liradan benzin diye bişey satıyorlar ondan kullanırsan çekişten düşmüyor
  • zararlıııııııııııııııııı
  • LPG mi? At taşını.
    Motoru öldürür, çekişi düşürür.
    Sanayiden çıkmazsın...
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.