Bildirim
Megane Coupe
Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü, 2 Mobil
Giriş
-
Alkimake söylüyorsa doğrudur, bende kefilim.
güncel... -
Sagolasin Sevketim, aracın sahibi cok yakın arkadasım ve MAİS calısanı, daha temizi yoktur sanırım piyasada... Aracı bizzat kullandım yururu cok iyi, sorunsuzdur ilgilenenlere duyurulur -
kardeş hangi ildesin?ve fiyatı nedir? -
hem değişeni yok hem tampon yenilendi nası oluyo acaba?
quote:
Orjinalden alıntı: Alkimake
Arkadaslar 1999 model Megane Coupe Lacivert renkte, degisen boyanan yok, yalnızca far kırıldı ve ön tampon yenilendi. 76000 km'de ilgilenenler bana ulasabilir... Tanıyanlar her araca kefil olmayacagımı bilir zaten
-
evet bende anlamadım nasıl ??
neyse fiyat nedir araç hangi ilde?
quote:
Orjinalden alıntı: TiFoSi_BJK
hem değişeni yok hem tampon yenilendi nası oluyo acaba?
quote:
Orjinalden alıntı: Alkimake
Arkadaslar 1999 model Megane Coupe Lacivert renkte, degisen boyanan yok, yalnızca far kırıldı ve ön tampon yenilendi. 76000 km'de ilgilenenler bana ulasabilir... Tanıyanlar her araca kefil olmayacagımı bilir zaten
-
On tampon harici degisen yok demek istemistim duzelttim simdi dusuk cumle icin ozurler arkadaslar Arac istanbulda gormek isteyenler benimle irtibata gecebilir, rakam 11000 YTL
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alkimake -- 25 Mart 2007; 23:15:04 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X