Şimdi Ara

Mazda 3 Touring Dizel, Renault Megane 3 Privilage Dizel?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
4.667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Canım Mazda3'e kayıyor, 1.6 115 Bg 270 Tork , Mazda problemsizliği.. Hız sabitleme dahil 51250. Eskiden Focus kullanıcısı olarak, yeni Focus'u hiç beğenmiyorum ve aynı motora sahip C3 beni cezbediyor. Çevremde kullanan olmadığı için yorumlarınızı almak istedim.

Diğer araç ise Megane Privilege füme renk düz vites privilage, fiyat 47.000 TL, 2011 model. Motor 1.5 , tork 240.

Açıkçası Mazda'nın daha problemsiz olacağını düşünüyorum (Eski mazda 626 kullanıcısı olarak). Sizin düşünceniz nedir ? Bir de Mazda 3'e bluetooth kit taktıran var mı ?

• Selamlar, yahu mazda-renault karşılaştırması bile abestir :) Mazda da 4500 tl ye varan indirim var, bluetooth da takıyorlar, yol tutuşu, fren mesafesi, tüm güvenlik ekipmanlarıyla Mazdayı tek geçerim. yakıt olarak megane belki 0.5 lt daha az yakacaktır ancak dci motor bence hantal. Arkadaşım hiç tereddüt etmeyi bence, alın Mazdayı farkınız olsun. Dizel olunca 2. el sıkıntınız da olmaz. C3 yumurta gibi araba, çok janjanlı, ancak bu memleketin yollarında malum, c3 ne kadar dayanır bilemem. Renault dediğin bir teneke yığınıdır, privilage değil şah olsa ne yazar.
  • arkadaşım ilk cümlenin gereğini yap teferruat yapma
  • quote:

Orijinalden alıntı: hunter06

arkadaşım ilk cümlenin gereğini yap teferruat yapma

• Mazda 3 dizel her konuda piyasadaki bütün dizel rakiplerinden önde.İnsanlar daha niye tereddüt ediyor anlam veremiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zotone

Selamlar, yahu mazda-renault karşılaştırması bile abestir :) Mazda da 4500 tl ye varan indirim var, bluetooth da takıyorlar, yol tutuşu, fren mesafesi, tüm güvenlik ekipmanlarıyla Mazdayı tek geçerim. yakıt olarak megane belki 0.5 lt daha az yakacaktır ancak dci motor bence hantal. Arkadaşım hiç tereddüt etmeyi bence, alın Mazdayı farkınız olsun. Dizel olunca 2. el sıkıntınız da olmaz. C3 yumurta gibi araba, çok janjanlı, ancak bu memleketin yollarında malum, c3 ne kadar dayanır bilemem. Renault dediğin bir teneke yığınıdır, privilage değil şah olsa ne yazar.

Otomobil uzmani gelmis hemen yorumu patlatmis.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Japon farklıdır al mazdayı git
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    megane 3 - civic
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Selam arkadaşlar.Yaklaşık altı ay süren incelemelerimden sonra Mazda 3 1.6 Dizel Touring modelini bugün aldım.Daha doğrusu yarın plaka işlemleri yapılacak.İnşallah yarın akşama kadar işlemler biter.Fiyat 51.500 tl. arka park sensörü ,nikel egsoz ucu fiyata dahil.Arkadaşlar bu araç sınıfında şu an rakipsiz.Şunu da belirteyim bom boş golfe 58000,focusa 56000,megana 52000,corollaya 54000 vermek istiyorsanız siz bilirsiniz.Kalite+sağlamlık+konfor+güvenlik=Mazda 3.Yedek parçası pahalı,servisi falan diyen arkadaşlar renoya,hyundaiye,vw ye bi uğrasınlar ve şaşırmaya hazır olsunlar.Aracımı alınca izlenimlerimi sizlerle paylaşacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: theswordd

Selam arkadaşlar.Yaklaşık altı ay süren incelemelerimden sonra Mazda 3 1.6 Dizel Touring modelini bugün aldım.Daha doğrusu yarın plaka işlemleri yapılacak.İnşallah yarın akşama kadar işlemler biter.Fiyat 51.500 tl. arka park sensörü ,nikel egsoz ucu fiyata dahil.Arkadaşlar bu araç sınıfında şu an rakipsiz.Şunu da belirteyim bom boş golfe 58000,focusa 56000,megana 52000,corollaya 54000 vermek istiyorsanız siz bilirsiniz.Kalite+sağlamlık+konfor+güvenlik=Mazda 3.Yedek parçası pahalı,servisi falan diyen arkadaşlar renoya,hyundaiye,vw ye bi uğrasınlar ve şaşırmaya hazır olsunlar.Aracımı alınca izlenimlerimi sizlerle paylaşacağım.

Rica etsem bana da özel olarak PM atarsanız sevinirim. Biz de bu araca bakıyoruz izlenimleriniz bizim için çok önemli. Şimdiden teşekkür ediyorum.

• Mazda 3'ün tek eksiği C sınıfında güncellenen modellerin altında kalan yol sesi yalıtımıdır.

Bu konuyu dert etmeyecekseniz, ya da bu konuda iyileştirme yapmayı düşünürseniz, gözünüz kapalı alabileceğiniz bir araçtır.
  • mazdacılar da çok fanatik oluyorlar ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: RoLaN

mazdacılar da çok fanatik oluyorlar ya

Azız ama özüz desek daha doğru olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zoom-Zoom

Mazda 3 dizel her konuda piyasadaki bütün dizel rakiplerinden önde.İnsanlar daha niye tereddüt ediyor anlam veremiyorum.

İmpressive paketinin dizelde olmamasından olabilir bence.Mesela ben bu yüzden tereddütteyim.
  • Bunları bilmek için uzman olmaya gerek yok..Halep ordaysa arşın burada.Bu arada uzmanımdır da.
  • dci ya hantal mı? aracı bence sürün ondan sonra karar verin :) ya sürekli ferrari,porsche, felan sürüyorsunuz yada hic dci sürmemişsiniz :)
  • Mazda Touring-Impressive farklılıkları: RVM (kör nokta uyarı sistemi),ısıtmalı ön cam, ön far yıkaması, park sensörü –arka , sunroof, cruise control, ısıtmalı ön koltuklar,TMPS(lastik basınç izleme sistemi).
  • salise dahi düşünülmeyecek bir seçim tabiki mazda
  • Evet, dci çabuk yorulan ve hantallaşan bir motordur. Kötü motordur demedim dikkatinizi cımbızla çekeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zotone -- 12 Ekim 2011; 22:19:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: enoman

quote:

Orijinalden alıntı: Zoom-Zoom

Mazda 3 dizel her konuda piyasadaki bütün dizel rakiplerinden önde.İnsanlar daha niye tereddüt ediyor anlam veremiyorum.

İmpressive paketinin dizelde olmamasından olabilir bence.Mesela ben bu yüzden tereddütteyim.

İmpressive donanım paketine gerek yok,touring donanım paketiyle rakiplerinin baz donanımlarını kıyaslayın.Kimisinde Esp yok,kimisinde perde hava yastıkları yok,kimisinde otomatik klima yok ve hepsi Mazda 3'ten daha pahalı.Jetta misal 105hp,daha fazla yakıyor daha yavaş donanım olarak boş+boş,esp yok,otomatik klima yok,aluminyum jant yok,sis farı yok,farlar mercekli değil ve 56 milyar.

Mazda 3 51 milyar ve katlanabilir yan aynalara kadar her şey var touring donanımında.İmpressive donanımı zaten sınıfını aşmış bir donanım.Isıtmalı koltuklar,ısıtmalı ön cam vs hangi c sınıfı araçta var?

• Mazda 3 gerçekten çok güzel bir alternatif test sürüşü yapın bence sonra karar verin.....
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.