Şimdi Ara

MacBook Air Yönetici Problemi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

MacBook Air var 2017 model,
    yönetici MAC olarak kayıtlıydı, geçen gün MAC olan ismi kendi adım ile değiştirdim.
    kaydetme tamamlanmadan sanırım kapattım.
    şimdi kullanıcı yine mac olarak görülüyor, lakin bu yönetici şifresi istendiği yerde mac olarak ta girsem yeni yaptığım kullanıcı adını da girsem yine de kabul etmiyor.
    burada şifremi unuttum, sıfırlama vs gibi bir yol var mıdır?
    yada iCloud şifremle vs yeniden yönetici atayabileceğim biryer var mı?
    ekran görüntüsü ekteki gibi.

teşekkürler.
  • Bir kaç öneride bulunacağım

1. Yönetici adınız ile birlikte şifre değiştirdiniz mi ? ( Evet ise eski şifrenizi ve kullanıcı adınızı yazıp deneyin )
    2. Değişim Kısmını Ayarlar kısmından mı yaptınız ? ( Evet ise Kullanıcı silinip yeni hesap açılabilir
    3. Öneri : Bilgisayar açılırken kurtarma moduna alın ( CMD + ALT + R ) gelen sayfa'da sol üst köşeden '' Terminal '' açın ve '' resetpassword '' yazarak enter yapın . Kullanıcı şifresi tamamiyle silinip , yeniden girilebilir.

Yukarıda verdiğim öneride bazen sistemsel hata olabiliyor ve sürekli bu karşınıza çıkabiliyor. Öyle bir sorun olmaması için , gelecek ekrandaki 3 tercihten doğru olanı seçmek gerekiyor. Hata olursa , en kısa çözüm sanırım Sistemi yeniden kurmak

Ek olarak : konunu yeri de burası değil aslında
  • quote:

Orijinalden alıntı: juventa

Merhaba Dostlar,

MacBook Air var 2017 model,
    yönetici MAC olarak kayıtlıydı, geçen gün MAC olan ismi kendi adım ile değiştirdim.
    kaydetme tamamlanmadan sanırım kapattım.
    şimdi kullanıcı yine mac olarak görülüyor, lakin bu yönetici şifresi istendiği yerde mac olarak ta girsem yeni yaptığım kullanıcı adını da girsem yine de kabul etmiyor.
    burada şifremi unuttum, sıfırlama vs gibi bir yol var mıdır?
    yada iCloud şifremle vs yeniden yönetici atayabileceğim biryer var mı?
    ekran görüntüsü ekteki gibi.

teşekkürler.

Hocam şu linkte single user modda açıp terminale yazacağın kodları anlatıyor. CMD + S ile bilgisayarı açıp totalde 3 tane kod var onları yazıp yeni admin hesabı oluşturuyorsun. Sonra da bilgisayarı yeni oluşturduğun admin hesabı ile açıp eski adminin parolasını değiştiriyorsun. Tüm işlem bitince yeni oluşturduğun admini eski hesabınla girip silersin ama tavsiyem yedek olarak bırakman.https://www.lifewire.com/create-new-admin-account-for-login-issues-2259976

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şahsen hiç MacOS kullanmadım ya da bir Mac sahibi olmadım. Bir Mac üzerinde para harcadığımı hissediyorum, bunun yerine daha üstün bir bilgisayar mantıksal olmayan bir yapı oluşturmak için kullanabiliyordum ve Mac'in kilitli doğasının sinir bozucu olduğunu düşünüyorum. İşyerinde, grafik bölümümüzün kullandığı iki Mac'imiz var ve başka bir şeye gitmeyi reddediyorlar. Bu nedenle, Windows masaüstü bilgisayarları ve Windows / * Nix Sunucularını korumak için kullanıyorum ve nadiren Mac'lerle çalışıyorum.

Bazen Macbook Pro'yu almayı tartışan insanlar burada görüyorum, bu yüzden sorum şu ki bunu bir ultrabook üzerinden mi istiyorsunuz? Ve burada herhangi bir programcı için programcıların bir Mac istemesini görmek neden bu kadar yaygın? Bir Linux ya da doğru yapılandırılmış bir Windows bilgisayarında bir Mac üzerinde program yapmak için oldukça can sıkıcı bulacağımı programlamayı ve hissetmeyi biliyorum. Not: Bir savaşa başlamaya çalışmıyorum, sadece merak ediyorum merak ediyorum!
    AkinatorXender Kik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joshbarnes -- 22 Kasım 2018; 22:56:53 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Macbook Air ısınma sorunu
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.