5 kisilik bir aile arabası arıyorum.Bütçem max 22 bin. 2000 model ve üstü Astra Megane ve Focus arasıdan birini secmeyi düşünüyorum. Bunların dışında 2. el piyasası iyi olan önerebileceğiniz araçlar varsa öğrenmek isterim. Mesela Corolla ve Civic hakkında bir bilgim yok. İlgilenen arkadaşlara simdiden teşekkürler..
ikinci el piyasası skandal olan Seat Altea öneriyorum 2004 - 2005 civarı 22000 e bulabilirsin
stylance donanımda esp 8 hava yastığı lastik basınç sensörü djital klima kararan dikiz aynası gibi bi dolu özellik var tasarımı süper , içi ferah bir arabadır sürüşü çok zevklidir , etrafta az bulunur
saydığın arabaların hepsini 4 le çarpar üstüne 8 - 10 ekler
şukadar söyleyeyim 2006 150000 e dayanmış Alteanın yanında 2009 40000 de Lancer araba değil di. sattık gitti zaten.
cevap için tşk ederim ama meriva altea bana biraz zor satılıyor gibi geliyor. 22 bine astra mı focus mu passat mi desem ne dersiniz?
quote:
Orijinalden alıntı: hctrn
cevap için tşk ederim ama meriva altea bana biraz zor satılıyor gibi geliyor. 22 bine astra mı focus mu passat mi desem ne dersiniz?
zor satılsın alırken 10 numara arabayı ucuza lıyorsun saterkende 1000 lira eksiğine satarsın olur biter illa satıcam diye düşünüyorsan 1.5 dizel reno al 1 saatte satarsın
bu astra focuslar kaç model ? bir önceki kasalarsa alteanın 2.el piyasası ne kadar skandalsa bu arabalara bu paraları vermekte o kadar skandaldır bence
quote:
Orijinalden alıntı: Belenenses
quote:
Orijinalden alıntı: hctrn
zor satılsın alırken 10 numara arabayı ucuza lıyorsun saterkende 1000 lira eksiğine satarsın olur biter illa satıcam diye düşünüyorsan 1.5 dizel reno al 1 saatte satarsın
bu astra focuslar kaç model ? bir önceki kasalarsa alteanın 2.el piyasası ne kadar skandalsa bu arabalara bu paraları vermekte o kadar skandaldır bence
arabayı kendim için değil babam için soruyorum. İmzanda da paylaştığına göre sen bu aracı kullanmışsın memnun kalmışsın. Babam adını yeni duydu. Neyse uzun lafın kısası bu araç uygun değil. Focus astra 2000-2002 arası. 4-5 saattir araştırıyorum 2004 laguna fln da var. Tabi 10-12 yaşında 100bini devirmis bu araçlar almaya değer mi bu da öğrenmek istediklerim arasında...
civic
Corolla-Corolla-Megane-Focus-Astra-Jetta/Bora'dan temiz buldugunuz herhangi biri olur. Bu araclar arasinda donanim, kullanim karakteristikleri arasinda farklar var ama, yasli arac alacaginiz icin en onemlisi temiz olmasi, guvenilir kisiden alinmasi. Uce bese, iki fazla donanima takilmayin, marka-model gozetmeden en temiz buldugunuza yonelin derim...
Corolla-Corolla-Megane-Focus-Astra-Jetta/Bora'dan temiz buldugunuz herhangi biri olur. Bu araclar arasinda donanim, kullanim karakteristikleri arasinda farklar var ama, yasli arac alacaginiz icin en onemlisi temiz olmasi, guvenilir kisiden alinmasi. Uce bese, iki fazla donanima takilmayin, marka-model gozetmeden en temiz buldugunuza yonelin derim...
tşk ederim dediğiniz gibi yapmak en mantıklısı.
Megane en iyisi 2004 model çok rahat bulursunuz en kötü Authentique bulursunuz
Focus ve Astra pahalı gelecektir. Bu bütçeyle klasik aile aracı tanımına en uygun seçenek Megane'dir. Megane II 2005 model gibi 1.5 dCi motorlu aracı bahsettiğiniz bütçeyle alabilirsiniz. İyi bir araçtır. Yakıt tüketimiyle de sizi üzmez. Dizel Focus veya Astra o bütçeye 5-6 bin tl daha eklemenizi gerektirir. Ayrıca Astra ufak bir araç , Megane - Focus gibi değil.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme