Şimdi Ara

Megane HB & Kia Ceed Cool

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
2.307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar sıfır araç alacağım ancak 2 araba arasında kaldım. Biri Megane HB diğeri Kia Ceed Cool.
    Fiyat anlamında Kia Ceed Cool'da indirim var. 39.800 lira, Megane HB ise 46.500 lira. Tabi bayiler daha fazla indirim yaparlar mı bilmiyorum. Performans, konfor, dayanıkılık, donanım ve fiyat olarak karşılaştırma yapacak olursanız öneriniz ne olur? Eğer kullanmış iseniz gözlemlerinizi de paylaşırsanız sevinirim.

• C şıkkı hiç biri...

Kia Ceed'in yenisi geliyor bir iki aya...

Megane'da hafif bir makyaj yedi. Sis farlarının oraya çakma gibi görünen ledleri koydular.

O kadar para veriyorsanız;

Yeni Hyundai i30 alabilirsiniz. Compact düşündüğünüzden dolayı önerdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pervane2

Arkadaşlar sıfır araç alacağım ancak 2 araba arasında kaldım. Biri Megane HB diğeri Kia Ceed Cool.
    Fiyat anlamında Kia Ceed Cool'da indirim var. 39.800 lira, Megane HB ise 46.500 lira. Tabi bayiler daha fazla indirim yaparlar mı bilmiyorum. Performans, konfor, dayanıkılık, donanım ve fiyat olarak karşılaştırma yapacak olursanız öneriniz ne olur? Eğer kullanmış iseniz gözlemlerinizi de paylaşırsanız sevinirim.

yeni astra kullanıyorum şiddetle öneririm ve ayrıca yeni i30 da iyi bir alternatif bence bir düşünün! megane hb pek tutulmadı zaten,ceed in de kasası eskidi artık.
  • megane al derim,
    pişman olmazsın.
  • Ceed cool iyi bir seçim olmaz bence. Megane için 46.000 gözden çıkarıldıysa, orta donanım alın. Cool çok boş. O kadar boş bir araca 40.000 fazla bence, ama orta donanımlısı güzel. Parasını hakeden bir araçtır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: astegon

C şıkkı hiç biri...

Kia Ceed'in yenisi geliyor bir iki aya...

Megane'da hafif bir makyaj yedi. Sis farlarının oraya çakma gibi görünen ledleri koydular.

O kadar para veriyorsanız;

Yeni Hyundai i30 alabilirsiniz. Compact düşündüğünüzden dolayı önerdim.

Aslında i30 aklımdan geçmedi değil. Ancak en düşük dizel modeli gördüğüm kadarıyla 50.500 liradan başlıyor. Gerçi Megane ile karşılaştırılınca 4000 lira gibi bir fark var, Ceed ile aralarında 11.500 gibi bir fark oluşuyor. Bu kadar fark vermek için değermi diye düşünmüyor değilim. Ama aradaki fark ciddi manada fazla gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nirvana333

quote:

Arkadaşlar sıfır araç alacağım ancak 2 araba arasında kaldım. Biri Megane HB diğeri Kia Ceed Cool.

yeni astra kullanıyorum şiddetle öneririm ve ayrıca yeni i30 da iyi bir alternatif bence bir düşünün! megane hb pek tutulmadı zaten,ceed in de kasası eskidi artık.

Yeni Astra performans açısından nasıldır? Dizel motoru 1.3 Gerçi 95 HB ama performansı nasıldır bilemiyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kia Sportage vs Hyundai Tucson
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Yeni Astra performans açısından nasıldır? Dizel motoru 1.3 Gerçi 95 HB ama performansı nasıldır bilemiyorum.

arkadaşım öncelikle en yakın opele git astrayı test et dene ona göre karar ver.beklentilerini karşılayıp karşılamadığını denemeden anlayamazsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: volkman

Ceed cool iyi bir seçim olmaz bence. Megane için 46.000 gözden çıkarıldıysa, orta donanım alın. Cool çok boş. O kadar boş bir araca 40.000 fazla bence, ama orta donanımlısı güzel. Parasını hakeden bir araçtır.

Orta donanımlısı 42.000 lira. Aslında uygundur. Konfor olarak epey fark var gibi. Siz bu aracı mı kullanıyorsunuz?
  • quote:

quote:

Ceed cool iyi bir seçim olmaz bence. Megane için 46.000 gözden çıkarıldıysa, orta donanım alın. Cool çok boş. O kadar boş bir araca 40.000 fazla bence, ama orta donanımlısı güzel. Parasını hakeden bir araçtır.

Orta donanımlısı 42.000 lira. Aslında uygundur. Konfor olarak epey fark var gibi. Siz bu aracı mı kullanıyorsunuz?

Hayır, ben sedan sevdiğim için Cerato kullanıyorum, ama uzun zamandır Kia araçlarıyla içiçeyim. Parasının hakkını veren araçlar olduğu ve donanım, konfor açısından gerçekten kaliteli araçlar olduğu için tercih ediyorum. Daha önce vw, Peugeot, Skoda, Mitsubishi gibi araçlar kullandım. Bunlar arasında, bence en iyileri Mitsubishi ve Kiadır. Kia biraz daha fiyat ve donanım açısından daha iyi olduğundan, Kia ile devam ediyorum. Beni hiç üzmedi.

Aslında pek araç tavsiyesi yapmam, ancak, önceki aracımın bakımı (2004 model Kia Rio) uzun sürdüğünden, Megane II araç tahsis etmişlerdi. Bu araçla İstanbula gitmiştim ve sonra tekrar Konyaya döndüm. Megane kötü bir araç değil, ancak Rio mu kullanan 2 arkadaşımın da hemfikir olduğu, Rio daha iyiydi. Bir B, Diğeri C sınıfı olmasına rağmen. Yani 2 aracı da kullanmış biri olarak, görüşlerimi belirtiyorum. Siz yine de test sürüşü yapmadan karar vermeyin. Zaten ne demek istediğimi o zaman anlayacaksınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkman -- 4 Nisan 2012; 12:11:46 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

arkadaşım öncelikle en yakın opele git astrayı test et dene ona göre karar ver.beklentilerini karşılayıp karşılamadığını denemeden anlayamazsın.

Peki bakım masrafları konusunda bilginiz var mıdır? Yani yağ bakımları, ağır bakımları fazla bir maliyet çıkarır mı? Çünkü ortalama günlük 150 km yol yapacağım ve araç sık sık bakıma girecek.

• quote:

quote:

quote:

Hayır, ben sedan sevdiğim için Cerato kullanıyorum, ama uzun zamandır Kia araçlarıyla içiçeyim. Parasının hakkını veren araçlar olduğu ve donanım, konfor açısından gerçekten kaliteli araçlar olduğu için tercih ediyorum. Daha önce vw, Peugeot, Skoda, Mitsubishi gibi araçlar kullandım. Bunlar arasında, bence en iyileri Mitsubishi ve Kiadır. Kia biraz daha fiyat ve donanım açısından daha iyi olduğundan, Kia ile devam ediyorum. Beni hiç üzmedi.

Aslında pek araç tavsiyesi yapmam, ancak, önceki aracımın bakımı (2004 model Kia Rio) uzun sürdüğünden, Megane II araç tahsis etmişlerdi. Bu araçla İstanbula gitmiştim ve sonra tekrar Konyaya döndüm. Megane kötü bir araç değil, ancak Rio mu kullanan 2 arkadaşımın da hemfikir olduğu, Rio daha iyiydi. Bir B, Diğeri C sınıfı olmasına rağmen. Yani 2 aracı da kullanmış biri olarak, görüşlerimi belirtiyorum. Siz yine de test sürüşü yapmadan karar vermeyin. Zaten ne demek istediğimi o zaman anlayacaksınız.

Aslında daha önce Megane kullandığım için rahat bir araç olduğunu biliyorum. Ancak Ceed de gördüğüm ve bir iki bindiğim için bildiğim kadarıyla rahat bir araç. Ama ikilem arasında kalmamdaki faktörlerden biride bakım masraflarıdır. Acaba aralarında ne kadarlık bir bakım farkı var? Yani iki araçta yetkili servislerde bakıma girdimi çok ciddi farkları var mı?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Peki bakım masrafları konusunda bilginiz var mıdır? Yani yağ bakımları, ağır bakımları fazla bir maliyet çıkarır mı? Çünkü ortalama günlük 150 km yol yapacağım ve araç sık sık bakıma girecek.

aracım daha 4500 km de daha bakıma sokmadım yani.bakımının çok fazla maliyetli olacağını sanmıyorum.diğer markalarla aynıdır.neden farklı olsun ki,yeni astralarını bakıma sokanların yorumlarına ''İŞTE YENİ OPEL ASTRA'' sayfasından detaylı bilgi alabilirsiniz.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Aslında daha önce Megane kullandığım için rahat bir araç olduğunu biliyorum. Ancak Ceed de gördüğüm ve bir iki bindiğim için bildiğim kadarıyla rahat bir araç. Ama ikilem arasında kalmamdaki faktörlerden biride bakım masraflarıdır. Acaba aralarında ne kadarlık bir bakım farkı var? Yani iki araçta yetkili servislerde bakıma girdimi çok ciddi farkları var mı?

Ben Cerato olarak konuşabilirim. Ceed ve Megane bakımlarını bilmiyorum. Sonuçta Megane sigorta şirketinin sağladığı kiralık bir araçtı. Kia araçlarının bakım aralığı 15.000 km. 15.000 bakımım 230 TL tutmuştu. 30.000 bakımı da 300 TL tuttu. Dizel araçlarda farklı olabilir. Bu konuyla ilgili kiaclubtr.com adresinde bir başlık mevcut. Oradan inceleyebilirsiniz.

• ceed alınır fiyatı gayet iyi. Ben olsam ceed alırdım...
  • Megane expension için 40000lira fiyat verdiler istanbul kartal asf de , bende almaya niyetliydim altının diğer araçlardan daha yüksek olması arabanın tok durmasıyla hafif crosover tipi var bunun için benim tercihimdi ama araca makyaj gelmiş sanırım 1-2 aya makyajlısı çıkacak onun için askıya aldım araç alımını , birazdaha bekleyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest -- 4 Nisan 2012; 13:16:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SHOOTERTURK

Megane expension için 40000lira fiyat verdiler istanbul kartal asf de , bende almaya niyetliydim altın diğer araçlardan daha yüksek olması arabanın tok durmasıyla hafif crosover tipi var bunun için benim tercihimdi ama araca makyaj gelmiş sanırım 1-2 aya makyajlısı çıkacak onun için askıya aldım araç alımını , birazdaha bekleyin.

Verilen fiyat dizel için mi yoksa benzinli modeli için mi? Ayrıca sitede verdikleri fiyatlardan tahmini ne kadar indirim yapıyorlar?
  • Ceed cool 1.6 90ps. Ben size 1.6 115 motion tavsiye ederim. Donanım daha iyi motor daha güçlü,
    40- 40.5 bin liraya iyi bir pazarlıkla alabilirsiniz. Yeni kasa geleceği için stok bitirmeye çalışıyorlar.
    Büyük şehirlerdeki bayileri birbiriyle çarpıştırarak iyi bir indirim alabilirsin, cool düşünme...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismail hoca

Ceed cool 1.6 90ps. Ben size 1.6 115 motion tavsiye ederim. Donanım daha iyi motor daha güçlü,
    40- 40.5 bin liraya iyi bir pazarlıkla alabilirsiniz. Yeni kasa geleceği için stok bitirmeye çalışıyorlar.
    Büyük şehirlerdeki bayileri birbiriyle çarpıştırarak iyi bir indirim alabilirsin, cool düşünme...

Ceed e biraz daha yakın duruyor gibiyim. Sanırım birazdan Ceed içinde hangi model diye düşünmeye başlayacağım. :) Peki 90ps ve 115ps arasında yakıt farkı varmıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pervane2 -- 4 Nisan 2012; 14:06:31 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SHOOTERTURK

Megane expension için 40000lira fiyat verdiler istanbul kartal asf de , bende almaya niyetliydim altın diğer araçlardan daha yüksek olması arabanın tok durmasıyla hafif crosover tipi var bunun için benim tercihimdi ama araca makyaj gelmiş sanırım 1-2 aya makyajlısı çıkacak onun için askıya aldım araç alımını , birazdaha bekleyin.

Verilen fiyat dizel için mi yoksa benzinli modeli için mi? Ayrıca sitede verdikleri fiyatlardan tahmini ne kadar indirim yapıyorlar?

Dizeli 40 liraya verirlerimi sizce. Dediğim arabanın sitede fiyatı 43 lir agibi birşey ama adam 40500 gibi bi fiyat çıkardı onun üzerindende 250 lir agibi bir indirim yaptı

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.