Şimdi Ara

Mazda ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaslar yakin bir zamanda rx8 modeli almayı planliyorum 2007 modeli olacak buyuk ihtimal bu kasalar hakkinda iyi kotu bildiklerinizi anlatır misiniz? Olmazsa 5.30i e60 kasasindan almayi planliyorum hayirlisiyla.

• Hayırlı olsun..ömür boyu pahalı bir beraberliğe imza atmak üzeresiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: tartekin

Hayırlı olsun..ömür boyu pahalı bir beraberliğe imza atmak üzeresiniz
    Hayırlısı diyelim
  • Burada herkes Mazda sahibi zaten

Şaka bir yana hocam, herkes Mazda der BMW alır. Mazda genellikle keyif arabası, ikinci araba olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şıh Hazretleri

Burada herkes Mazda sahibi zaten

Şaka bir yana hocam, herkes Mazda der BMW alır. Mazda genellikle keyif arabası, ikinci araba olur.

Arkadaş Rx8 yazmış gördün değil mi dostum ?

Rx8 alacak adam buraya gelip sormaz zaten kendi araştırmıştır gider RX forumunda sorar .

Burada Rx8 sahibi olan mı var ? Klasik yorumlar gelecek yağ yakıyor , Wankel motor çok bakım ister , sandık motor vs vs , çok yakıyor vs vs ama ne yapacaksın nasıl bakacaksın hangi yağı kullanacaksın onları burdakiler bilemez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 27 Ağustos 2016; 1:24:25 >

• 2 senedir rx8 kullanicisiyim. mazda istedim ve de aldim hic de pisman degilim. kesinlikle tavsiye ederim.

baktiginiz kasa 1. seri olarak geciyor. yani makyajsiz kasa. o model geldiginde mazda, arabanin yagini getirmemisti ve makyajsiz kasalardaki motor problemlerinin buyuk bir cogunlugu bu yuzden. bulabilirseniz motoru serviste degismis olanlardan alin.

bmw 5le karsilastirmak bence biraz garip. biri spor araba digeri hizli aile arabasi. bir arabadan beklentileriniz neyse ona gore karar verin. surekli ailecek binilecekse rx mantikli bi tercih olmaz.

forumu cok sik kullanmiyorum ama sorularinizi mumkun oldugunca cevaplamaya calisirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: RotörHead

2 senedir rx8 kullanicisiyim. mazda istedim ve de aldim hic de pisman degilim. kesinlikle tavsiye ederim.

baktiginiz kasa 1. seri olarak geciyor. yani makyajsiz kasa. o model geldiginde mazda, arabanin yagini getirmemisti ve makyajsiz kasalardaki motor problemlerinin buyuk bir cogunlugu bu yuzden. bulabilirseniz motoru serviste degismis olanlardan alin.

bmw 5le karsilastirmak bence biraz garip. biri spor araba digeri hizli aile arabasi. bir arabadan beklentileriniz neyse ona gore karar verin. surekli ailecek binilecekse rx mantikli bi tercih olmaz.

forumu cok sik kullanmiyorum ama sorularinizi mumkun oldugunca cevaplamaya calisirim

İhtimal vermiyordum ama burada RX8 kullanıcısı da varmış.

Bayağı zengin bir ortam burası :)

Arkadaşın sorduğu alternatif e60 530i de ben de var.

Çok farklı araçlar. Nasıl bu kadar farklı araçlar arasında kararsız kalıyorsunuz, ben de buraya takıldım.

Sürüş dinamiklerinin çok iyi olduğunu duydum, testlerini izledim rx8 lerin... Ayrica araçta LSD var. Yarı kilitli difransiyel...

Motor sesi de oldukça kendine özel, çok özel bir araç.

• quote:

Orijinalden alıntı: acc04

quote:

Orijinalden alıntı: RotörHead

2 senedir rx8 kullanicisiyim. mazda istedim ve de aldim hic de pisman degilim. kesinlikle tavsiye ederim.

İhtimal vermiyordum ama burada RX8 kullanıcısı da varmış.

Bayağı zengin bir ortam burası :)

Arkadaşın sorduğu alternatif e60 530i de ben de var.

Çok farklı araçlar. Nasıl bu kadar farklı araçlar arasında kararsız kalıyorsunuz, ben de buraya takıldım.

Sürüş dinamiklerinin çok iyi olduğunu duydum, testlerini izledim rx8 lerin... Ayrica araçta LSD var. Yarı kilitli difransiyel...

Motor sesi de oldukça kendine özel, çok özel bir araç.

Alıntıları Göster
    Aslında rx8'i uzun zamandır istiyorum fakat araç hakkında fazla bilgim yoktu e60 da bir yakınım satıyor km si felan bayağı düşük onun için dedim yani genel olarak tek binerim gibime geliyor en fazla bir kişi yanımda gelirse gelir bmw nin iç dizaynı ve duruşu hoşuma gidiyor fakat mazda benım hep istediğim arabaydı, e60 da alsam rx8 de alsam her türlü pahalı olacak bu yüzden bu konuyu düşünmüyorum ama rx8' forumlarda hiç kötülenmıyor neredeyse, hayırlısıyla bu hafta sonu araç sahibiyle görüşüyorum kiminin s2000 hayalidir benim de rx8 diyelim :)

• voltran1 V kullanıcısına yanıt
    530i lpg uyumlu, rx8 ise benzin canavarı
  • 36Boys kullanıcısına yanıt
    rx8 lere takılmaz mı lpg
    Şaka yaptığını umuyorum
  • 36Boys kullanıcısına yanıt
    Takılır mı
    Hocam araç wankel motor takılmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: LeftBehind

Hocam araç wankel motor takılmaz
    rx8 spor araçtır ve motor türü seni üzebilir sen impreza filan bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheRad67

rx8 spor araçtır ve motor türü seni üzebilir sen impreza filan bak

Alıntıları Göster
    Müdür ben şimdi motor türlerinden pek anlamıyorum yalan söylemeyeyim :D istediğim arabanında arkadan itişli olmasını istiyorum o zaman e90 veya e60 yönelicem ama e90'larında güç yok ki hiç, 5.30i 230 hp 5.30i bakıcam artık mecbur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: voltran1

Müdür ben şimdi motor türlerinden pek anlamıyorum yalan söylemeyeyim :D istediğim arabanında arkadan itişli olmasını istiyorum o zaman e90 veya e60 yönelicem ama e90'larında güç yok ki hiç, 5.30i 230 hp 5.30i bakıcam artık mecbur.

Alıntıları Göster
    Daha almadın mı?

Benim beynime rx8 girseydi 3 gün içinde almıştım.
  • forumu kullanıcısına yanıt
    Yok müdür, yakıt türü korkuttu beni ya ne yapmalıyım bilmıyorum, birde Türkiye benzin fiyatını düşününce iyice kararsız kalıyorum benim maaşım 2700 lira beni bitirir gibime geliyor bu aracın benzin olayı, kredi ödüyorum bir yandan da
  • Küçük hacimli süper teknolojili keyif arabasıdır. Yol tutuşu iyi gayet kıvrak benzini su gibi içen ama bi o kadarda hakkını veren bir araçtır. Macera aramak istiyorsan al
  • quote:

Orijinalden alıntı: UzayMekiğineKafaAtanKedi

Küçük hacimli süper teknolojili keyif arabasıdır. Yol tutuşu iyi gayet kıvrak benzini su gibi içen ama bi o kadarda hakkını veren bir araçtır. Macera aramak istiyorsan al
    370z al hacı :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yerdavader -- 10 Eylül 2016; 22:56:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yerdavader

370z al hacı :)

Trde hiç yok

350zler var onlarda 120-130 kağıt
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.