Şimdi Ara

marka takıntım var note 2 mi g2 mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43
Cevap
0
Favori
709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • meraba beyler. iki cihazında özelliklerini neler yapabileceklerini biliyorum ikiside beklentilerimi rahatça karşılıyor. fakat lg mükemmel bi cihaz yapmış note 2 den çok çok pahalı değil. note 2 den üstün özellikleri için gayet verilebilir bi mebla. fakat marka takıntım var. lg ismi kulağa çok dandik geliyo. sizce ne yapmalıyım

• note 2 nin tek üstünlüğü ekran büyüklüğü. geri kalan her şey için g2. bir de lg kulağa dandik geliyorsa biz gmd kullananlar ölelim o zaman. :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Marka takıntısı kötü birşeydir. Bana göre G2 piyasadaki en fiyat/performans telefonudur.

• Amacın samsung logosuyla kankalarına hava atmaksa git al note2. Ben teknolojiyi takip ederim; en uygun fiyata üst seviye cihazlara bakarım; markası ve çevremdekilerin söyledikleri umrumda değil dersen git g2 al. Normal sana cevap bile vermeyecektim ama zorlansam da cevap verdim.

• Samsung bana daha dandik geliyor açıkçası note 3 hariç.Sırf üstünde samsung yazıyor diye aynı fiyat aralığında note 2 alınmaz bence.
  • marka takıntım var demiştim. şöyle açıklık getireyim. samsung garantisiyle çıkarttığı güncellemelerle ürünün arkasında duran bi marka. sıradan bi tel haline gelen s3e bile hala güncelleme çıkartıyolar. lg dede bu böyle olurmu. budur sıkıntım
  • Evet lg dandik samsung 1 numara dusunme bile adı yeter samsung al

Hayatımda boyle sacma konu gormedim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Apple olsa anlarimda marka takintim var diyip samsung almakta ilgincmis

• Note 2 kullanıcısıyım ve Samsung telefonlardan memnunum. Ama şu an telefon alsam gidip Note 2 almazdım herhalde. Sonuçta Note 2 2012 yılının telefonu, Lg G2 2013 yılının telefonu. Aralarında 1 yıl var ve bir o kadar da teknoloji farkı var. Note 3 deseniz neyse de Note 2 olmaz bence. Lg G2 daha iyi. Marka takıntısı olayına gelince, o size kalmış. Madem marka takıntınız var, paraya kıyıp Note 3 alın. Sizi daha çok memnun eder.
  • Açık yüreklilikle marka takıntım var dediğin için seni tebrik ediyor ve hiç yargılamıyorum. Öyle olup da öyle değilmiş gibi geçinenlere cap-lid-cover olsun :)

Cevabıma gelince de eğer garanti konusunda biraz risk alayım diyorsan yurtdışından note 3 N9005 aldırabilirsin. Buralarda okuduğum kadarıyla arabistandakiler 1200-1300TL civarındaymış. Fikir olsun sadece.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mu5tafa

note 2 nin tek üstünlüğü ekran büyüklüğü. geri kalan her şey için g2. bir de lg kulağa dandik geliyorsa biz gmd kullananlar ölelim o zaman. :))

Spen İ kenara atma derim hocam. piyasada note Serisi dışında başka hiçbir telefonda bulamayacagınız bir artı.

• mu5tafa kullanıcısına yanıt
    Kamera konusundada bariz bir sekilde note 2 üstün flaşi soylemiyorum bile.Note 2 nin sebeke cipi daha iyi ayrica g2 nin cekmedigi yerde note 2 2 dis cekiyor nerdeyse.

• LG nasıl dandik marka adamlar televizyonda dünya devi tabi samsung fanboyu değilsen G2 al.

• evet gittikçe daha çok karışıyo kafam :)
  • Bence direk G2'yi alın, hayatınızda hiç birşey değişmese bile marka takıntınızı yenmiş olursunuz..
  • Hocam çok takintiliysan note 2 al ama lg de samsung gibi dünya devlerinden. Yani boru değil :)

• quote:

Orijinalden alıntı: parayban

LG nasıl dandik marka adamlar televizyonda dünya devi tabi samsung fanboyu değilsen G2 al.

Televizyonda doğrudur LG nin bir adı var ama bu televizyonda iyi diye illaki telefondada iyi olcak hali yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxsavasxx2

quote:

LG nasıl dandik marka adamlar televizyonda dünya devi tabi samsung fanboyu değilsen G2 al.

Televizyonda doğrudur LG nin bir adı var ama bu televizyonda iyi diye illaki telefondada iyi olcak hali yok

Telefonda LG kötü dersen harbiden fanboy derim şu anda piyasadaki en iyi f/p telefon incelemelere baktıysan.

• quote:

quote:

quote:

Telefonda LG kötü dersen harbiden fanboy derim şu anda piyasadaki en iyi f/p telefon incelemelere baktıysan.

Ben LG ye kötü demedim diğer markalar kadar bir ünü yok lg tek beğenmediğim şeyi güncelleme bu durum üzerinde çalışsa lider bir marka olur.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ben LG ye kötü demedim diğer markalar kadar bir ünü yok lg tek beğenmediğim şeyi güncelleme bu durum üzerinde çalışsa lider bir marka olur.

General Mobile 4-5 ay öncesine kadar hiç bilinmiyordu şimdi dandirik bir telefon G2, S4 ile karşılaştırılıyor.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.