< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
#mediamarktskandalı | Çalışan Xbox’u, perte ayırdılar! THH Beni Haklı Buldu! (5. sayfa)
-
-
İşgüzarlık çok masum olmuş hocam..düpedüz ahlaksızlığı hırsızlığı karaktersizliği..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sırf bu yüzden xbox alırsam amazon.de üzerinden almayı düşünüyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dediğiniz gibi üstünden uzun süre geçmiş, ürünün belkide kendisi kalmamış. Ayrıca Orjinal garantisi bitmiş. Bu sorunun cevap ı arkadaşımızın imzaladığı uzamış garanti şartlarında yatıyor. Bunca senedir alışveriş yaparım daha 1 kere uzamış garanti diye birşeye ihtiyac duymadım, teklif eden satıcıyı da terslerim art niyetli olduğunu düşünürüm.
-
çok abartiyorsunuz hastanede eşini dostunu perte çıkarırlar haberin olmaz bu ne ki
Uzatılmış garantiye takılmış herkes ama hırsızın hiç mi suçu yok?
Ben uzatılmış değil normal süresindeki garantiye bile güvenmiyorum ülkemizde ama ablam her zaman uzatılmış garantisini alır. Uzatılmış garanti ile çamaşır makinesi gibi ürünlerinin daha güncel sürümleriyle ücretsiz değiştirildiği de oldu(Samsung marka).
Benim tavsiyem de aldığınız, garantiye verdiğiniz ürünlerin seri numaralarını fotoğraf çekerek ya da bir yere yazarak not edin.
Tam da satın aldığım bozuk gelen bir Xbox gamepad’i kendim tamir etmekle garantiden değiştirmek arasında kaldığım şu günlerde okuması can sıkıcı bir konu oldu, geçmiş olsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robinson Crusoe -- 30 Kasım 2021; 11:4:55 >
Bu yaşta atari oynamak gereksiz zaten
Dünyanın en kral firması da gelse bu kadar yasal boşluğun, denetimsizliğin, ahlaksızlığın olduğu yerde ortama ayak uyduruyor :), diğer türlü bu vahşi ortamda tutunması imkansız.
Amazon yine iyi dayandı, amazonun iyi niyetini sömüren son kullanıcı da maalesef ülkemizde çok var.
-
Mediamarket oldum olası sevmedim.
gecen bilgisayar alacaktım adamlar sanki tişört satıyor rezillik yav
daha da önünden geçmem
Hiçbir kurum fark etmiyor beyler burası TR.
Hepsiburada da monitör aldım 3-4 ayda bozuldu.
Sıfırı ile değişim istedim, yolladım 1-2 ay hiç haber olmadı nereye gittiğini bile söylemediler en fazla çağrı merkezi aman efendim sepet efendim web sitesinden ticket açın bakarız efendim falan diye kandırdılar.
Sonra bir acer çağrı merkezini bir hepsiburadayı aradım günlerce, ne olduğu belli değildi cihaza. En sonunda genel müdürlüğün kapısına dayandım, linkedinden tüm üst yönetimin isimlerini buldum mailler attım ortalığı karıştırdım.
1 hafta içinde özürler, aman efendim falan demeler, ve anında çözüldü sıfırı ile değiştirildi.
İnsan gibi davranıp onların çözmesini beklerseniz TR de hiçbir mağaza ve servis sorununuzu çözmez.
-
daha önceki sayfaların birinde yazmıştım başımdan geçen olayı. şikayet etmek için müşteri hizmetlerini aradığımda almanya, avusturya veya hollanda gibi ülkelerde müşteriye böyle yapabiliyormusunuz demiştim dumur olmuşlardı. Mediamarkt açık ara vasıfsız eleman deposu gibi, elektronikçilerin taksici esnafı gibi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MSerhan -- 30 Kasım 2021; 14:13:57 > -
Hala daha bu ülkede mediamarkt, teknosa, vatan çöplüklerini kullanıyorsanız bunlara maruz kalacaksınız. Yani biz söylemekten bıktık ama hala o kapıdan içeriye bir şekilde giriyorsunuz. Ne diyelim geçmiş olsun ama bu üçlü çeteye gittikçe geçmeyecek.
avm'de çocuk arabasıyla haftasonu eğlence anlayışı olarak gidilip standda tv izlenip telefonlar kurcalanıp yanda mcdonaldsda etimsi bir şeyler yiyip köfteci yusufta çay içip eve dönülen kalibrede olan bir yerden ne bekliyorsanız karşılığını tam olarak alıyorsunuz aslında.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 30 Kasım 2021; 14:27:14 > -
Benim tavsiyem buraya eklediğin her belgeyi ve mediamark'ıntavrınıda açıklayan bir mail ile xbox'in ana merkezine bildir. Mutlaka dönüş yapıyorlar
-
Media markt bu konuda gercekten sorunlu.ben de 4 yıl once media dan Dyson süpürge almıştım fakat o dönem aldığımda bir kampanya vardi.5 yil magaza garantisi var yaziyordu.aldandim satın aldim.2 yildan sonra cihaz bozuldu.normal garantisi bitmişti ama media garantisi devam ediyordu.cihazi götürdüğümde sistemde öyle bir garantinin bulunmadığını söylediler ve cihazım ucretsiz yapılmadi.yani arkadaşların dediği gibi 5 yil garanti olayi hikaye parayi alip sonra hicbir sekilde bakmiyor media mark.sakin kanmayin bole seylere tamamen dolandiricilar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Geçenlerde bir arkadaşım bilgisayar alacaktı bu yerden, satış danışmanı bilgisayarın yanında zorla office ve antivirüs programı satmaya çalışmış. Hatta orjinal alıp kullanmazsa garanti dışı kalacağını falan söylemiş. Beni aramıştı ben de öyle şey olur mu diyerekten vazgeçirmiştim. Neler neler yapıyorlar ürün satmak için...
-
Media marketten yıllardır alışveriş yaparım hiç bir sorun yaşamadım ama suç arkadaşta bence 5 senelik cihaz bu ikinci elleri 1.200-1.300 arası gidip geliyor çalışan cihazı optik sürücü felan diye yolluyor yenisi verirker diye adamlar da bozmuş yapamamışlar 600 tl ücret veriyolar yok olmaz bana 3.000 tl verin diyor kimse o parayı sana vermez optik sürücü bi sorun değil cihazı sanki yeniletmek için göndermiş gibisin
Yoo çöplük felan değil her bozulan ürünümü anında değişip ücret iadesi yapan hızlı bir firma
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X