< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lojistisyen -- 6 Nisan 2020; 23:1:56 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lojistisyen -- 6 Nisan 2020; 23:1:56 > |
Ama bir kere kullanıp lanet edecek kadar başınıza ne gelmiş olabilir merak ettim, direksiyon elinizde kalıp tekerlek fln mi fırladı :) |
1 yıl egea dizel otomatik lounge kullanıp sattım. Şimdi yeni corolla vision aldım. Çok pişmanım. Resmen piyasa öyle olmuş ki dolu arabadan boş arabaya geçerken para veriyorsun. Neymiş Fiat dandikmis. Alakasi yok. Satılacak araba değil mis.
|
dijital göstergede kullanılan görsel çok güzel olmalı ekran kaliteli olmalı farklı tema seçenekleri olmalı.
İyi hoş güzelde.dijital gösterge,elektrikli el freni vb donanımlar araç eskiyince illa arıza yapacak ve boşuna masraf çıkaracak. A,B ve C sınıfı araçlara bu kadar gereksiz elektronik donanımın konulması ülkemizde ki gibi uzun yıllar araçların trafikte dolandıgı ülkelerde boşuna zarar. Aynı şekilde mesela start/stoplu araçların büyük bir kısmı kullanıcılar için zarar.Çogu kişi kullanmıyor zaten ama akü degiştirmeye gelince bu aküler daha pahalı. Bu tarz özellikler yerine yalıtıma/güvenlige önem verin. 4 disk fren yapın hala 1.3 multijetin arkaları kampana.5 vites yerine oranları zaten kısa 6. vitesi koyun.Camları daha kalın yapın ses yalıtımı olsun.Hoparlör kalitesini vs yükseltin. Gerçekten kullanıcıların işine yarayacak faydalı özellikler koyun. Dijital ekran egea'da olmasın bence daha iyi. |
Segment konusu çok tartışıldı, kişiden kişiye değişecek bi mevzu değil, fiat bu aracı kompakt yani c segmentinde olacak şekilde geliştirdi üretti, 47 ülkede 5 yıldır c segmentinde satılan bi araç. Fiyatından dolayı bazı rakipleri gibi iç mekan kalitesi sunmaması segmentini değiştirmez.
Donanım beklentisi konusunda da yanlış düşünüyorsunuz, hb ve sw kasa ile beraber aktif fren sistemi ve adaptif hız sabitlemeyi orta donanımdan itibaren standart sunuyordu egea, diğer c segmenti rakipleri opsiyon olarak satıyordu. Makyajla beraber de diğer teknolojik donanımlar gelecek, ama en üst pakette sunulur tahminimce. Motor konusunda haklısınız, küçük hacim turbo eksiği var, makyajla beraber 1.0 ve 1.3 turbo motorlar gelecektir. |
Öyle deme makyajdan öncesine kadar belki 1 sene evveline kadar da olabilir, orta paket golfte arka park sensörü yoktu
Egea için insanların eksikliğini vurguladığı donanımlardı bunlar, gerçi bunların olduğu araca 180 bin fiyat çekecekler, o para fiata verilir mi mevzusunu geleceğiz |
Fiat'ın hiçbir modeli ilgimi çekmiyor. Bir kere kullandım, bin pişman olup lanet ettim. Daha da tövbe. Uçan araba yapsalar boş.
|
Hocam mart ayında teyzeme corolla vision mds aldık, Bende Egea HB var ve birkaç kez kullandığı ve sıkça da binmiş olduğu için Egea HB veya SW istiyordu ama sadece dizel otomatik vardı egea da ve bütçemizin zaten üzerine çıkmıştık, ekstradan 15-16 bin fazla vermeyelim dedik. Neyse aracını teslim aldık eve geldik arkalı önlü, araçtan indi yüzünde bir asıklık var, sorun ne diye sordum bu araç çok sesli, seninki gibi değil dedi. O günden sonra 2-3 kez daha kullanabildi ancak malum sebeplerden ve halen daha Egea alacaktım, corolla aldırdın diye bana alttan alttan sitem ediyor, sesi çok alıyor içine diyor. Ki bir önceki clio4 aracını çok ses alıyor (ve otomatikte değildi, otomatik istiyordu) diye satmıştık.
Teyze japon arabaları böyledir, biraz ses alır ama sorunsuzdur diye artık ikna ediyorum, umarım ordan da sıkıntı çıkarmaz yoksa madara olurum. |
Bende de Egea var.
Yol tutuş konusuna katılmıyorum, Megane'dan falan daha iyi yol tutuyor bence. Vites konusunda haklısınız bende 5 ileri vardı önceden, gerçekten şehir içi aracı. Motor sesi fazla alıyor. 301 ve türevlerinden çok daha iyi, haklısınız. |
98 yılından beri aktif olarak araç kullanıyorum. Bir Trafikte araç sürenlere bakıyorum birde forumda yol tutuştan bahsedenlere bir gülme geliyor. Galiba ben başka bir ülkede yaşıyorum:)
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Savunmadım Çıkar Göster -- 5 Nisan 2020; 20:9:55 > |
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onyargisiz -- 5 Nisan 2020; 21:49:57 > |
|
|