Şimdi Ara

Megane II Rs 225 Alinir Mi, Neye Dikkat Etmeliyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
2.582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Kendimizinde 12 yildir standart megane II var ve 2004 den beri ruyalarimi susleyen Rs almak istiyorum. 23 yasindayim ilk arabam olabilir.

Piyasada 35 ile 45 arasi bir kaç ilan var ama 60 bin lira civarı daha fazla ilan var var. Bu denli fiyat farkı nasıl olur anlamıyorum.
    Az cok bizim 1.4 megane II benzer sorunlari vardir diye tahmin ediyorum. Onerilerinizi bekliyorum, nelere dikkat etmem lazim, ilk neye bakmam lazim. Tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asusmasus -- 16 Nisan 2017; 0:41:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Araç çok güzel yol tutuyor ve güzel yürüyor fakat zevkli değil.Clio rs daha eğlenceli mesela.Ayrıca yakıt tüketimi adamın ocağına incir ağacı diker.
  • Akhilleus kullanıcısına yanıt
    Yorumunuz için teşekkür ederim. Çok fazla yol yapacağımı sanmıyorum, tüketimi kabullendim.

Ben arabayı seçerken ne gibi kriterleri ön planda tutmam gerekli asıl onu merak ediyorum.
    Satıcıya ilk sormam gereken soru yada aracı görmeye gitğimde ilk bakmam gereken yer gibi.

teşekkürler
  • Düşük fiyatlı araçlar pert kayıtlı anlamıyacak birşey yok yada komple boyalı... İlk araç olarak uygun değil bence patlarsın biryere mazallah , 10 senelik tecrübe olmalı bence 200 beygir üstü arabalar için...

• serty23 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim, ben endişenizi anlıyorum ve bu ayrı bir başlık altında tartışılabilir.

Ama benim deminde belirtiğim gibi, şu anda merak etiğim ve yardımınıza başvurduğum konu;

Ben arabayı seçerken ne gibi kriterleri ön planda tutmam gerekli asıl onu merak ediyorum.
    Satıcıya ilk sormam gereken soru yada aracı görmeye gitğimde ilk bakmam gereken yer gibi. Teşekkürler
  • Satıcıya bir şey sorma.Muhtemelen elindekinden kurtulmak için yalan söyleyecek.100 lirayı bas adam akıllı baktır.Ağır kazası yağ kaçakları yoksa al.Test sürüşü yap 140-150 gibi araçlarda çekme titreme var mı ona bak.Gerisi şansına kalmış.

Araç güzel ama ekmeği yenmiş artık ben binmem şahsen
  • Akhilleus kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Bu arada Clio Rs gibi önerilerinize de açığım
  • Megane 2 RS çok çirkin bence. Clio rs gibi önerilere açıksan şunlar geldi aklıma:

peugeot 206 gti

Mitsubishi colt czt

Peugeot 207 rc

• quote:

Orijinalden alıntı: flyer_mig

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-karkayalar-dan-11.000tl-pesin-kredi-ile-207-rc-175hp-cam-tavan-414605121/detay

selamiciğim için hiç olmamış 206+ çakması bildiğin.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-firat-karacim-den-peugeot-208-gti-beyaz-3.000-km-hatasiz-422553201/detay

Şu daha iyi hiç değilse içi,dışı ayrı.

Eski model bu tarz araba sorduğu için yazdım onları

Yoksa ben olsam çoktan czt almıştım

• Alınır hocam. Ama yakıtı fazla olacaktır. Ve ikinci elde satacağınız zaman elden çıkartmanız uzun sürebilir. Yoksa bu araçtan çok zevk alacağınıza eminim. Renault Sport araçları oldukça güzel oluyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alınır mı alınmaz mı bilemem ama Renault Sport cidden harika iş çıkartıyor. Megane II normalde sportiflikten uzak ve segmentinde ortalama sayılabilecek bir araçken RS modeli segmentinde Nirvana'ya oynuyor diyebiliriz :)

• Kardeşim buradan düzgün bir cevap alacağını sanmam burada çok yakar,tipi çirkin gibi yorumlar gelir.

Techturkey forumuna git orada bırak tecrübeyi arabayı birebir kullanan adamlarla iletişime geçebilirsin en küçük detayına kadar bilirler arabayı hatta sana şu arabayı al bile derler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok teşekkür ederim <3
  • 207 1.6 thp olabilir.(rc lemans bulursanız kaçırmayın). Citroen Ds3 1.6 Thp olabilir. Clio Rs 3 nedense pahalı aynı model spor araçlardan.

• TUG10 T kullanıcısına yanıt
    Clio Rs bir şekilde çok sevildi ve tuttu sanırım ondan. Rc lemans 4 adet ilan var fakat ben bu modelin pozitif yanını anlamadım, teknik bilgiler aynı gözüküyor
  • 207 Gt 1.6 Thp 150Hp

0-100 8.1 saniye, azami sürat 210.

207 Rc Lemans 1.6 Thp 175Hp

0-100 7.1 saniye, azami sürat 220.

Sahibindende Rc Lemanslar çok temiz değil gibi ama temizi de vardır illaki. Bu arada Lemanslar sayılı üretim diye biliyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.